Ya sen işte napıyon? Uykun gelmiyor mu? Ya da başın ağrımıyor mu?
Evet ya İnan ki havaların soğumasını senin için hiç istemiyorumYaaaautanırız ama günaydın canım. Hava buz gibi kar soğuğu geldi resmen dondum
Çok büyük gibi değil mi hangi rengini alacaksın gri siyah bordo varcanım sağol baktım, alıyorum hatta hastane çıkışıyla ,buda bitti
İyice panik oldum seker hastalıgı en cok korktugum sey, o kadar dikkat ediyorum...pilav, dolma, ekmek, cikolata vs hic tuketmem.. off...
Evet canım bende zaten 6 da cıkıyorum isten 7,5- de anca yemek yiyebiliyorum ne yapayım mecbur dikkat edilse de alınıyor...Allahım hayırlısını versin hepimize..
Bana da oyle gelmeye basladı canım, ters donmezse sezeryan. boyu uzun kilolu boyle normal olmaz sezeryan, kilon cok boyle giderse sezeryan butun sinirimi alt ust etti benim...
Hayırlısı olsun hakkımızda..yani tabii ki mecbur kalınca olabilir ama daha kacıncı haftadayız ki...
ayrıntılıda 2 hafta onceydi hersey normal iyi demisti diger doktor (ayrıntılıya bakan..)
Oyle canım saglık olsun gerisi bos :)amin canım sağlık olsun da kilolar gider Allahın izniyle tadını çıkaralım hamilieligimizin.
aynen öyle valla birazcık heyecan panik var ama o kadar olur napayım :))benim ikinci çocuk ilk gibi merak içindeyim sağlıkla gelsin tüm kuzular❤Oyle canım saglık olsun gerisi bos :)
epey yol katettik gercekten cok sukur bugunumuze :)
Çanta acayip ucuz, 5 yıl önce aynı markanın daha dandik bir modelini almıştım, bavul gibi bir şeydi, bundan daha pahalıydı. Güzel değildi o, normal çanta kullandım sonra. Ama bu bayağı bi güzel duruyor.geronimo_s e Bebekte çanta için ne diyorsun Alayım mı sence
siyahını aldım canım, ana kucağımda siyah grili, birde herşeye uyar diye düşündüm. ya cetvel vardı elimde ölçtüm hemen :) çok aşırı büyük durmuyor ama epey gözlü ben beğendim, birde eşlerde arada taşıyacak ya sanki erkeğinde bayanında kullanabileceği bir model gibiÇok büyük gibi değil mi hangi rengini alacaksın gri siyah bordo var
Benim de ikinci ama hep heyecan var. Ailemize yeni bir bireyin katılması fikri bile güzel. Annem dün dedi ki seneye bu zamanlar iyice büyümüş olur, emeklemeye falan başlar. O hallerini hayal edince çok heyecanlanıyorum. Dün kızım dedi ki anne benim beyaz battaniyemin üzerindeki pembe kurdaleleri çıkaralım örümcek adam yapıştıralım, bence kardeşim severaynen öyle valla birazcık heyecan panik var ama o kadar olur napayım :))benim ikinci çocuk ilk gibi merak içindeyim sağlıkla gelsin tüm kuzular❤
Bizim ilk insallah :) tarifsiz duygularmıss amin kuzumaynen öyle valla birazcık heyecan panik var ama o kadar olur napayım :))benim ikinci çocuk ilk gibi merak içindeyim sağlıkla gelsin tüm kuzular❤
akşamları bazen eşime diyorum, doğmuş olsa şuan ne olurdu diye, akşamları sana bırakmam hep benim kucağımda olur özlerim diyorBizim ilk insallah :) tarifsiz duygularmıss amin kuzum
Alayım beğenmezsen iade eder emzik ve biberon alacağım onları alırım o zamanÇanta acayip ucuz, 5 yıl önce aynı markanın daha dandik bir modelini almıştım, bavul gibi bir şeydi, bundan daha pahalıydı. Güzel değildi o, normal çanta kullandım sonra. Ama bu bayağı bi güzel duruyor.
aynen bende öyle yaparım, bakım ürünlerim eksik onlardan biriyle değiştirirm. mağazadan değişimde var hem
Hahahakşamları bazen eşime diyorum, doğmuş olsa şuan ne olurdu diye, akşamları sana bırakmam hep benim kucağımda olur özlerim diyor
Aynen mağazadan değişim de var. Ama bence güzel duruyor, değiştireceğinizi sanmam.aynen bende öyle yaparım, bakım ürünlerim eksik onlardan biriyle değiştirirm. mağazadan değişimde var hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?