bak onu ben biliyorum hiç anlamam bu işlerden ama nevresimlik kumaş için poplin alman lazım :)Eni 180 cm boyu 1 metre mi aldın canım.. Cok güzel kesılmiş mi geliyor bazı sitelerde yamuk kesip yolluyorlar yazıyor.. Yani sen 2 ye bokunce en 90 boy 100 cm oluyor.. Desenleri çok güzel ve hesaplıya geliyor.. Bir de nevresim dıktırmek ıcın hangı kumas almam gerekıyor.
Beb ip kamera olarak bunu kullaniyorum memnunum.
Eki Görüntüle 2289784
Bu ikisinden birer metre aldim. 2 adet arkali önlü battaniye cıktı. Yesili bu kadar açık degil dinazorla ayni renk.
Eki Görüntüle 2289785
Eki Görüntüle 2289786
Eki Görüntüle 2289784
Bu ikisinden birer metre aldim. 2 adet arkali önlü battaniye cıktı. Yesili bu kadar açık degil dinazorla ayni renk.
Eki Görüntüle 2289785
Eki Görüntüle 2289786
Eki Görüntüle 2289784
Eki Görüntüle 2289785
Eki Görüntüle 2289786
Canım intaşlar dan Muslin alırken ben 0.5 metre mı alacagım. Yanı gelen en 90, boy 1 m mı gelıyor. Onu anlamadım... Ben farklı modellerden yarım metre alıp çesıt olsun istıyorum.. Yani en 180 ya yarım alınca 90 mı yolluyorlar. Yoksa boydan mı kesip yolluyorlar kafam karıstıintaslar.com sitesinden aldim.
1 metre aldim 2 adet cıktı.
Bir kac yerden aldim. Memnun kaldim kaliteli
Aynen yaa bende çok düşündüm zaten yeni doğum yapmışım yeterince masraf olucak. Hacı Şerife baktim bende geçen gümüş Yuvarlak tepside madlen çikolata Antep fıstıkli ve draje karışık yapmışlar o paketi begendim. Birde bebek kolonyasi var yine haci şerifte mavi renk beyaz cam siseyi dantelle suslemisler ondan alicam. Hastane için yeterli. Mevlüt için de hediyelik yapmicam . . Bı komşu var mevlüt pilavı yapıyor ücretli . Tavuklu pilav iyi bı yerden de baklava ayran hazır sipariş verip bizim belediyenin kadınlar meclisini tutucam inşallah. Evde mevlüt olunca hem öncesi hem sonrası temizlik derdi oluyor hepsinden sıyrılmış olucam inşallahHastahanede hediye vermekten vazgeçtim gelen getirsin banane( boş vaktim mi bol gebelikmi dengesizleştirdi bilmem habire kurup kurup karar değiştiriyorum ) Hacı Şerif'ten isimli çikolata ikramı ,planlı olacağı için cupkek yapar götürürüm üzerinede kurdan saplıyıp etiket yapıştırıcam .aynı etiketi çoçuklara yuvarlak şeker alacaktım onlarada yapıştırıcam .hazır 2 çeşit kuru pasta yeter .gelen yemek yemeğe gelmiyor ya o kadarki ağza atılacak lokmalık olsun .şerbeti hst veriyor bardak alıp stiker ı fazla bastırıp onlarada yapıştırırım oldu bitti.
birde tulum yaptırmıştım mavi uğur böcekli ona uygun tema bulursam buda biter inşallah , kafam rahatlar .
Canim ben pazen aldim. Eni 240 cm. 1 metre aldım. Boyu 1 metre oldugu için boyuna dokunmuyorsun. Enden 2 tane 1 metre kesiyorsun. 2 tane çıkıyor. Yanda kalan 40cm den de yastık diktim. Nevresim için poplin alcaksin. Onun enide 240cm. Kış için nevresimi pazendende dikebilirsin. Yumuşacık oluyor. Yastik ve çarşafını düz renk nevresimini desenli yaparsan harika olur. Yumuşacık sicacik tutar. Istersen buranin whatapps numarasini vereyim ne dikeceksen metre olarak yardimci oluyorlar.Eni 180 cm boyu 1 metre mi aldın canım.. Cok güzel kesılmiş mi geliyor bazı sitelerde yamuk kesip yolluyorlar yazıyor.. Yani sen 2 ye bokunce en 90 boy 100 cm oluyor.. Desenleri çok güzel ve hesaplıya geliyor.. Bir de nevresim dıktırmek ıcın hangı kumas almam gerekıyor.
