2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
O kadar tecrübesiz bir anne olacağım ki bugün alışverişe gittim güya 3 parça almışım neyi nasıl giyecek kışın kısa kollu zıbın içine giydi üstüne uzun kollu giydi yine üşür o bebek
Üstüne yelek hırka giydirmek lazım ya da yenidoğan pijama gibi bir şey...
Bir daha tek başıma hayatta çıkmam, zaten kararsızım bide bilmeyince iyice kaldım öyle
Çocuk eve gelince ne yapacağız bakalım zaman yaklaştıkça hem heyecan Bi yandan da korku sarıyor beni. Hem doğum hem de bebekli hayat bide iş yeri var tabi, çalışmaya hemen geri dönmem gerek, kendi işimi yapıyorum ve boş bırakmaya gelmiyor Allah yardımcımız olsun

Bende hala bocalıyorum.. Çoğu şeyi nasil alcami bilmiorm.. Havuzluhana gittigimde de elesefeye aldm diyebilirim.. Bikac tulum bikac zibin alt ust takim vsvs.. Ucuz gordugumu aldım.. Oyle mantikli hareket edip ne ihtiyacim var belirleyemiyorm bile.. Aslnda yine ihtiyaci bitmedi bile sanki bana göre.. Citcitli body yok gibi.. Uzun kollu da bulamiyorm sanki.. Artik ya civilden ya da ebebekten bakip siparis vercem.. Hele bu tecrubesizlikle ilk cocuk inşallah duzgun bakabilirim.. En büyük korkum bakamamak zaten kendime zor bakiodum ben ayni sey mi bilmiyorm ama

Günaydın kızlar dün akşamdan beri sol kasığımın biraz daha üst tarafında ağrım var yorulmuşumdur belki falan dedim ama hala geçmedi hatta sancıdan gece uyuyamadım kötü düşünmek istemiyorum sizce ne olabilir birazdan acile gideceğim eşime gece dedim gidelim diye dinlenince geçer dedi bu adamın rahatlığı beni öldürecek ya daha önce böyle bir ağrı yaşayan varmı sancı gibi ama ilk hamileliğim olduğu için sancının da nasıl birşey olduğunu bilmiyorum böyle tek bir yerde olmuyordur heralde ve daha çok erken zaten

Benm de sağ kasigimda bı haftadir ağrı var arada gidip gelio bugün kontrol vardı doktorun ameliyat lari olduğu için iptal ettiler çok gerildim. Başka doktora randevu vermek istediler bende istemedim bikac gun daha beklicem . Yalancı sancılar bu zamanlar olur artık. Gerçek sancı olduğu zaman anlamamak zor biraz. Düzenli olur giderek dozu artar. Tabi yalancı kasılmalar da ciddiye alınmalı . Ben farkettm gunduz yorulunca gece ağrım çok oluyor. Millet cam kapı siler hamileyken perde falan asar bişey olmaz. Ben yemek bulaşık çamaşır işi yapıyorum sadece bunda bile çok ağrım oluo

Düzenli dediğin nasıl canım bi ağrıyıp bir süre durması mı bendeki kesintisiz sürekli ağrı gece biara baya şiddetlendi gaz sancısı olabilir mi ki inşallah gaz sancısıdır diyorum sürekli ağrıdı çünkü bazen artarak ama kesilmedi hiç birde dün sadece ütü yaptım başka hiçbirşey yapmadım 5 gömlek o da çok değildi yani

Bebişin kız mı erkek mi hatırlayamıyorum ama aşağıdaki örneklere bakabilirsin e-bebekten, benim kız ikisini de aldım, yandan çıtçıtlı çok kullanışlı oluyor dedi burda hep tecrübeli anneler bence kaliteleri de güzel

Eklentiler

• 2D8B782F-6CB5-4AA4-8664-0055FE8906D7.webp
    21 KB · Görüntüleme: 33
  • 68358C58-2207-440B-B7D2-D3DF78D1635A.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 44
ilk gebeliginde benide tek bir yer ağrıyordu. Acile gittim. Nts ye falan bagladilar. Birsey çıkmadı. 1 hafta cektim. Bebek ayagini oraya gecirmis agri ondanmis. Donunce rahatlamistim.

Günaydın canım, ben de bundan aldım ama bakalım eğer yorumlarda olumsuz birşey görürsem yazarım sana da.

