2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya sen işte napıyon? Uykun gelmiyor mu? Ya da başın ağrımıyor mu?

Uykum gelmez mi? Zombi gibiyim. Çay aldım kendime gelebilmek için. Şükür halimize, daha büyük problemler olmasın da uyuyamadım diye çok üzülecek bir durum yok. Dün öğle arası 1 saate yakın uyudum. Uyudum dediysem uyku uyanıklık arası bir şey. Sağıma yatınca bebeğim hemen tekme tokat girişiyor bana illa soluma yatacakmışım. Sırt üstü yatınca bir süre sonra tansiyonum düşüyor. İkiz olsa ne yapacaktım hiç bilmiyorum.

amin canım sağlık olsun da kilolar gider Allahın izniyle tadını çıkaralım hamilieligimizin.

Çok büyük gibi değil mi hangi rengini alacaksın gri siyah bordo var
siyahını aldım canım, ana kucağımda siyah grili, birde herşeye uyar diye düşündüm. ya cetvel vardı elimde ölçtüm hemen :) çok aşırı büyük durmuyor ama epey gözlü ben beğendim, birde eşlerde arada taşıyacak ya sanki erkeğinde bayanında kullanabileceği bir model gibi

aynen öyle valla birazcık heyecan panik var ama o kadar olur napayım :))benim ikinci çocuk ilk gibi merak içindeyim sağlıkla gelsin tüm kuzular❤
Benim de ikinci ama hep heyecan var. Ailemize yeni bir bireyin katılması fikri bile güzel. Annem dün dedi ki seneye bu zamanlar iyice büyümüş olur, emeklemeye falan başlar. O hallerini hayal edince çok heyecanlanıyorum. Dün kızım dedi ki anne benim beyaz battaniyemin üzerindeki pembe kurdaleleri çıkaralım örümcek adam yapıştıralım, bence kardeşim sever düşünceli kızım benim. 2 kardeşin ilişkisi de beni çok heyecanlandırıyor. 4body1soul seni hiç düşünemiyorum. Daha da güzeldir eminim. Dünkü yatak kavgası çok şirindi.

akşamları bazen eşime diyorum, doğmuş olsa şuan ne olurdu diye, akşamları sana bırakmam hep benim kucağımda olur özlerim diyor
Hahah
Ya bizimkine de dedim ben gecenlerde..
daha bebiş gelmeden kiskanclık basladı bizimkinde sanki :) aramıza yatmaz di mi.. yok ikimizi eşit seversin artık di mi
Yok diyorum onu severim tabii ki en cok hayır eşit seversin oyle olmalı diyor..
Bazen agrım sancım oluyor bir dogsun ben ona gosterecegim cok cektirdi bu oglan sana vs ya diyorum sus sacmalama

Benim ilk bebek. Beni neyin beklediğini bilmediğim için sadece ne olduğunu bilmediğim bir heyecan var. Hayal kuramıyorum çünkü nasıl bir hayal kuracağımı bile bilmiyorum sürekli aklımda insanlardan duyduğum güzel hikayeler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…