Canm mutlaka tansiyon ölçtü r. Tansiyon kusturur çünkü.Kızlar 31 haftalık hamileyim. Gece büyük bir baş dönmesiyle uyandım bir süre geçmedi. Sonra kustum biraz rahatladım. Hamileliğin basından beri böyle sıkıntılarım yoktu. Şimdi daha iyiyim ama biraz sersemlemiş durumdayım. Çalışyorum doktora da gidemedim sizce niye olmuş olabilir?
Bence de altta ki canım
Alttaki bencede...
Canım buralardayım da her gün girmiyorum buraya. Girdiğimde de çok mesaj yazılmış oluyo araya girip yazamıyorumnasılsınız arkadaşlar
Eminönü'ne gidiyorum Bi cesaret bu sıcakta bakalım neler var neler yok
Kızlar 31 haftalık hamileyim. Gece büyük bir baş dönmesiyle uyandım bir süre geçmedi. Sonra kustum biraz rahatladım. Hamileliğin basından beri böyle sıkıntılarım yoktu. Şimdi daha iyiyim ama biraz sersemlemiş durumdayım. Çalışyorum doktora da gidemedim sizce niye olmuş olabilir?
Bu sefer istiyodum ama medipol hastahanesi sezeryan sonrası normal doğum yaptirmiyomus . Yani tekrar sezeryan .
Yanınıza su ve atıştırmalık kuruyemişler alın Allah güç kuvvet versinEminönü'ne gidiyorum Bi cesaret bu sıcakta bakalım neler var neler yok
Medipol Esenler benimki bizim hastanenin başhekimi izin vermiomus cnm. Bikac kere sordum . Olur deselerdi denemek isterdim bende .hoşgeldin .ben izindesindir düye düşünmüştüm .
bayramda han açıkmıymış bi sorsana hayrına :) aslında eksiğim yok ama kaşıntım var herhalde bir gitsem dolansam mı diyorum .
tansiyon sorunun var mı ? tansiyon yüksekliği sonrası ya burundan kan açılır yada miğde bulantısı yapar .Allah korusun uykudan uyandıracak kadar baş dönmesi iyi değil .
ee bende medipol e gidiyorum Çamlıca'da ki ama bana öyle birşey söylenmediği gibi 2 ay önceki kontrolümde dr ameliyat haneye gidip geliyordu zor bir doğum galiba dedim benim değil Elif Hanım'ın hastası yardıma gittim dedi. sezeryan sonrası normal doğum istedi ama çok zorlandı şimdi sezeryana alacaklar dedi .
Ben gitmedim ama bı arkadaşım ilk doğumu orda yapmıştı normal doğum memnun kalmıştı. Ben Esenler Medipol e gidiyorum inşallah doğumda memnun kalırımmerhaba anne adayları, doğumunuzu nerede hangi doktorda yapacaksınız. İstanbuld aFlorence NG giden var mı? paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler
Canavarlı olaann
Canım benim göbekte 1 hafta önden gidiyorduşu an 1 hafta önden gidiyor göbeği ama kilosuna takıldı biraz doktor,bebişi tombişleştirmeyelim dedi.
nasip kısmet olsun üzülme sonunda bebeğe sağlıkla kavuşmak varsa işlemler önemli değil :)Medipol Esenler benimki bizim hastanenin başhekimi izin vermiomus cnm. Bikac kere sordum . Olur deselerdi denemek isterdim bende
Hisar Intercontinental Hospital benim hastanem,Esra hanımda yapıcam doğumu inşallah. florence nightingale ile ilgili hiçbir bilgim yok maalesefmerhaba anne adayları, doğumunuzu nerede hangi doktorda yapacaksınız. İstanbuld aFlorence NG giden var mı? paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler
şu an benim de şekerim yok ama doktorum nedense önemsiyor bu konuyu,acıbadem hastanesinde başka bir doktora görünmüştüm o sadece biraz kilolu ve uzun boylu bir bebek olacak demişti. gözümde nedense hep karnı kocaman diğer yerleri küçücük bir bebek canlanıyorCanım benim göbekte 1 hafta önden gidiyordudoktor göbüşlü olacak dedi.
Sorun etmedi ama bende şeker çıkmadı
Benim de öylenasip kısmet olsun üzülme sonunda bebeğe sağlıkla kavuşmak varsa işlemler önemli değil :)
Hisar Intercontinental Hospital benim hastanem,Esra hanımda yapıcam doğumu inşallah. florence nightingale ile ilgili hiçbir bilgim yok maalesef
şu an benim de şekerim yok ama doktorum nedense önemsiyor bu konuyu,acıbadem hastanesinde başka bir doktora görünmüştüm o sadece biraz kilolu ve uzun boylu bir bebek olacak demişti. gözümde nedense hep karnı kocaman diğer yerleri küçücük bir bebek canlanıyorallah hayırlısını versin,dikkat ediyorum ben de işte mecbur.
