2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bak onu ben biliyorum hiç anlamam bu işlerden ama nevresimlik kumaş için poplin alman lazım :)

Telefonum kafayı yedi kızlar kusura bakmayın üç kere aynı mesajı paylaştı. Silmeyi de beceremedim

Hastahanede hediye vermekten vazgeçtim gelen getirsin banane ( boş vaktim mi bol gebelikmi dengesizleştirdi bilmem habire kurup kurup karar değiştiriyorum ) Hacı Şerif'ten isimli çikolata ikramı ,planlı olacağı için cupkek yapar götürürüm üzerinede kurdan saplıyıp etiket yapıştırıcam .aynı etiketi çoçuklara yuvarlak şeker alacaktım onlarada yapıştırıcam .hazır 2 çeşit kuru pasta yeter .gelen yemek yemeğe gelmiyor ya o kadarki ağza atılacak lokmalık olsun .şerbeti hst veriyor bardak alıp stiker ı fazla bastırıp onlarada yapıştırırım oldu bitti.

birde tulum yaptırmıştım mavi uğur böcekli ona uygun tema bulursam buda biter inşallah , kafam rahatlar .

Eklentiler

• IMG_20190717_145428.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 58
intaslar.com sitesinden aldim.

1 metre aldim 2 adet cıktı.

Bir kac yerden aldim. Memnun kaldim kaliteli
Canım intaşlar dan Muslin alırken ben 0.5 metre mı alacagım. Yanı gelen en 90, boy 1 m mı gelıyor. Onu anlamadım... Ben farklı modellerden yarım metre alıp çesıt olsun istıyorum.. Yani en 180 ya yarım alınca 90 mı yolluyorlar. Yoksa boydan mı kesip yolluyorlar kafam karıstı

Aynen yaa bende çok düşündüm zaten yeni doğum yapmışım yeterince masraf olucak. Hacı Şerife baktim bende geçen gümüş Yuvarlak tepside madlen çikolata Antep fıstıkli ve draje karışık yapmışlar o paketi begendim. Birde bebek kolonyasi var yine haci şerifte mavi renk beyaz cam siseyi dantelle suslemisler ondan alicam. Hastane için yeterli. Mevlüt için de hediyelik yapmicam . . Bı komşu var mevlüt pilavı yapıyor ücretli . Tavuklu pilav iyi bı yerden de baklava ayran hazır sipariş verip bizim belediyenin kadınlar meclisini tutucam inşallah. Evde mevlüt olunca hem öncesi hem sonrası temizlik derdi oluyor hepsinden sıyrılmış olucam inşallah eskiden bebeği olan kimseye hediye vermezdi bilâkis anne ve bebeğe hediyeler yemekler gelirdi. Maddi manevi anneye destek. Lohusa şerbeti ni taş olarak sevmiyorum. Vişne ve kırmızı erik hoşafı yaparm hem kendim içerim hem eve gelen olursa bı çeşit tatlı ile ikram ederim

Canim ben pazen aldim. Eni 240 cm. 1 metre aldım. Boyu 1 metre oldugu için boyuna dokunmuyorsun. Enden 2 tane 1 metre kesiyorsun. 2 tane çıkıyor. Yanda kalan 40cm den de yastık diktim. Nevresim için poplin alcaksin. Onun enide 240cm. Kış için nevresimi pazendende dikebilirsin. Yumuşacık oluyor. Yastik ve çarşafını düz renk nevresimini desenli yaparsan harika olur. Yumuşacık sicacik tutar. Istersen buranin whatapps numarasini vereyim ne dikeceksen metre olarak yardimci oluyorlar.
Güle güle kullan canım, çok güzeller bunları paylaştığını görmüştüm ama nerde bende bunları dikebilecek beceri ben giyim alışverişi yaptın sanmıştım onu sormuştum
Instagramdan aldigin yerler oldu istersen vereyim isimlerini.
Canim yarim metre az gelir. Eni 90 boyu 50cm olur kucuk olur. 1 metre alacaksin. Enden ikiye katla ortadan kes. Eni 90cm boyu 1 metre 2 tane cikiyor. 0.5 yazan yere 1 yazacaksin. Kumaslar muntazam kesilmiş ve harika pakerlenmisti

Instagramdan aldigin yerler oldu istersen vereyim isimlerini.
[/QUOTE]

İyi olur canım en azından denemiş görmüşsün sen

.aynı Ha çok sağol canım. Ben de enden kesip yolluyorlar sandım. Meger tabıkı de boydan kesilir.. O zaman burada hamile bir arkadas var ona diyeyim, aynı modelden 2 tane olmasın...

Kuzum bir şey soracağım montessori karyolamın üstü için kumaş alacağım kendi renklerini beğenmedim bebe sarısı arıyorum da sence intaslardan hangi kumaşı seçmeliyim bak modelimde üstündeki tentesi de böyle malı bana ketensi gibi geldi ama cinsini bilemedim ya da Eminönü kumaşçıların yolu göründü bana

Ay ben de bundan istiyorum sadece altı çekmeceli. Rengi çok güzel. Kaça aldınız cnm

Ay ben de bundan istiyorum sadece altı çekmeceli. Rengi çok güzel. Kaça aldınız cnm
Daha güzeli senin olsun kuzumGrileri kullanmayacağım ama canım nasipse isteğim tentesi bebe sarısı alt nevresim açık mavi yan korumalık puflardan yaptıracağım oda mint Odayı 3 renk istedim inşallah nasip olur Pierre cardin markası 1000 TL ye aldım e bebekte indirim vardı henüz gelmedi 90*190 ölçüsü

Çok güzelmiş güle güle kullan .
benim bile içine girip uyuyasım geldi

Selam güzel anneler 2 gün önce doktora uçak için izin raporu almaya gittim gelmişken muayene edelim dedi. Bebisim 1 kilo 35 cm olmuş. 26 artı 4 deydim. Sekerim ölçümlerde çıkmamıştı ama doktor bebeğin 1 hafta önden gittiğini şekerli seyleri kesmemi karbonhidrat tüketmememi söyledi . Normal bir insandan fazla birşey de yemiyorum canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…