2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bayramda kapalılar,

Çocuklarıni kimseye yük olmadan kendin buyutuyorsan kimsenin senin adına tüplerini bağlar demeye hakkı yok . Anladığım kadarıyla sen zaten benm gibi her koyun kendi bacağından mantigindasin. Belki dorduncuyu isticeksin üç beş sene sonra. Rabbim sağlık uzun ömürler versin yavrulamiza. Çocuğuyla ilgilenen güzel büyüten aileler cocuk yapsın zaten. Toplumu bozan zarar veren doğurup sokağa atan acmi tokmu umursamayan eğitim umrunda olmayan insanlar . Maddi manevi yetebilceksem bende üç dört çocuğum olsun isterim. Tek çocukla kalsaysim oglumun tüm eğitim hayatini kolejlerde surdurebilirdik ama tek çocuk bencillik olur diye düşündük her aile için geçerli değil tabi yanlış anlaşılmasın. Biz ilgili olursak iyi evlatlar yetistiririz . Bı çocukla kalıp çok lüks yasatacagimiza daha fazla çocuk yapıp orta halli bı aile olmak daha mantikli geldi bize.

Bunun muhabbeti gecenlerde burada bir komsuda gecti. Dunyanin herhali var. Yarin ne olacagimiz belli degil. Bazi hastaliklarin tedavisinde zorunlu kardes istiyor doktorlar. Rabbim kimseye hastalik vermesin. Ama ya olursa. Cevap tup bebek yaparim. Tup bebek o kadar kolay birseymi
Ha deyince oluyormu?. Ben 4 deneme sonucu ne sıkıntılarla kızıma sahip oldum. 1. Tutmadı diger 3 u tutdu. Tutmayla hersey bitse keske. 2 kere bebegim karnimda oldu kurtaj oldum. Kizimin ikizi dustu şükürler olsun kızım dünyaya geldi. Herkes tup bebek olayinj cok kolay saniyor.
emily07 ablacım valla önünde saygıyla eğiliyorum, ablaya bağladım artık her gün burda ailem gibi oldunuz❤Ellerine sağlık allttaki canavarlı mikroplu gibi olan çok tatlı
Estağfurullah, cok tesekkur ederim canım ❤❤❤ istediğin gibi hitap edebilirsin. Elisinin her turlusunu cok severim ve yaparim. Benim icin hobi. Kizim dogduktan sonra cok yapamasamda elimden geldiğince yapmaya calisiyorum

Canım aynen öyle,dünyanın bin türlü hali var. Benim ilk oğlum tüp bebek ve zorlu surec zorlu gebelik süreci. Allah nasıp etti 2 kere kendılıgımden hamıle kaldım.. Rezerv eksıklıgi ne ragmen... Mucize yani, ben şimdi allahım bana sunduğu imkanı yok edemem. Allah akıl fıkır vermiş korunma yontemleri var.. Arkadasları eşleri o kadar bencil ki kendileri korunmak yerine bunu kadına yüklüyorlar. Allahtan eşim de ben de çalışıyoruz. Eşime kalsa beni hiç çalıştırmaz. Direk 2 yıl ücretsiz al dıyor ama ben hep evde olunca bunalıma giriyorum.. 3 cocuk ideal ama Allah korusun yarına çıkacagımızın garantisi yok. Ben 1.ve 2.oğlumun göbek kordon kanını saklatttım. Bunu da saklatacağım daha druma demedim.

Canım benim göbekte 1 hafta önden gidiyordu doktor göbüşlü olacak dedi.
Sorun etmedi ama bende şeker çıkmadı

Ya ben seker yuklemesi yaptirmadm biliyo musunuz çok kararsiz kaldm.. En son bi haftam kalmisti yaptiraym dedim.. Doktoruma gittim.. Saglik ocagindaki tahlilimi açlık kan seker degerlerime baktı.. Bebegin kilosuna suyuna bakti.. Aclik sekerin normal çıkmış.. Bebegin kilosu ve suyu da iyi dedi.. Anormal artis olsaydi istiycektm seker dedi.. Sana gerek yok bence dedi.. Bende yaptrmadm.. Hala böyle diken ustundeym.. Ani kilo alirsa bebek şeker olcak bebekte gibi bi düşüncem var niyeyse tibbi boyutunu bilemiyorum meselenin.. Bende çok üstüne dusemedim o hafta seker olayinin sok dakkaya da kalinca.. Yaptiramadm yani

Canım bana da yapılmadı şeker yükleme, açlık-tokluk şekerini cihazla ölçüp takip edelim dedi doktorum, özellikle açlık 90 üzeri seyrederse haber ver dedi, ona göre diyet/ilaç önerisi olabilir o zaman, şimdilik sıkıntımız yok, aynı şekilde bebeğin kilosu ve suyunu da normal buldu.

Cnm bir gün çok fazla oldu somraki gün hiç olöadı o yüzden anlayamıyorum ya... Ciğer geliştirici iğneyi önceden erken doğurdum diye vurcak bunda şuan risk görmedi, aslında ama benim içime doğan öyle bir his var çünkü yürümekte zorlanıyorum... Alta baskı başlıyo karnım şişiyor...

