2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim ben kizimda hic 0 beden almadim. 2.925gr dogdugu halde. Once biraz buyuk geliyor ama hemen buyuyorlar. Yine 1 den başlarım.

Benimkide umarsızca işe gitti canım işin asıl sinir bozucu yanı sabah kahvaltımızı yaptık bende tam hazırlanacağım hastaneye gidiyoruz demi dedim ne hastanesi ara doktora sor dedi ağrım çok doktora telefonda tam olarak neremin ağrıdığını bile tarif edemem görmeden ne diyecek dedim sen ara sor işte diyor baktı ben ağlamaklı oldum hadi giyin gidelim diyor o vakitten sonra kıymeti kaldımı dayanamazsam taksiyle giderim senin arabanla asla gitmem artık dedim halbuki hastane onun yolunun üstündeydi boşuna taksi parası da vermek de enayilik ama yapacak birşey yok boşu boşuna birbirimizin kalbini de kırmış olduk ve benimkide bu saat oldu bir kere aramadı ağrıyormu nasıl oldun gittinmi hastaneye diye

Doğum sancısı düzenli ve ritmiktir. Mesela ağrı bı dakika sürer yarım saat hiç bişey yok sonra tekrar ayni şekilde. İlerleyen saatlerde sancı sıkılığı artar. On dakikada bir beş dakkkada bir sancı doğumun çok yakın olduğunu gösterir.ama rahatsız eden bı ağrı varsa doktora gitmekte fayda tabi

Ben magnezyum her gün icmeme rağmen nerdeyse her gece kramp giriyor bacaklarıma.

aynen canım ben kalsiyum ve magnezyumda kullanıyorum oysa ki sanırım gün içerisinde kendimi çok yoruyorum
Bende gündüz yorulduysam gece kramp kaçınılmaz oluyor. Hatta gündüz anlıyorum bacağında içten cekilme gibi bı his oluyo gece sabaha doğru kramp giriyor.

Tosuncuk dogurmus masallah
Benim annem erkek kardesimi ince kundağa sarılıp tartmislar doğunca 6 kilo gelmiş hemde normal doğum evde oldu. Bizim bebekler için dört kilo olunca Doktorlar sezeryan yaparız diolar. Annem 153 falan boyu düşün yani. Bana direk doktor boyun kısa catin dar bebek iri normal olmaz yada çok keseriz demişti . 3850 doğmuştu oğlum.

Anladım canım çok şükür şimdi daha iyiyim muhtemelen diğer arkadaşların dediği gibi ayağını falan yaslamıştır ondan oldu sanırım çünkü gün içindede orada hareket hissettim orda kol bacak birşeyi var sanırım :)
Ben magnezyum her gün icmeme rağmen nerdeyse her gece kramp giriyor bacaklarıma.
Rabbim yardımcın olsun canım bana 1 kere girdi o kramp ama resmen kıvrandırmıştı hergün girse çok zor gerçekten ama meleklerimiz yeter ki sağlıklı olsunlar da gerekirse her gün de katlanılır onlar için

Kızlar bişey sorucam konu sahibi H E ve @AloeeVeraa yazmiyo bi süredir sanırım bi sorunmu var acaba bilginiz varmı.
İyiyz canım ikimizde çok şükür .
Ben biraz tatile falan gidip geldim .
Şimdide kış hazırlığı yapıyorum yavas yavas Sen nasılsın

İlk gebeligimde oğlum sağ bobregime kafasini bı dayadı kaç ay böbrek sancısı çektim çok fenaydi böbrekte ağrı başlayıp sırtıma vuruodu. Bu bebegimde kafasini kasiklarima dayamış çok fena bazen cikicak gibi baskı hissediyorum. Bazı günler baskı azalıyor pozisyon degistiyor yada yukarı çıkıyor. Artk muamma senin bebiş te bı yerlere dayanıp baskı yapio belkide. Canları sağolsun agri çekeriz. De korkumuz erken doğum doğum olmasın annelik kolay değil olcak bu kadar

herkese selammm hanımlar,bugün yine eminönüne gidip bir sürü eksiğimi tamamladım artık yavaş yavaş süs yapımına başlıyorum makrome ipi aldım iki çeşit kapı süsümü de makrome ile yapıcam isimlik yaptırdım ama istediğim renk ip olmadığı için onu yapmaya başlayamadım. evde boş duran turşu kavanozları vardı bir iki deneme yaptım ve hastanede masa süsü olarak kullanmaya karar verdim,belki size de fikir olur diye paylaşıyorum

Eklentiler

• 52CE821E-4831-4A64-85C3-FC715AAB2BC0.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 6A05483F-91DF-4D5F-910F-90BAF6E246AE.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 48

Keşke bende böyle yapabilsem elim hiç böyle işlerden anlamaz bende kapı süsü ve takı yastığı siparişi verdim.. Bi de jardinyer set siparisi verdim.. Haftaya gelirler sanrm.. Olmadi bayramdan sonraya kalır

