- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.182
- 1.123
Emmek.istegi zaman ne yaptınız
Agladigi zaman elim ayagima dolaşıyor. Simdi disardayken emmek icin aglarsa emzirecek yer bulana kadar stresten ne hllere girerim ben
Ben disari cikip gelince oyle oluyor biraz. Ya haklilar galiba annelet ama iste bir sey de kırk kere söylenmez ki
Masaj egzersiz yapınca kolay çıkarıyor gazını cok iyi oluyor
Kendim yatıramiyorum diye gunlerce banyosuz durdu. Simdi annem geldi yine yanima iki gun arayla yaptiriyoruz
Poposunu da pamugu islatip sliyorum aslinda ama...
Ben dogdugunda minies kullandim. Sonra biri sleppy getirdi hediye. Sleppy daha iyi yan bantlari esnek falan. Minies hic esnek degil
Ben de gittim bugun prima aldm. 88 tanesine 60 lira verdm. Insallah pişiği iyice kötü olmaz
Bebisler neden bu kadar gazli. Sen d vitamini veriyordun degil mi? Sanirim o yuzden oluyor bu kadar. Birkac gun kessen ilaci baksan o yuzden mi oluyorlr. En azindan göbekleri duzelene kadar
Aksamları benim sutum de azaliyor yorgun olmasam bile. Gunduzki kadar dolu dolu olmuyor daha sönük duruyorlar. Yine de emzirip uyutuyorum. Gece kalkinca bakiyorum yine dolmuslar.
D vitaminini kesip multivitamine baslamistik 1 haftayi gecti.Pr-D 600 diye bir damla kullaniyoruz.Ondan once de gazlilardi bunu kullanmaya basladik hala oyleler.