merhaba anne adayları, doğumunuzu nerede hangi doktorda yapacaksınız. İstanbuld aFlorence NG giden var mı? paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba, arkadaşım Gayrettepe Florence N.’de Begüm Hanım’a gidiyordu, memnun kalmıştı.merhaba anne adayları, doğumunuzu nerede hangi doktorda yapacaksınız. İstanbuld aFlorence NG giden var mı? paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler
Kendimi iyi hissediyorum aslında insanlar neden öyle görüyor bilmem herkes manken gibi duracağımı düşündü herhalde yaklaşım hamilelikte 10-15 kg alıyorsun 2 beden neredeyse atıyorsun çok normal insanlar dediğin gibi cahil ve patavatsız bir hamileye ya da lohusa insana konuşması gerekeni bilmeyen tiplerle dolu ortalıkBence benimde göbek kocaman değişik bir şey oldum :)) bide o patavatsızları dikkate almayın bence her hamilelik başka oluyor çünkü
Maşallah tosuncuga:)) benim oğlumda doktor 32 de yapmıştı muayeneyi ama bazı doktorlar 38 de falan yapıyor doktorun kararı oluyor galiba. Doğuma kadar yolu var :))
Minyon olacaktır belki de annesi
Of bugünde cok sıcak umarım herseyi kolayca halledebilirsiniz
Alttaki model canım
Genelde benden de geliyor canım yataktan kalktığımda ara ara ıslandığını farkediyorum damla damla yapışkanlı sarımtırak bir şey korkma o ilk sütünSelamlar hanimlar.
Bugun sabaha karsi klasik tuvalet ziyaretlerimi gerceklestirirken sutyenimin hafif islandigini hissettim. Sag taraf daha coktu. Acaba sut mu geldisizde de olan var mi?
Doktoruna danış istersen canım kusma yediğin bir şey dokunmuş olabilir baş dönmesi normaldir deKızlar 31 haftalık hamileyim. Gece büyük bir baş dönmesiyle uyandım bir süre geçmedi. Sonra kustum biraz rahatladım. Hamileliğin basından beri böyle sıkıntılarım yoktu. Şimdi daha iyiyim ama biraz sersemlemiş durumdayım. Çalışyorum doktora da gidemedim sizce niye olmuş olabilir?
Göbeğinin bir fotosunu çekip bir atsana canım ya. Milletin dediğine takılma. Bana bazı hastam doğum yakın mı diyor, bazısı da ay ne küçük göbek bu bebek minicik doğar diyor. Halbuki benim bebek de 10 gün önden gidiyor.Kontrolden cıktım. Bebek 1800 gram olmuş. 2 hafta önde. Dr şeker açlık tokluk seşeker tukleme sonuclarına ekranından baktı.. Bır sorun yok. Tekrar aclık sekerı ıstedı. Her yaki gıbı tabı ben korktum birşey mi var diye. Yok dedi. Yemek yemeyi azaltayım mı dedi sen zaten yemıyorsun ki dedi. 1 ayda 850 gram almısım tartıldım. Hepsını bebek almıs ben 50 gram almısım. Sen yemek ye Essen elden avucta düşersin. Tum cocukların dogum kilosunu sordu. İlk oğlan 3750 2. Oğlan 3 kg ama erken dogum dedim. Ama 1.oplum önden gıdıyordu ordakı drum 32 den sonra az ye dedı ben de yemedim dedım. Yanlış dedi herdeger ıyıyse dedı nıye yemeyeceksın bebegı zayıflatavaksın dedi... Sen zayıfsın ama yapılı boylu bır bayansın, yapıyla alakalı dedi.. Ya hastanedeki hemşire önce nstye gecsın dedi yok dedim daha 30 hafta bıle degılım. Hastane odasınındakı masayı falan ölctum, ıkız mı dıye sordular... Bır de ben hızlı yuruyorum birı demesin mı bu karınla nasıl hızlı yuruyorsun yavas turu dikkat et.. Bır kadın 38 artı 3 geldi yemın ederim benım karnım onun 2 katı. Ben 28 demeye utanıyorum.. Bır de zayıf olunca karın daha kötü duruyor.. Merdivenden ı ıp cıkıyom bana asansoru tutuyorlar abla gel merdiven cıkma dıye... Arabaya bınıyorum teyze kızım artık araba kullanma. Ay daral geldi... Komsu lar sokakta dogurcan napayım şimdiden eve mı kapatayım. Darda gıymıyom hep genıs elbiseler giyiyorum