Son zamanlarda pozisyonu iyice alacak ya ozaman sürekli kasıklara baskı mı yapacak canım? benim ilk gebeliğim de bilmediğim için soruyorum arada benimkide baskı yapıyor kasıklara ama sonlarda hep öyle olacaksa yürümek bile çok zorluyor ondan merak ettim canım benim de tek korkum erken doğum zaten canım yeterki zamanında gelsinler de birde sağlıkları yerinde olursa daha ne isteriz ki bi doğsun ısıra ısıra alıcam intikamımı zaten

İlk gebelikte kasıkta baskı falan olmadı bende hatta suyum geldi acilmam başladı ama hala bebek mideme yakındı. Bu bebeğim sağolsun simdiden çok aşağıda takılıyor . Başı aşağı baskı yaptığında yürümek zorlasiyor

Ben de erken Doğumdan korkuyorum, etrafımda sürekli duydukça. Bi gün rüyamda Doğum yapıyorum, başka gece sürekli emzirmeye çalışıyorum vaktinde sağ sağlıklı gelsinler inşallah kuzular
Bende çok emzirme rüyası görüyorum çok güzel bı duygu yaa hatta rüyamda 36 hafta 3 günlük dogm yaptığımı gördüm

Ben ultrasona girmeden bebegimin basinin ayaginin nerede oldugunu anlayamiyorum pek benim minigim sol tarafa toplanmayi cok seviyor sag taraf bosaliyor bazen. O zaman dahi sol tarafta toplandigi yeri poposu mu baska yeri mi cozemiyorum. Sirti veya poposudur sanirim ama... poposunu yedigim

İyi geceler kizlar biz hastaneye kontrole gittik bugün kızımız 1.500 kg.olmuş Dr.normal dedi suyu vs.genel olarak herşey iyi ama karın çevresi bir hafta geride çıktı beslenme için et balık bakliyat her hafta bunlara dikkat et yemeye dedi bende minyon biriyim eğer genetikse böyle olur ama dikkat edelim aradaki fark artmasin dedi bende ona takıldım biraz haftalık liste yapicam artık daha çok dikkat edicem inşallah fark kapanır bidaha bayram sonrası gidicem kontrole.
Bide yine doğum konusu açılınca normal için bu sefer daha ılımlı konuştu önceki sorduğumuzda sezeryan sonrası zor olur falan demişti şimdi normal olabilir takip ederiz sadece sancılar başlarsa hastaneye yatman gerekir takip etmemiz gerekir bende beklerim zaten dedi eğer geceye denk gelir bebek gelmesse genel anesteziyle sezeryana alırız dedi anestezi uzmanı o saatte olmuyomuş çünkü öyle benimde kafam karıştı işte.

Canım buralardayım da her gün girmiyorum buraya. Girdiğimde de çok mesaj yazılmış oluyo araya girip yazamıyorum nasılsınız arkadaşlar
Önceden hep yazardinda canım ondan merak ettim sevindim iyi olmanıza.
Benim oğlumda doğumda hastanede kalicakmiş bende istiyorum kalmasını ama durumlar ne gösterir bilemiyorum şimdiden kardeş aşığı benim oğlum çok şükür.
Maşallah bebişine canım seninki önde benimki geride inşallah hepsi sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun.
benim bebeğe de küçük gebelik dedi doktor en son 1130 grdı. önemli bişe değil merak etme dedi sonra da ne demek istedi bilemiyorum
Kaç haftalikkken o kiloda çıktı canım bence normal gibi benimkide çok büyük değil inşallah sağlıkla güzel kilo alırlar.
Maşallah bebişine canım tombik olacak desene varsın olsun sağlıklı olsun da.
Bu insanlara yaranilmiyo önceki aylar karnın küçücük hiç büyümemiş derlerdi şimdide büyük diyolar hepimize aynı aslinda.
Kızlar bu da benim oğluşuma ördüğüm yelek Eki Görüntüle 2295017
Maşallah eline sağlık canım çok cici olmuş.
kızlar benim bu kramplarla hala başım dertte geçmiyor kalsiyum alıyorum magnezyum alıyorum ama yok her gece bir iki defa kasılıyor bacaklarım
Ay canım bende de var ama haftada bir falan oluyo olduktan sonra bikaç gün acısını çekiyorum bacağimda ama senin daha kötüymüş bende magnezyum kullanıyorum ama pek işe yaramiyo galiba Dr.bugun maden suyunu önerdi Uludağ marka olanı en iyisiymiş diğerlerinin içeriğinde bişey fazla dedi unuttum şimdi bende ondan alıp içicem.
İyiyz canım ikimizde çok şükür .
Ben biraz tatile falan gidip geldim .
Şimdide kış hazırlığı yapıyorum yavas yavas ☺ Sen nasılsın
Sevindim canım iyi olmanıza hiç yazdığını görmedimde merak ettim bende.
Çok şükür bizde genel olarak iyiyiz.
Çok güzel olmuşlar canım el emeği ayrı bi özel oluyo zaten yapınca burayada foto at.

Bende el emeği bişeyler yapayım istiyorum ama hala düşünme aşamasından yapım aşamasına gecemedim.

Anestezi uzmanı olmuyorsa genel anestezi yi kim verecekmiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…