2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah hareket eder beklemedeyim ama tık yok henüz

Insanın cinsiyete biraz uzulmesi normal bence. Hayalleri farkli olabiliyor. Ama sonradan anlamissin zaten. Guzelhunler gorelim insallah
amin canım Rabbim en iyisini bilir hayırlısı böyle imiş diyorum ve çok istedim sanırım ondan böyle oldu..evlatlarımız ile sağlıklı mutlu günlerimiz olsun inşallah

Günaydın herkese
ozalaz çok geçmişnolsun canım şimdi nasılsın?
S ssule07 doğumgünün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun
-Piraye hareket eder canım endişelenme. Ben de gün içinde pek hissetmiyorum haftam ilerde olmasına rağmen. Gece yatarken hissediyorum en çok.

Ben dünde hissedemedim işte akşamda hissedemedim. Ama erken uyudum ondan mı acaba

Yeni doğan bebeğin üstüne ne örteceğiz Peki
Ben uyku setimi açıp bakacağım neler var içinde diye
battaniye örtüyorlar canım, yorgan ağır geliyormuş boğulma riski vs, ben zaten kundakta yapıcam üstünede battaniye. evde sıcak olur üşümez sanırım

Gunaydin kizlar kizimdan oksuruk bana da gecti, sonunda hasta olmayi ben de basardim. Dun bugun benim dogumgunum demistim, kimse kutlamamis, küstüm hepinize iste
Anam bunlar canta telasinda meme kapagi telasinda.Sen bunlarin kusuruna bakma
Dogum gunun kutlu olsun Ankaradasim benim
Nice mutlu saglikli huzurlu gunler gecirmen dilegiyle cocuklarin esin ve sevdiklerinle

çok geçmiş olsun, inşallah daha iyisindir

yineyeniyeniden2 dun sen yazmistin sanirim hastaneyi ben ozelde dusunuyordum dogumu ama son gelismelerden sonra ozelde dogum yapamiyorum malesef o yuzden cvp vermemistim ama yazan olmamis hic soyleyeyim dedim.
S ssule07 Ankara ve ozelde yapicak sanirim hastane ve fiyat bilgisi paylasir arkadas

Benim kargom dağıtımdaymış
Ağız mendili için çok heyecanlıyım
Dün gece eşime dedim gelen çantan senin olsun
Bana normal sırt çantası alalım dedim
Adam da ki cevap : ben çantayı Pera için aldığımızı zannediyorum dedi
Bende dedim ki Pera ya doğunca alırız
Ve küsüp yatmıştım ki

biz bitirdik zatengörümceme gösterdim yenge fotoğrafçı çantası gibi çok güzel diyoriyimi dedi kötümü anlamadım
Hemmen gidiyosunnnnn kocani doldurusa getiriyosunnnn
Ben hamisim bacin bana bunlari bunlari didi psikolojimi moralimi alt ust etti ben bu sekilde doguma nasil giricem falan diyosun

Allahım içine sindirsin adama trip atma kız beğenmedinmi değiştirirsin.

bende hastane çıkışı için kararsız kaldım, beğenmezsem aynen iade napıyım

Tribin dibine vurmmussun bravooo
Kanepede mi yatti eniste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…