2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah sabah kalkıp kek yedim uzandım hareket etmesini bekliyorum ama etmedi hazırlanıp işe gideceğim birazdan
Öyle aklına kötü bir şey geçirip bebişi sakın üzme
Valla bacı filan demem bozuşuruz
Bu gün biraz hareketlerine dikkat et
Yarın zaten evdesindir için rahat etsin bir hastaneye görünürsün
Ama merak kalmayacak annesi o bu gün seni tekmeleyecek merak etme sen
Arada böyle oluyor içini refah tut
Tez zamanda bir tekme ye de kıZçeden aklın başına gelsin:)

Kızlar deprem olmuş
İstanbul Bursa hissetmiş
Hisseden oldu mu ?
Allah ım korkutmasın bu soğuklarda çıkarda da duramayız

Ya gün içinde aktif olunca hissetmiyorum canım ben oturunca yada yatınca hareket ediyor genelde. Dünde o kadar Yorgundum ki uzandıktan yarım saat sonra uyumuşum. O yüzden hareket ettiyse de hissetmedim. Ama aklıma takıldı ya ister istemez

Gunaydin kizlar kizimdan oksuruk bana da gecti, sonunda hasta olmayi ben de basardim. Dun bugun benim dogumgunum demistim, kimse kutlamamis, küstüm hepinize iste

Gunaydin kizlar kizimdan oksuruk bana da gecti, sonunda hasta olmayi ben de basardim. Dun bugun benim dogumgunum demistim, kimse kutlamamis, küstüm hepinize iste
canım günaydın geçmiş olsun.ben sık giremiyorum küsme sen hiç birimize iyi ki doğmuşsun Rabbim hayırlı sağlıklı olur versin sevdiklerinle beraber inşallah..nice güzel mutlu yaşların olsun ❤

Kizlar seker yuklemem guzel cikti sukur, aclik 67 tokluk 110, detayli kan idrar da bakildi onlar da guzel cikti.

Dogumgunu hediyesi oldu bana bh guzel sonuclar

Çok güzel çıkmış sonuçların gözünaydın, doğumgününde kutlu olsun burçdaşım

Geçmiş olsun kesilir inşallah yakın zamanda kanaman, bu haftalarda çok mühim olmuyormuş

GünYdın kızlar gece gece ne yazmışsınız :)
Kız -Piraye takma, bugün öğle yemeğinden sonra otur biraz hareket etmeden oynar o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…