benim ilk gebeliğim ama öğrendiğim bişey var ki herkes herşeyi çok biliyor. bana da karnım geç çıktı diye demedikleri kalmamıştı. çocuk beslenemiyordan tut da tüp bebek ya ondan böyle olmuştur bile dediler. eve gelip ağlıyodum. şimdi karnım büyüdü aynı insanlar oo karnın çıkmış iyice ağırlaşmışsın diye yorum yapıyorlarKontrolden cıktım. Bebek 1800 gram olmuş. 2 hafta önde. Dr şeker açlık tokluk seşeker tukleme sonuclarına ekranından baktı.. Bır sorun yok. Tekrar aclık sekerı ıstedı. Her yaki gıbı tabı ben korktum birşey mi var diye. Yok dedi. Yemek yemeyi azaltayım mı dedi sen zaten yemıyorsun ki dedi. 1 ayda 850 gram almısım tartıldım. Hepsını bebek almıs ben 50 gram almısım. Sen yemek ye Essen elden avucta düşersin. Tum cocukların dogum kilosunu sordu. İlk oğlan 3750 2. Oğlan 3 kg ama erken dogum dedim. Ama 1.oplum önden gıdıyordu ordakı drum 32 den sonra az ye dedı ben de yemedim dedım. Yanlış dedi herdeger ıyıyse dedı nıye yemeyeceksın bebegı zayıflatavaksın dedi... Sen zayıfsın ama yapılı boylu bır bayansın, yapıyla alakalı dedi.. Ya hastanedeki hemşire önce nstye gecsın dedi yok dedim daha 30 hafta bıle degılım. Hastane odasınındakı masayı falan ölctum, ıkız mı dıye sordular... Bır de ben hızlı yuruyorum birı demesin mı bu karınla nasıl hızlı yuruyorsun yavas turu dikkat et.. Bır kadın 38 artı 3 geldi yemın ederim benım karnım onun 2 katı. Ben 28 demeye utanıyorum.. Bır de zayıf olunca karın daha kötü duruyor.. Merdivenden ı ıp cıkıyom bana asansoru tutuyorlar abla gel merdiven cıkma dıye... Arabaya bınıyorum teyze kızım artık araba kullanma. Ay daral geldi... Komsu lar sokakta dogurcan napayım şimdiden eve mı kapatayım. Darda gıymıyom hep genıs elbiseler giyiyorum
Millet hamileye takıyor canım canını sıkma bana da öyleler sen kendini biliyorsun biz biliyoruz standart gidip doktorun önerdiği şekilde devam ediyorsak sıkıntı yok herkes farklı yerden kilo alır ya da görünür eminim herkes çok tatlı görünüyor millet laf söylemeye çalışmaktan neye yorum yapacağını şaşırmışKontrolden cıktım. Bebek 1800 gram olmuş. 2 hafta önde. Dr şeker açlık tokluk seşeker tukleme sonuclarına ekranından baktı.. Bır sorun yok. Tekrar aclık sekerı ıstedı. Her yaki gıbı tabı ben korktum birşey mi var diye. Yok dedi. Yemek yemeyi azaltayım mı dedi sen zaten yemıyorsun ki dedi. 1 ayda 850 gram almısım tartıldım. Hepsını bebek almıs ben 50 gram almısım. Sen yemek ye Essen elden avucta düşersin. Tum cocukların dogum kilosunu sordu. İlk oğlan 3750 2. Oğlan 3 kg ama erken dogum dedim. Ama 1.oplum önden gıdıyordu ordakı drum 32 den sonra az ye dedı ben de yemedim dedım. Yanlış dedi herdeger ıyıyse dedı nıye yemeyeceksın bebegı zayıflatavaksın dedi... Sen zayıfsın ama yapılı boylu bır bayansın, yapıyla alakalı dedi.. Ya hastanedeki hemşire önce nstye gecsın dedi yok dedim daha 30 hafta bıle degılım. Hastane odasınındakı masayı falan ölctum, ıkız mı dıye sordular... Bır de ben hızlı yuruyorum birı demesin mı bu karınla nasıl hızlı yuruyorsun yavas turu dikkat et.. Bır kadın 38 artı 3 geldi yemın ederim benım karnım onun 2 katı. Ben 28 demeye utanıyorum.. Bır de zayıf olunca karın daha kötü duruyor.. Merdivenden ı ıp cıkıyom bana asansoru tutuyorlar abla gel merdiven cıkma dıye... Arabaya bınıyorum teyze kızım artık araba kullanma. Ay daral geldi... Komsu lar sokakta dogurcan napayım şimdiden eve mı kapatayım. Darda gıymıyom hep genıs elbiseler giyiyorum
