Vazgectm canm aynen almiyorumAlma alma kuZumm
Ben sobee den bir battaniye aldım inanılmaz kötü çıktıVazgectm canm aynen almiyorum
Kizlar seker yuklemem guzel cikti sukur, aclik 67 tokluk 110, detayli kan idrar da bakildi onlar da guzel cikti.
Dogumgunu hediyesi oldu bana bh guzel sonuclar
Sadece kiyafetleri kaliteli anladgm kadariyla cnku magazasinda da ayakkabilar bebek arabasi fln vardi onlar da cok iyi degldiBen sobee den bir battaniye aldım inanılmaz kötü çıktı
İade ettim
Ben Allah izin verirse 32 de izne ayrilcam kendi aramızda kucukcapli yapcam cnm dış çekim elbisesi de alıp cekilcem ohh missahaha kuzenlerim baby shower yapıp yapmayacağımı soruyor :)
aslında rapordan sonra evdeyken yapsammı diye düşünüyorum.
sizler yapacakmısınız?
Geçmiş olsun. Dualarımız seninle canımKizlar biz hastanedeyiz yattik bugun biraz agrim vardi yuruyus yapıyım gecerdedim doktor kontrolum vardi oraya geldim lavaboya girdim kanamam olmus az bise doktor cok onemli dedi hemn yatis oldu ultrosondada gördü. Bebek iyi şükür dualarinizi bekliyorum
Canim dualarim seninle icini ferah tut ins onemli birsey degildir cok gecmis olsunKizlar biz hastanedeyiz yattik bugun biraz agrim vardi yuruyus yapıyım gecerdedim doktor kontrolum vardi oraya geldim lavaboya girdim kanamam olmus az bise doktor cok onemli dedi hemn yatis oldu ultrosondada gördü. Bebek iyi şükür dualarinizi bekliyorum
Allah şifa versin az gelmiş inşallah devam etmez. 21. Haftada benimde kanamam olmuştu üç günde geçti proluton vurulmaya devam ediyorum. Rabbim evladını sana sağlıkla bağışlasın inşallah.Kizlar biz hastanedeyiz yattik bugun biraz agrim vardi yuruyus yapıyım gecerdedim doktor kontrolum vardi oraya geldim lavaboya girdim kanamam olmus az bise doktor cok onemli dedi hemn yatis oldu ultrosondada gördü. Bebek iyi şükür dualarinizi bekliyorum
Saolun kızlar etiket yapmayı bilmiyorum hayirlisiyla sabah çıkıcaz cok sukur kanama gelmiyo
Oy oy canım ne güzel bir dua aminnnSevda_S canim bende canta aldim sayende
Allah alacagin seylerin hep indirimlisini cikarsin karsina,hic kaziklanmayasin ins,netten aldigin seyleri eksik gonderip strese sokmasin Rabbim seni,bol bol hediye cekleri gecsin eline ins
Indirim haberini verene edilecek en guzel dua bu sanirim
Cok geçmiş olsun canm inşallah ciddi bir sıkıntı yokturKizlar biz hastanedeyiz yattik bugun biraz agrim vardi yuruyus yapıyım gecerdedim doktor kontrolum vardi oraya geldim lavaboya girdim kanamam olmus az bise doktor cok onemli dedi hemn yatis oldu ultrosondada gördü. Bebek iyi şükür dualarinizi bekliyorum
GünaydınGünaydın herkese
Canım geçmiş olsun inşallah hemencik düzelirsinizKizlar biz hastanedeyiz yattik bugun biraz agrim vardi yuruyus yapıyım gecerdedim doktor kontrolum vardi oraya geldim lavaboya girdim kanamam olmus az bise doktor cok onemli dedi hemn yatis oldu ultrosondada gördü. Bebek iyi şükür dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?