2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gece gece moralim bozuldu.Medela sut sagma makinasi aratayim dedim 700-800 lira yaziyor.Bunun modelleri mi var? Biri 400 cunku.Cok geldi bana ya
Canim ben senin yerinde olsam sağma makinesini dogum sonrasina birakirim. Ikizlerin olacak zaten iki bebek emecek sagmana bile belki gerek kalmayacak. Bir tane manuel al. Dogum sonrasi duruma gore alirsin

Eğitim araştırma hastanelerinde sezeryandan sonra normal doğum yaptıran uzmanlar var yani bu alanda uzmanlıkları . Bir araştır istersen onlar vücudunuzun buna uygun olup olmadığını daha iyi bilir ve bunu sık sık yaptıkları için net bilgi verir

kızlar benim bu kramplarla hala başım dertte geçmiyor kalsiyum alıyorum magnezyum alıyorum ama yok her gece bir iki defa kasılıyor bacaklarım
Benim doktorum ayakta kaldığını yorulduğun gunler magnezyumu arttirabilirsin dedi . Ayrıca bir yandan da maden suyu ,ananas ve mavneztum zengini kuruyemiş gibi şeyler tüketiyorum. Yani demek istediğim sadece ilaçlarla olmuyor beslenmeyle desteklemek lazım . Ben yaşamadım öyle şeyler

Canim ben senin yerinde olsam sağma makinesini dogum sonrasina birakirim. Ikizlerin olacak zaten iki bebek emecek sagmana bile belki gerek kalmayacak. Bir tane manuel al. Dogum sonrasi duruma gore alirsin

Canim kimisi de diyor ki hastanede kuvezde kalirlarsa sagip goturmek durumunda kalabilirsin.O yuzden al diyorlar.Manuel alayim diyorum.Cok acitir elektrikli al deniyor.Kafam o kadar karisti ki.

Canim kimisi de diyor ki hastanede kuvezde kalirlarsa sagip goturmek durumunda kalabilirsin.O yuzden al diyorlar.Manuel alayim diyorum.Cok acitir elektrikli al deniyor.Kafam o kadar karisti ki.
Hastanede kuvezde kalirsa hastane veriyor. Ayrica medikalcilerde hastane tipi kiralayan arkadaslarim oldu. Onlar daha iyi. Mutlaka alman gerekirsede paran olsun yeter hemen bulabilecegin birsey.

Hastanede kuvezde kalirsa hastane veriyor. Ayrica medikalcilerde hastane tipi kiralayan arkadaslarim oldu. Onlar daha iyi. Mutlaka alman gerekirsede paran olsun yeter hemen bulabilecegin birsey.

O da aklimda kiralama olarak.O zaman simdilik almayayim.Nasipse dogum ne zaman olursa sut gelmezse ya kiralama yaparim ya da bu onerilen markalardan birinden alirim.

O da aklimda kiralama olarak.O zaman simdilik almayayim.Nasipse dogum ne zaman olursa sut gelmezse ya kiralama yaparim ya da bu onerilen markalardan birinden alirim.
Kiralarsın bence. Hastane tipi en guzeli çünkü. Rahat edersin gem. Zaten sonraki zamanda cok ihtiyacin olacagini dusunmuyorum

Hastane cantam hala hazır değil hayır hayır hazır değilim ben çok korkularim var
Al benden de o kadar, hastane çantam hazır olmadığı gibi evimde bile değilim ve ancak Eylül’ün başında dönebileceğim. Umarım bebişlerimiz erken gelmeye kalkmaz, ve ben de acayip tırsıyorum.

Al benden de o kadar, hastane çantam hazır olmadığı gibi evimde bile değilim ve ancak Eylül’ün başında dönebileceğim. Umarım bebişlerimiz erken gelmeye kalkmaz, ve ben de acayip tırsıyorum.
Ben evdeyim ama bı usengeclik çöktü erteliyorum hep haftaya haftaya diye

Ben ne besigimi kurdurdum, ne bebisin kiyafetlerini yikadim utuledim, ne cantami hazirladim, ne kendime punama aldm daha hamile cekimi icin elbise bile bakmadm. Araya okadar cok farkli seyler girdirdik ki bunlara sira bile gelmedi Allahin izniyle normal zamanini beklerse yaparim diye dusunuyorum. İcimden gecen 38 de dogacak gbi

Bir tane manuel pompa illa alicam ama elektrikli konusunda kararsizim bende.
canım benim de 27 haftalık ikizlerim var. süt sağma makinesi konusunda kafam çok karışmıştı. özellikle ikiz olacağı için çok gerekli mi diye. ben mochi marka süt sağma pompasını alacağım.kullananlarda çok beğenmiş. Elle sağım yapmıyor. sütü memeden vakumla çekiyo. mantıklı geldi fiyatıda 100 tl. onu alıp sonraki süreçte çok gerekirse elektrikli alırım diye düşündüm. aklında bulunsun.

Eklentiler

• 2019-08-04 14_54_25-Mochi - Göğüs Pompası SATIN AL.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 49

Daha dun instagramdan urunun fiyatini sordum mochiye.100 liraymis.Ben de yorumlari okudum gayet olumlu yazmislar.Aklima yatmisti benimde.Oncelikle bunu alayim olmadi.

Bende gündüz yorulduysam gece kramp kaçınılmaz oluyor. Hatta gündüz anlıyorum bacağında içten cekilme gibi bı his oluyo gece sabaha doğru kramp giriyor.
Aynen canım doğuma kadar çekeceğim gibi görünüyor
29 haftalıkken o kilodaydı canım
Yiyorum aslında ama geçmiyor emily kaşar peynir önerdi onları da listeye ekleyeceğim
Bunu bende merak ediyorum gerçekten iyi mı? Gördüm ama emin olamadım kullanımı rahat mı?

Tansiyonunuzu ölçtürdünüz mü?

SOn aylara doğru haftada iki kere tansiyon ölçtürmek gerekiyor dedi gebe okulunda ebe.

Sonuçları bir yere not edin doğuma gelirken yanınızda getirin dedi hatta

Bende bu ara düşük tansiyon var, sıcakların da etkisi ile herhalde başım Leyla gibi

Sekerin yoksa muz da ye canim gunde 1 tane yerli muz ya da yarim cikitalardan.O da kilo aldiriyomus bebege.Kasar peyniri demisken dikkat et tost peyniri alma.Ben bir defa karistirip tost peyniri almistim.Inanilmaz sagliksizmis.Kaşarla benziyorlardi birbirlerine ayirt edemedim ben yemedim

Bana da doktor bebeğin karnı biraz.küçük dedi birkaç hafta geri gibi dedi diğer ölçümler normal o yüzden bu yazi biraz içimi rahatlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…