Ayy bilemedigim için.. Devlet doktorlari niyeyse seker yuklemesi yaptirmak istiyorlar.. Cok kafam karıştı.. Hatta gittim devlete seker yukleme randevusu aldm gitmedim.. Kendi doktorum gerek yok deyince bi guvendim ama uygulamasi dogru mu degil ki çözemedim.. Benimde o zmn açlık şekeri 75 çıkmıştı.. İnşallah sorun olmaz

Yani yuruyemedigin icin cigerleri gelismemis gibi bi hisse mi kapildin? Cunku bende zorlaniyorum yururken kan ter icinde kaliyorum.. Zaten terlemekten biyik ve cenemdeki derileri bi tuhaf oldu

Canim ben de yaptirmadim doktorum aclik tokluk istedi onu yaptirdim sukur her sey nornal seyirlerde. Zaten asiri tatli yiyen biri de degilim. Sen icinin rahat etmesi icin tatliya meyveye vs. dikkat et.

Canim ben de yaptirmadim doktorum aclik tokluk istedi onu yaptirdim sukur her sey nornal seyirlerde. Zaten asiri tatli yiyen biri de degilim. Sen icinin rahat etmesi icin tatliya meyveye vs. dikkat et.

Ya öyle birsey ki meyveyi hunharca yedigim zamanda aclik sekerim normal çıktı.. Tatli degilde meyveyi abarttm bayağı o zmn.. Simdi mide probleminden yiyemiyorm aşırı sekerli meyveleri.. Pzt doktora gidince mide icin ilac bisey isticem.. O zmn yine kesin meyveye abanirim diyorum çünkü öyle soguk soguk ferahlatiyor beni.. Zaten su ve meyve.. Arada ayran.. Baska bisey nadir yiyorum.. Paketli buskivi bile yiyemiyorm.. Yani canim istemiyor.. Ama bi tabak sulu yemegi ekmeksiz yerim yani

Ben pzt doktora gittigimde tekrar bir sorayim bu seker meselesini ya.. Aklimi kurcaliyor çünkü sanki hep bi risk varmış gibi hissediyorm aşırı kilolu hamile kalinca en cok korktugum sey tansiyon ve seker oldu.. Ins sorunsuz bi sekilde biter bu surec

Yani yuruyemedigin icin cigerleri gelismemis gibi bi hisse mi kapildin? Cunku bende zorlaniyorum yururken kan ter icinde kaliyorum.. Zaten terlemekten biyik ve cenemdeki derileri bi tuhaf oldu
Yok öyle değil heran kesesi patlıycak gibi içimde su dolu bir balon baskı yapıyor alta sanki biraz yürüyünce doktorda erken doğarsa ciğerleri önceden gelişmiş olsuun dedi.

Canim paketli gidayi kesinlikle yeme zaten. Biskuvidir vs. Insanin cani cekebiliyor dogru ama yenmemesi daha iyi hepsinin icerigi berbat...

Mide sorunu aylardir ben de yasiyorum. Aksama dogru ozellikle artiyor. Cayir cayir yaniyorum

Canim paketli gidayi kesinlikle yeme zaten. Biskuvidir vs. Insanin cani cekebiliyor dogru ama yenmemesi daha iyi hepsinin icerigi berbat...

Mide sorunu aylardir ben de yasiyorum. Aksama dogru ozellikle artiyor. Cayir cayir yaniyorum

Istesemde yiyemiyorum zaten allahtan.. Bi taneye elim gitse ikinciye gitmiyor allahtan.. Şükür ki eskiden yedigim zararli şeyleri canım hiç çekmiyor

Benim mide çok fena ama.. Onceden gastrit vardi.. Arada gaviscon rahatlatiyordu.. Şimdi artik kavruluyor ve sancidan kivraniyorum.. Su ve ayran rahatlatiyordu ama o da eskisi gibi etki etmiyor.. Ne yesem kavruluyorum.. Bi de bir koku duyayim kirli koku yada temiz koku öksürük krizine giriyorum.. Midem boş olsun oksurmekten kendime gelemiyorum.. Tek sorunum koku ve mide.. Beni mahvediyor ya pzt uzunca soru listemle gidicem doktora bakalim.. Insallah unutmam sormam gerekenleri..not ediyorum ama kacabiliyo bile bazen aradan

Açlık şekerinin ideali 85’in altında olması demişti benim doktorum canım zaten, hiç takılma bence o yüzden, ama istersen sen de evde ölçülen cihazlardan alıp takip edebilirsin, ben öyle yapıyorum, eğer 90 üzeri olursa da doktoruna bildirirsin.

Benim doktorum da gerekli görmedi. Önce açlık tokluk bakalım dedi eğer riskli çıkarsa şeker yüklemesi yaparız dedi . Açlık tokluk testini yaptık sonuçlar çok iyi geldi açlık 75 tokluk 119 çıktı. Dr gerek yok yüklemeye dedi açıkçası ben de pek sıcak bakmıyodum.
Ayrıca şeker yüklemesi bir test yani şeker yüklemesi yapınca bebeginizde eğer şeker varsa bunu ogrenirsiniz yani o tedavi etmez. Ayrıca bir şeker sorunu varsa bu açlık tokluk ölçümlerinde de çıkar. İçiniz rahat olsun yine de isterseniz belli aralıklarla açlık tokluk testi yaptırın

Bende aynı durumdayım yaa çok baskı yapio sanki cikicak gibi hissediyorum bazen bazen rahatliyorum baskı yaptigi zaman paytak paytak yürüyorum . Bende erken olcak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…