Bu melekler insanda akıl bırakmıyor ki kabahat sizde değil. Ben de dün dr gittim dr bir sürü ultrason görüntüsü çekti verdi eve geldim hala o görüntülere bakıp kalp çarpıntısı yaşıyorum şarkılar söylüyorum , uygun şarkı bulamayınca kendim şarkı yazıyorum o dudaklarına burnuna , göz kapaklarina gören olsa akli dengemi kaybettim sanır Rabbime şükürler olsun böyle güzel bir duyguyu yaşamayı nasıp etti bizlere inşallah sağlıkla kucaklarimiza almayı da nasip eder

Tansiyonunuzu ölçtürdünüz mü?

SOn aylara doğru haftada iki kere tansiyon ölçtürmek gerekiyor dedi gebe okulunda ebe.

Sonuçları bir yere not edin doğuma gelirken yanınızda getirin dedi hatta

ilk gebeliginde benide tek bir yer ağrıyordu. Acile gittim. Nts ye falan bagladilar. Birsey çıkmadı. 1 hafta cektim. Bebek ayagini oraya gecirmis agri ondanmis. Donunce rahatlamistim.
İnşallah benim de öyledir canım kötü birşey çıkmasın da eşim doktorunu ara sor dedi ya telefonda muayene etmeden ne söylemesini bekliyor acaba delircem ağlamamak için kendimi zor tutuyorum şuan resmen off insan hastaneye gitmemekte nasıl bukadar ısrarcı olabilir en azından içim rahatlardı bütün gece ağrıdan gözüne bir damla uyku girmedi okadar şiddetli olmasa bende bukadar takmazdım ama insan endişeleniyor işte

Okudugum yorumlarda memnun olan da var olmayan da.Ben hic riske girmek istemiyorum.Kucuk paket alip denemeyanilma yapicam.Bu sleepynin asiri sistigini soyleyen cogunlukta.O yuzden birakan cokmus.

Tansiyonunuzu ölçtürdünüz mü?

SOn aylara doğru haftada iki kere tansiyon ölçtürmek gerekiyor dedi gebe okulunda ebe.

Sonuçları bir yere not edin doğuma gelirken yanınızda getirin dedi hatta

Bende tansiyon takinti oldugu icin ogrendigim gunden beri hergun olcuyorum.Rutinim gibi bisey tansiyon olcmek.11-7civarinda geziyor ama ben tuzsuz yiyorum bu sira kacirsam da biraz.Tansiyon onemli dedigin gibi.

benim doktorum açlık test sonucuna baktı gerek yok yaptırmana dedi yaptırmadım bende
Kızlar bu da benim oğluşuma ördüğüm yelek Eki Görüntüle 2295017
yaa çok güzel
bir kaç gün önce bende aynı durumdaydım canım ertesi günü doktora gitmiştim. ama neredeyse tüm gece bacağıma kramp da giriyordu doktor baktı kramplardan dolayı kasılmış dedi bir de bebek sürekli kasığa vurmuş ayağını dayamış demişti.

Sancı olsa bile ya yalancı sancidir, gaz sancisidir ya da malum kabızlık olmuştur o da rahatsızlık veriyor. Bazen de bebek pozisyon almaya çalışıyor bi yerleri ittiriyor falan o da yapıyor bir de ben mangezyum almayı ihmal ettiğimde sancilaniyorum kasiklarimdan. Her şey yolundadır inşallah.

Bende kramp hiç olmuyor canım 1 kere olmuştu o günden sonra arada bir magnezyum içiyorum birdaha hiç olmadı ama belkide öyle birşeydir
Aynen canım inşallah bu ihtimallerden biridir de biraz daha bekleyeyim ben en iyisi geçmezse taksiyle gideceğim inat ettim şu vakitten sonra eşimle götürse de gitmem ama yazdıklarınız biraz rahatlattı sağolun hepiniz

Okudugum yorumlarda memnun olan da var olmayan da.Ben hic riske girmek istemiyorum.Kucuk paket alip denemeyanilma yapicam.Bu sleepynin asiri sistigini soyleyen cogunlukta.O yuzden birakan cokmus.
Ben de sleepy aldım . Açıkçası prima pahalı olduğu için ben de deneme yanilmayla gidicem. Evet sisiyormus gerçekten deneyen herkes öyle söylüyor en ince yapılısı Prima onun da sismesini engelleyen bir madde varmış içince. Yani en doğal bez ne olursa olsun sisermis. Pişik konusunda da zaten bezi uzun süreli tutmamakta iş . Gece de uyanıyor meleklerimiz bir ya da iki kere degistirsem yeter diyorum. İlerleye dönemlerde uykusu iyice düzene girince gece için sadece prima alırım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…