İnşallah hareket eder beklemedeyim ama tık yok henüzÇok güzel çıkmış sonuçların gözünaydın, doğumgününde kutlu olsun burçdaşım
Geçmiş olsun kesilir inşallah yakın zamanda kanaman, bu haftalarda çok mühim olmuyormuş
GünYdın kızlar gece gece ne yazmışsınız :)
Kız-Piraye takma bugün öğle yemeğinden sonra otur biraz hareket etmeden oynar o
amin canım Rabbim en iyisini bilir hayırlısı böyle imiş diyorum ve çok istedim sanırım ondan böyle oldu..evlatlarımız ile sağlıklı mutlu günlerimiz olsun inşallahInsanın cinsiyete biraz uzulmesi normal bence. Hayalleri farkli olabiliyor. Ama sonradan anlamissin zaten. Guzelhunler gorelim insallah
Bebislerinle nice mutlu saglikli güzel seneleriniz olsun insallah iyiki dogmussun güzel anneGunaydin kizlarkizimdan oksuruk bana da gecti, sonunda hasta olmayi ben de basardim. Dun bugun benim dogumgunum demistim, kimse kutlamamis, küstüm hepinize iste
Ben dünde hissedemedim işte akşamda hissedemedim. Ama erken uyudum ondan mı acaba
battaniye örtüyorlar canım, yorgan ağır geliyormuş boğulma riski vs, ben zaten kundakta yapıcam üstünede battaniye. evde sıcak olur üşümez sanırımYeni doğan bebeğin üstüne ne örteceğiz Peki
Ben uyku setimi açıp bakacağım neler var içinde diye
Anam bunlar canta telasinda meme kapagi telasinda.Sen bunlarin kusuruna bakmaGunaydin kizlarkizimdan oksuruk bana da gecti, sonunda hasta olmayi ben de basardim. Dun bugun benim dogumgunum demistim, kimse kutlamamis, küstüm hepinize iste
En güzeli kundak bence de üşümez Bebekbattaniye örtüyorlar canım, yorgan ağır geliyormuş boğulma riski vs, ben zaten kundakta yapıcam üstünede battaniye. evde sıcak olur üşümez sanırım
çok geçmiş olsun, inşallah daha iyisindirKizlar biz hastanedeyiz yattik bugun biraz agrim vardi yuruyus yapıyım gecerdedim doktor kontrolum vardi oraya geldim lavaboya girdim kanamam olmus az bise doktor cok onemli dedi hemn yatis oldu ultrosondada gördü. Bebek iyi şükür dualarinizi bekliyorum
biz bitirdik zatenKizlar bizim cantalardan kalmamis dunku 26 tl lik cantada 47 lira olmus
https://www.e-minico.com/bibaby-amore-scoop-kundak-kalpli-ayicikli-pembe-u-62197.htmlEn güzeli kundak bence de üşümez Bebek
Hazır kundaklara bakıyorum bende güzel bir şey bulursam alacağım
Hemmen gidiyosunnnnn kocani doldurusa getiriyosunnnnbiz bitirdik zatengörümceme gösterdim yenge fotoğrafçı çantası gibi çok güzel diyor iyimi dedi kötümü anlamadım
Allahım içine sindirsinBenim kargom dağıtımdaymış
Ağız mendili için çok heyecanlıyım
Dün gece eşime dedim gelen çantan senin olsun
Bana normal sırt çantası alalım dedim
Adam da ki cevap : ben çantayı Pera için aldığımızı zannediyorum dedi
Bende dedim ki Pera ya doğunca alırız
Ve küsüp yatmıştım ki
Tribin dibine vurmmussun bravoooBenim kargom dağıtımdaymış
Ağız mendili için çok heyecanlıyım
Dün gece eşime dedim gelen çantan senin olsun
Bana normal sırt çantası alalım dedim
Adam da ki cevap : ben çantayı Pera için aldığımızı zannediyorum dedi
Bende dedim ki Pera ya doğunca alırız
Ve küsüp yatmıştım ki
Oh iyi ki aldık şükürler olsunKizlar bizim cantalardan kalmamis dunku 26 tl lik cantada 47 lira olmus
en hassas olduğum konu çanta biliyorsun da diyimHemmen gidiyosunnnnn kocani doldurusa getiriyosunnnn
Ben hamisim bacin bana bunlari bunlari didi psikolojimi moralimi alt ust etti ben bu sekilde doguma nasil giricem falan diyosun
Ben onsuz uyuyamam kiTribin dibine vurmmussun bravooo
Kanepede mi yatti eniste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?