- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Aynen bu saatte ne işin var ayakta senin
KuZum Bebek bütün gün senle geziyor yoruluyorumKızımı hissetmiyorum ya sanki dünden beri. Normal mi acaba bu haftalarda her gün hissetmem gerekmiyor mu
Canım nasılsın oldun herşey yolunda İnşallahSaolun kızlar etiket yapmayı bilmiyorum hayirlisiyla sabah çıkıcaz cok sukur kanama gelmiyo
Evet yaaa wc ya kalktım uyuyamıyorum şimdideAynen bu saatte ne işin var ayakta senindaha hava aydınlanmadı
Sabah sabah kalkıp kek yedim uzandım hareket etmesini bekliyorum ama etmediKuZum Bebek bütün gün senle geziyor yoruluyorum
Akşamda uyuyor :)
Bu gün biraz dikkat et hissedersin Allah ın izniyle tatlı bi şeyler ye
Erken mi uyuyorsun?Evet yaaa wc ya kalktım uyuyamıyorum şimdide
Öyle aklına kötü bir şey geçirip bebişi sakın üzmeSabah sabah kalkıp kek yedim uzandım hareket etmesini bekliyorum ama etmedihazırlanıp işe gideceğim birazdan
12 gibi uyuyorum ama gece çok fazla uyanıyorumErken mi uyuyorsun?
Ya gün içinde aktif olunca hissetmiyorum canım ben oturunca yada yatınca hareket ediyor genelde. Dünde o kadar Yorgundum ki uzandıktan yarım saat sonra uyumuşum. O yüzden hareket ettiyse de hissetmedim. Ama aklıma takıldı ya ister istemezÖyle aklına kötü bir şey geçirip bebişi sakın üzme
Valla bacı filan demembozuşuruz
Bu gün biraz hareketlerine dikkat et
Yarın zaten evdesindir için rahat etsin bir hastaneye görünürsün
Ama merak kalmayacak annesi o bu gün seni tekmeleyecek merak etme sen
Arada böyle oluyor içini refah tut
Tez zamanda bir tekme ye de kıZçeden aklın başına gelsin:)
Ben yorgunluktan galiba gece çok kalkmıyorum ama bazen uykuya çok zor dalıyorum12 gibi uyuyorum ama gece çok fazla uyanıyorum
Aa ben görmedim erkenden de uyudum dün. Çok geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun nice mutlu yılların yaşların olsun canımGunaydin kizlarkizimdan oksuruk bana da gecti, sonunda hasta olmayi ben de basardim. Dun bugun benim dogumgunum demistim, kimse kutlamamis, küstüm hepinize iste
canım günaydın geçmiş olsun.ben sık giremiyorum küsme sen hiç birimize iyi ki doğmuşsun Rabbim hayırlı sağlıklı olur versin sevdiklerinle beraber inşallah..nice güzel mutlu yaşların olsun ❤Gunaydin kizlarkizimdan oksuruk bana da gecti, sonunda hasta olmayi ben de basardim. Dun bugun benim dogumgunum demistim, kimse kutlamamis, küstüm hepinize iste
günaydın canımGünaydın herkese
Kizlar seker yuklemem guzel cikti sukur, aclik 67 tokluk 110, detayli kan idrar da bakildi onlar da guzel cikti.
Dogumgunu hediyesi oldu bana bh guzel sonuclar
Kizlar biz hastanedeyiz yattik bugun biraz agrim vardi yuruyus yapıyım gecerdedim doktor kontrolum vardi oraya geldim lavaboya girdim kanamam olmus az bise doktor cok onemli dedi hemn yatis oldu ultrosondada gördü. Bebek iyi şükür dualarinizi bekliyorum
inşallah canım benimAmin canımmm insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?