2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canm mutlaka tansiyon ölçtü r. Tansiyon kusturur çünkü.

Canım buralardayım da her gün girmiyorum buraya. Girdiğimde de çok mesaj yazılmış oluyo araya girip yazamıyorum nasılsınız arkadaşlar

hoşgeldin .ben izindesindir düye düşünmüştüm .
Eminönü'ne gidiyorum Bi cesaret bu sıcakta bakalım neler var neler yok

bayramda han açıkmıymış bi sorsana hayrına :) aslında eksiğim yok ama kaşıntım var herhalde bir gitsem dolansam mı diyorum .

tansiyon sorunun var mı ? tansiyon yüksekliği sonrası ya burundan kan açılır yada miğde bulantısı yapar .Allah korusun uykudan uyandıracak kadar baş dönmesi iyi değil .

Bu sefer istiyodum ama medipol hastahanesi sezeryan sonrası normal doğum yaptirmiyomus . Yani tekrar sezeryan .

ee bende medipol e gidiyorum Çamlıca'da ki ama bana öyle birşey söylenmediği gibi 2 ay önceki kontrolümde dr ameliyat haneye gidip geliyordu zor bir doğum galiba dedim benim değil Elif Hanım'ın hastası yardıma gittim dedi. sezeryan sonrası normal doğum istedi ama çok zorlandı şimdi sezeryana alacaklar dedi .

Medipol Esenler benimki bizim hastanenin başhekimi izin vermiomus cnm. Bikac kere sordum . Olur deselerdi denemek isterdim bende .

merhaba anne adayları, doğumunuzu nerede hangi doktorda yapacaksınız. İstanbuld aFlorence NG giden var mı? paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler
Ben gitmedim ama bı arkadaşım ilk doğumu orda yapmıştı normal doğum memnun kalmıştı. Ben Esenler Medipol e gidiyorum inşallah doğumda memnun kalırım

Medipol Esenler benimki bizim hastanenin başhekimi izin vermiomus cnm. Bikac kere sordum . Olur deselerdi denemek isterdim bende
nasip kısmet olsun üzülme sonunda bebeğe sağlıkla kavuşmak varsa işlemler önemli değil :)
merhaba anne adayları, doğumunuzu nerede hangi doktorda yapacaksınız. İstanbuld aFlorence NG giden var mı? paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler
Hisar Intercontinental Hospital benim hastanem,Esra hanımda yapıcam doğumu inşallah. florence nightingale ile ilgili hiçbir bilgim yok maalesef
Canım benim göbekte 1 hafta önden gidiyordu doktor göbüşlü olacak dedi.
Sorun etmedi ama bende şeker çıkmadı
şu an benim de şekerim yok ama doktorum nedense önemsiyor bu konuyu,acıbadem hastanesinde başka bir doktora görünmüştüm o sadece biraz kilolu ve uzun boylu bir bebek olacak demişti. gözümde nedense hep karnı kocaman diğer yerleri küçücük bir bebek canlanıyor allah hayırlısını versin,dikkat ediyorum ben de işte mecbur.

Benim de öyle
Uzun ve göbekli bi kız olacak gibi gözüküyor
Sağlıklı olsunlar da

Hoş buldum canım yok buralardayım sık girmesem de, sadece çok birikmiş oluyo ve hepsini okuyamıyorum o zaman

şu an 1 hafta önden gidiyor göbeği ama kilosuna takıldı biraz doktor,bebişi tombişleştirmeyelim dedi.

Bende insülin direnci olduğu için potansiyelim diye sıkı takip ediyor canım doktorum. 2 haftadan fazla önden giderse gebelik şekeri riski yüksek oluyor dedi. 1 hafta benim ki de 12.haftafan beri önden gidiyor canını sıkma. Sadece paketli ve şekerli ürünleri hamuru çok tüketme, msşallah yolun çoğu bitti sende :)

İğne ile hızlı yükselitor aslında doktora bir danış cnm istersen. Geçen yıl erken doğumda çok ciddi kan kaybettim 2 kutu iğne ile hızlı tıparlamıştım.

Canım başıma gelmedi ama kusmadır ishaldir yediğin bir şeyin biraz bozuk olması ile de ilgili olabilir. Gıda zehirlenmelerinde ishal ve kusma sonrası hasta rahatlıyor çünkü. Doktora yine de danış canım sor aklın rahat olsun❤

Son düzenleme:
Aynen doktorun önerdiği gibi devam et canım keçiboynuzu özü soğuk sıkım pekmezden daha iyi bu arada ısı işlem görmediği için faydası daha fazla bilgin olsun bir de siyah üzüm çok iyi İnşallah seruma gerek kalmadan halledersin

Bence benimde göbek kocaman değişik bir şey oldum :)) bide o patavatsızları dikkate almayın bence her hamilelik başka oluyor çünkü

Maşallah tosuncuga:)) benim oğlumda doktor 32 de yapmıştı muayeneyi ama bazı doktorlar 38 de falan yapıyor doktorun kararı oluyor galiba. Doğuma kadar yolu var :))

benim bebeğe de küçük gebelik dedi doktor en son 1130 grdı. önemli bişe değil merak etme dedi sonra da ne demek istedi bilemiyorum

Minyon olacaktır belki de annesi

Eminönü'ne gidiyorum Bi cesaret bu sıcakta bakalım neler var neler yok

Of bugünde cok sıcak umarım herseyi kolayca halledebilirsiniz

9 kilo aldım şimdilik :) son 2 ayda bi 4-5 daha alırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…