Hoş buldum canım yok buralardayım sık girmesem de, sadece çok birikmiş oluyo ve hepsini okuyamıyorum o zamanhoşgeldin .ben izindesindir düye düşünmüştüm .
bayramda han açıkmıymış bi sorsana hayrına :) aslında eksiğim yok ama kaşıntım var herhalde bir gitsem dolansam mı diyorum .
tansiyon sorunun var mı ? tansiyon yüksekliği sonrası ya burundan kan açılır yada miğde bulantısı yapar .Allah korusun uykudan uyandıracak kadar baş dönmesi iyi değil .
ee bende medipol e gidiyorum Çamlıca'da ki ama bana öyle birşey söylenmediği gibi 2 ay önceki kontrolümde dr ameliyat haneye gidip geliyordu zor bir doğum galiba dedim benim değil Elif Hanım'ın hastası yardıma gittim dedi. sezeryan sonrası normal doğum istedi ama çok zorlandı şimdi sezeryana alacaklar dedi .
şu an 1 hafta önden gidiyor göbeği ama kilosuna takıldı biraz doktor,bebişi tombişleştirmeyelim dedi.
Öyle yapıyorum zaten ama yine de vücudum faydalanamiyor. Dr bayramdan sonra da toparlanmamis olursa kan değerin serumla takviye yapıcaz dedi. Bende miyomda var o da kansızlık yapar dedi. Bakalım hayırlısı artık. İnşallah sağlıkla tamamlariz süreci
Kızlar 31 haftalık hamileyim. Gece büyük bir baş dönmesiyle uyandım bir süre geçmedi. Sonra kustum biraz rahatladım. Hamileliğin basından beri böyle sıkıntılarım yoktu. Şimdi daha iyiyim ama biraz sersemlemiş durumdayım. Çalışyorum doktora da gidemedim sizce niye olmuş olabilir?
Aynen doktorun önerdiği gibi devam et canım keçiboynuzu özü soğuk sıkım pekmezden daha iyi bu arada ısı işlem görmediği için faydası daha fazla bilgin olsun bir de siyah üzüm çok iyiKullanıyorum ama demir baglamam yüksek o yüzden faydalanamiyorum . bugün Dr gittim pekmez, kuru erik ye ilaçlara devam et bayramdan sonraya toparlamazsan serumla takviye edicez dedi. Bende miyomda var o da yaparmış . Bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla tamamlariz bsureci
Maşallah size canım harikasınızbenim karnım daha büyük sanki bana mı öyle geliyor
Bende 9 aldım gibi göbek ve hafif kalça genişlemesi var
Bugün hastanede öyle dedi bir abla dün işyerinde de patavatsız bir kadın ikiz olmasın kız dedi esprisine 6 aylık böyleyse 9 düşünemiyormuş salak mı nedir abartı bir şey de almadım yani 9 aşağı yukarı ama irileşmedi öyle vücudum
Demir hapı kullanmıyor musun canım eğer yeterli değilse şeker sıkıntın yoksa keçi boynuzu özü öneririm
Zeytinyağı çok iyidir canım hafif acılı bulgur pilavıda aynı şekildeBen yeşil elma yediğimde de rahat çıkıyorum neden bilmem
günaydıın günaydın herkes iyidir inşallah
baya yazılmış ben de hepsini alıntılayamadım. dün doktora gittim 12 kilo almışım,şekerime dikkat ediyorum hala endokrine yönlendirmedi normal gittiği için ama bebek biraz önden gidiyormuş haftasına göre kilosu öndeymiş1480 gr çıktı. 1200 falan olmasını bekliyoruz bu haftalarda dedi. göbeği 30 haftalık önde, baş kol bacak falan haftasıyla uyumlu dedi. yani benim yediklerimi yine çok çok dikkat etmem gerektiğini söyledi.
henüz bana doğum için muayene yapmadı yani ben normal doğuma uygun muyum değil miyim bilmiyorum. sizin doktorlarınız ne zaman yaptı bu muayeneyi ya da ne zaman yapacak?
benim bebeğe de küçük gebelik dedi doktoren son 1130 grdı. önemli bişe değil merak etme dedi sonra da ne demek istedi bilemiyorum
Eminönü'ne gidiyorum Bi cesaret bu sıcakta bakalım neler var neler yok
Alttaki bence canım çok tatlı
9 kilo aldım şimdilik :) son 2 ayda bi 4-5 daha alırım sanırımBenimde 5.5 cm bir myomum var gebelik başlangıcı 2 cm bile değildi büyüdü de büyüdü... bebeğimin duruş pozisyonuna bağlı olarak alt karnıma bazen inanılmaz baskı yapıyor.
Ben suan da 13 kilo aldım. Kabızlık için kefir içmiştim ilk trimesterda inanılmaz kilo artışım oldu 8 ile 10. Haftam arasında 2.5 kilo artışım oldu. Hemen bıraktım kefiriilaç istedim doktorumdan...
Beklenenden fazla kilo artışım olduğu içinde doktor kesinlik kavun karpuzdan uzak dur dedi. Hiç yemiyorum.
Merak ettim kaç kilo aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?