2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oh iyi ki aldık şükürler olsun
Yoksa şuanda nasıl üzülüyor olacaktı dimi kısss
Güzel kullanında içinin astarları hemen sökülmesin keşke o 26 tl lık olandan da alsaydık
Dun aslinda cok dusundum sepetede attim geri cikardim cunku benim pudra renk var borda renk var sirt cantasi kizimdan kalma camel rengi omuz cantasida var abartmayim dedim
Gerci cok kullaniyorum sirt cantasi
Oglumla kiziminda boy boy renk renk var
Anneanneye giderken oyuncaklarini koyarlar kitaplarini koyarlar ikisi ayri ayri herkes bi sirt cantasi alir

Aslında onun başka renkleri de vardı ama
İkinci çantayı görerek almak istiyorum :))
Bide o da çok mimim geldi gözüme

Slm kızlar işlerden bir süre giremedim dogalgaz yapıldı eve sonunda yorucu oldu ama bitti ara sira girip okudum umarım herkes iyidir benim karnım her akşam aşırı geriliyo taş kesiliyo resmen hicbisey yiyemiyorum bide acayip hareketli sabah başlıyo akşama kadar tekmeleri de canımı çok yakiyo doktor iri oldugunu söylemişti ondandır diye düşünüyorum kontrole az kaldı sorucam bunlari

aymı sorunlar bende de var canım gece gündüz hiç farketmiyor sürekli deli gibi hareket ve sert hareketler benimde canımı yakıo bana da iri bebek demişlerdi ama henüzz sormadım bişey derse yaz buraya.

O hareket sorunu bendede var kizlar.Zaten agrim sancim var kimildadikca canim iyice yaniyor.Dayanamadigim zamanlarim oluyor kivraniyorum.
Az kaldi diye avutuyorum kendimi ama hicde az degil

O hareket sorunu bendede var kizlar.Zaten agrim sancim var kimildadikca canim iyice yaniyor.Dayanamadigim zamanlarim oluyor kivraniyorum.
Az kaldi diye avutuyorum kendimi ama hicde az degil
doğumdan sonra geçer mi ağrılar, ben öyle avutuyorum artık kendimi, yatakta dönmek yatağa yatmak bile işkence çünkü.
bacak aramam yastık koyuyorum gece o biraz rahatlatıyor, dene istersen canım

cevap icin tesekkur ederim. aklim oyle karisti ki...

doğumdan sonra geçer mi ağrılar, ben öyle avutuyorum artık kendimi, yatakta dönmek yatağa yatmak bile işkence çünkü.
Benim karnım acıyor resmen
Sanki içinde kesikler var onlar acıyor
Hareket ettikçe daha çok Canım yanıyor

Dogumdan sonra geciyo digerlerine hamileykende boyleydim dogum yaptigin an rahatliyosun hopla zipla bisi hissetmiyon

Bana kuzenim kendi kızınınkini getirdi şöyle birşey, aklınızda olsun kullanışlı duruyor ama kullanan anneler varsa daha iyi bilirler
Dün gece baktım bunlara baya aklıma takıldı çünkü bu kundak olayı
Fiyatlarıda 140-200 aradı değişiyor

Eklentiler

• B4F34F51-EE92-4D7C-95D2-E646EE115CAB.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…