Drum da yemenden kesme senın 3.gebelıgın.gebelık sayısı arttıkça karın buyuk olur dedi.benim ilk gebeliğim ama öğrendiğim bişey var ki herkes herşeyi çok biliyor. bana da karnım geç çıktı diye demedikleri kalmamıştı. çocuk beslenemiyordan tut da tüp bebek ya ondan böyle olmuştur bile dediler. eve gelip ağlıyodum. şimdi karnım büyüdü aynı insanlar oo karnın çıkmış iyice ağırlaşmışsın diye yorum yapıyorlarmanyak millet valla
Kot tshırt te de kocaman top yutmuş gıbi oluyorum. Bir de bu sıcakta kot gıyemem.. Yapış yapış olurum yanıyo ben.. Eşimin kızmaya ahını bilsem yakamı bagrımı her yanımı açacağım. Keyfimden mi bır yere gitmiyorum, annemde bıle 2 cocukla rahat edemiyorum... evde sereserpe oh mis...Gobek bir de giydigin kiyafete gore degisiyo.Elbise giymek istemiyorum o yuzden.Elbisede devasa duruyor.Kot&t shirt te cok daha kucuk gorunuyor.Bir de cok afedersiniz bagirsaklar bosaldigi zaman da kuculuyor
Kontrolden cıktım. Bebek 1800 gram olmuş. 2 hafta önde. Dr şeker açlık tokluk seşeker tukleme sonuclarına ekranından baktı.. Bır sorun yok. Tekrar aclık sekerı ıstedı. Her yaki gıbı tabı ben korktum birşey mi var diye. Yok dedi. Yemek yemeyi azaltayım mı dedi sen zaten yemıyorsun ki dedi. 1 ayda 850 gram almısım tartıldım. Hepsını bebek almıs ben 50 gram almısım. Sen yemek ye Essen elden avucta düşersin. Tum cocukların dogum kilosunu sordu. İlk oğlan 3750 2. Oğlan 3 kg ama erken dogum dedim. Ama 1.oplum önden gıdıyordu ordakı drum 32 den sonra az ye dedı ben de yemedim dedım. Yanlış dedi herdeger ıyıyse dedı nıye yemeyeceksın bebegı zayıflatavaksın dedi... Sen zayıfsın ama yapılı boylu bır bayansın, yapıyla alakalı dedi.. Ya hastanedeki hemşire önce nstye gecsın dedi yok dedim daha 30 hafta bıle degılım. Hastane odasınındakı masayı falan ölctum, ıkız mı dıye sordular... Bır de ben hızlı yuruyorum birı demesin mı bu karınla nasıl hızlı yuruyorsun yavas turu dikkat et.. Bır kadın 38 artı 3 geldi yemın ederim benım karnım onun 2 katı. Ben 28 demeye utanıyorum.. Bır de zayıf olunca karın daha kötü duruyor.. Merdivenden ı ıp cıkıyom bana asansoru tutuyorlar abla gel merdiven cıkma dıye... Arabaya bınıyorum teyze kızım artık araba kullanma. Ay daral geldi... Komsu lar sokakta dogurcan napayım şimdiden eve mı kapatayım. Darda gıymıyom hep genıs elbiseler giyiyorum
Çok iyi almışsın kefir içmeye valla maşallah9 kilo aldım şimdilik :) son 2 ayda bi 4-5 daha alırım sanırım
kefirin kilo yaptığını ilk defa duydum :) diyetisyenler de verir ya hep diyet listelerinde ben hep zayıflatıyor diye bilirdim vallaÇok iyi almışsın kefir içmeye valla maşallah
Millete bakmayacaksın canım. Ağzı olan konuşuyor herkes çok bilmiş. Laf olsun diye boş muhabbete hiç gelemiyorum ama insanlar böyle.benim ilk gebeliğim ama öğrendiğim bişey var ki herkes herşeyi çok biliyor. bana da karnım geç çıktı diye demedikleri kalmamıştı. çocuk beslenemiyordan tut da tüp bebek ya ondan böyle olmuştur bile dediler. eve gelip ağlıyodum. şimdi karnım büyüdü aynı insanlar oo karnın çıkmış iyice ağırlaşmışsın diye yorum yapıyorlarmanyak millet valla
Hahahaha keske zayıflatsa oldukca kalorili banada ayrı bir yarıyor demekkikefirin kilo yaptığını ilk defa duydum :) diyetisyenler de verir ya hep diyet listelerinde ben hep zayıflatıyor diye bilirdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?