2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
aa geçmiş olsun canım olsun en azından sağlıkla kucağına almışsın bu bilgiler çook iyi oldu ben de erken yapmak istersen yaptırmayayım bari. teşekkür ederim.
bu sefer normal doğum deneyecek misin?

29 haftalık oldum yeni. bende şeker yüklemesinde şeker çıkmıştı o yüzden doktor önden gitmesini istemiyor çok hızlı kilo almıştım ben çünkü. bir de normalde zayıfım 48 kilo ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum. benim de doğum iznim 24 ağustosta başlıyormuş ama ben uzatmayı düşünüyorum doğum sonrasına sarkıtıcam,işim şu an çok rahat elhamdülillah 1 ay daha fazladan maaş alayım diyorum

2 saat yetersiz. Birde sabah eziyet etmez kizim. Tam 1 gece baksa anca anlar

Canım kilo ile olmaz o iş kaç haftadan önden gidiyor ninniler? 2 haftadan fazla önden gidiyorsa endokriniye yönlendirir zaten. 1-2 hafta normal önden büyümesi ❤
şu an 1 hafta önden gidiyor göbeği ama kilosuna takıldı biraz doktor,bebişi tombişleştirmeyelim dedi.

Selamlar hanimlar.

Bugun sabaha karsi klasik tuvalet ziyaretlerimi gerceklestirirken sutyenimin hafif islandigini hissettim. Sag taraf daha coktu. Acaba sut mu geldi sizde de olan var mi?

Demir hapı kullanmıyor musun canım eğer yeterli değilse şeker sıkıntın yoksa keçi boynuzu özü öneririm
Kullanıyorum ama demir baglamam yüksek o yüzden faydalanamiyorum . bugün Dr gittim pekmez, kuru erik ye ilaçlara devam et bayramdan sonraya toparlamazsan serumla takviye edicez dedi. Bende miyomda var o da yaparmış . Bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla tamamlariz bsureci

Canım Demir ilaçlarını c vitamini içeren meyvelerle tüket ve ilaç alınca 1-2 saat süt ve süt ürünleri grubunu tüketme, bağlayıcılığı olsun

Öyle yapıyorum zaten ama yine de vücudum faydalanamiyor. Dr bayramdan sonra da toparlanmamis olursa kan değerin serumla takviye yapıcaz dedi. Bende miyomda var o da kansızlık yapar dedi. Bakalım hayırlısı artık. İnşallah sağlıkla tamamlariz süreci

Kızlar 31 haftalık hamileyim. Gece büyük bir baş dönmesiyle uyandım bir süre geçmedi. Sonra kustum biraz rahatladım. Hamileliğin basından beri böyle sıkıntılarım yoktu. Şimdi daha iyiyim ama biraz sersemlemiş durumdayım. Çalışyorum doktora da gidemedim sizce niye olmuş olabilir?

O baş dönmesi bende 2 gündür var ama kusma olmadı ya sıcaklardan ya da kan şekerim düştü sanıyorum ama böyle devam ederse doktora görünmekte fayda var

Benimde 5.5 cm bir myomum var gebelik başlangıcı 2 cm bile değildi büyüdü de büyüdü... bebeğimin duruş pozisyonuna bağlı olarak alt karnıma bazen inanılmaz baskı yapıyor.
Ben suan da 13 kilo aldım. Kabızlık için kefir içmiştim ilk trimesterda inanılmaz kilo artışım oldu 8 ile 10. Haftam arasında 2.5 kilo artışım oldu. Hemen bıraktım kefiri ilaç istedim doktorumdan...
Beklenenden fazla kilo artışım olduğu içinde doktor kesinlik kavun karpuzdan uzak dur dedi. Hiç yemiyorum.
Merak ettim kaç kilo aldın ?

Bu sefer istiyodum ama medipol hastahanesi sezeryan sonrası normal doğum yaptirmiyomus . Yani tekrar sezeryan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…