Instagramdan aldigin yerler oldu istersen vereyim isimlerini.Güle güle kullan canım, çok güzeller bunları paylaştığını görmüştüm ama nerde bende bunları dikebilecek beceriben giyim alışverişi yaptın sanmıştım onu sormuştum
Canim yarim metre az gelir. Eni 90 boyu 50cm olur kucuk olur. 1 metre alacaksin. Enden ikiye katla ortadan kes. Eni 90cm boyu 1 metre 2 tane cikiyor. 0.5 yazan yere 1 yazacaksin. Kumaslar muntazam kesilmiş ve harika pakerlenmistiCanım intaşlar dan Muslin alırken ben 0.5 metre mı alacagım. Yanı gelen en 90, boy 1 m mı gelıyor. Onu anlamadım... Ben farklı modellerden yarım metre alıp çesıt olsun istıyorum.. Yani en 180 ya yarım alınca 90 mı yolluyorlar. Yoksa boydan mı kesip yolluyorlar kafam karıstı
Yapilir yapilmaz buz koyyn kizlar ben oyle yaptm hic agrim sizim olmadi. Calisiyordum birde cok zorlanirim duye korktum kesinlikle ne sisti ne agri olduBenim de pek farklı sayılmaz
Bunu iğneyi olmamdan ince diyecektinizYapilir yapilmaz buz koyyn kizlar ben oyle yaptm hic agrim sizim olmadi. Calisiyordum birde cok zorlanirim duye korktum kesinlikle ne sisti ne agri oldu
Bunu iğneyi olmamdan ince diyecektinizArtık başka iğneye kısmet ne diyelim
Ha çok sağol canım. Ben de enden kesip yolluyorlar sandım. Meger tabıkı de boydan kesilir.. O zaman burada hamile bir arkadas var ona diyeyim, aynı modelden 2 tane olmasın...Canim ben pazen aldim. Eni 240 cm. 1 metre aldım. Boyu 1 metre oldugu için boyuna dokunmuyorsun. Enden 2 tane 1 metre kesiyorsun. 2 tane çıkıyor. Yanda kalan 40cm den de yastık diktim. Nevresim için poplin alcaksin. Onun enide 240cm. Kış için nevresimi pazendende dikebilirsin. Yumuşacık oluyor. Yastik ve çarşafını düz renk nevresimini desenli yaparsan harika olur. Yumuşacık sicacik tutar. Istersen buranin whatapps numarasini vereyim ne dikeceksen metre olarak yardimci oluyorlar.
Instagramdan aldigin yerler oldu istersen vereyim isimlerini.
Canim yarim metre az gelir. Eni 90 boyu 50cm olur kucuk olur. 1 metre alacaksin. Enden ikiye katla ortadan kes. Eni 90cm boyu 1 metre 2 tane cikiyor. 0.5 yazan yere 1 yazacaksin. Kumaslar muntazam kesilmiş ve harika pakerlenmisti
Kuzum bir şey soracağım montessori karyolamın üstü için kumaş alacağım kendi renklerini beğenmedim bebe sarısı arıyorum da sence intaslardan hangi kumaşı seçmeliyim bak modelimde üstündeki tentesi de böyle malı bana ketensi gibi geldi ama cinsini bilemedim ya da Eminönü kumaşçıların yolu göründü banaCanim ben pazen aldim. Eni 240 cm. 1 metre aldım. Boyu 1 metre oldugu için boyuna dokunmuyorsun. Enden 2 tane 1 metre kesiyorsun. 2 tane çıkıyor. Yanda kalan 40cm den de yastık diktim. Nevresim için poplin alcaksin. Onun enide 240cm. Kış için nevresimi pazendende dikebilirsin. Yumuşacık oluyor. Yastik ve çarşafını düz renk nevresimini desenli yaparsan harika olur. Yumuşacık sicacik tutar. Istersen buranin whatapps numarasini vereyim ne dikeceksen metre olarak yardimci oluyorlar.
Canim yarim metre az gelir. Eni 90 boyu 50cm olur kucuk olur. 1 metre alacaksin. Enden ikiye katla ortadan kes. Eni 90cm boyu 1 metre 2 tane cikiyor. 0.5 yazan yere 1 yazacaksin. Kumaslar muntazam kesilmiş ve harika pakerlenmisti
Ay ben de bundan istiyorumKuzum bir şey soracağım montessori karyolamın üstü için kumaş alacağım kendi renklerini beğenmedim bebe sarısı arıyorum da sence intaslardan hangi kumaşı seçmeliyim bak modelimde üstündeki tentesi de böyle malı bana ketensi gibi geldi ama cinsini bilemedim ya da Eminönü kumaşçıların yolu göründü bana
Eki Görüntüle 2290056
Daha güzeli senin olsun kuzumAy ben de bundan istiyorumsadece altı çekmeceli. Rengi çok güzel. Kaça aldınız cnm
Kuzum bir şey soracağım montessori karyolamın üstü için kumaş alacağım kendi renklerini beğenmedim bebe sarısı arıyorum da sence intaslardan hangi kumaşı seçmeliyim bak modelimde üstündeki tentesi de böyle malı bana ketensi gibi geldi ama cinsini bilemedim ya da Eminönü kumaşçıların yolu göründü bana
Eki Görüntüle 2290056
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?