- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Dun aslinda cok dusundum sepetede attim geri cikardim cunku benim pudra renk var borda renk var sirt cantasi kizimdan kalma camel rengi omuz cantasida var abartmayim dedimOh iyi ki aldık şükürler olsun
Yoksa şuanda nasıl üzülüyor olacaktı dimi kısss
Güzel kullanında içinin astarları hemen sökülmesinkeşke o 26 tl lık olandan da alsaydık
Ne çantaymış arkadaş kıss oda takımı için bu kadar düşünmedim valla aldım çıktımbiz bitirdik zatengörümceme gösterdim yenge fotoğrafçı çantası gibi çok güzel diyor iyimi dedi kötümü anlamadım
Dışı parcalansin astarina bisi olmasin amanOh iyi ki aldık şükürler olsun
Yoksa şuanda nasıl üzülüyor olacaktı dimi kısss
Güzel kullanında içinin astarları hemen sökülmesinkeşke o 26 tl lık olandan da alsaydık
Bana laf etsin cantama laf soylemesin deen hassas olduğum konu çanta biliyorsun da diyimadam zaten durup durup psikolojik manyak diyor bana
Aslında onun başka renkleri de vardı amaDun aslinda cok dusundum sepetede attim geri cikardim cunku benim pudra renk var borda renk var sirt cantasi kizimdan kalma camel rengi omuz cantasida var abartmayim dedim
Gerci cok kullaniyorum sirt cantasi
Oglumla kiziminda boy boy renk renk var
Anneanneye giderken oyuncaklarini koyarlar kitaplarini koyarlar ikisi ayri ayri herkes bi sirt cantasi alir
Onuda lacivert istemistim fiyatida bedava gibiydi aman neyse yeter gayri ev canta dolduAslında onun başka renkleri de vardı ama
İkinci çantayı görerek almak istiyorum :))
Bide o da çok mimim geldi gözüme
aymı sorunlar bende de var canım gece gündüz hiç farketmiyor sürekli deli gibi hareket ve sert hareketler benimde canımı yakıo bana da iri bebek demişlerdi ama henüzz sormadım bişey derse yaz buraya.Slm kızlar işlerden bir süre giremedim dogalgaz yapıldı eve sonunda yorucu oldu ama bitti ara sira girip okudum umarım herkes iyidir benim karnım her akşam aşırı geriliyo taş kesiliyo resmen hicbisey yiyemiyorum bide acayip hareketli sabah başlıyo akşama kadar tekmeleri de canımı çok yakiyo doktor iri oldugunu söylemişti ondandır diye düşünüyorum kontrole az kaldı sorucam bunlari
doğumdan sonra geçer mi ağrılar, ben öyle avutuyorum artık kendimi, yatakta dönmek yatağa yatmak bile işkence çünkü.O hareket sorunu bendede var kizlar.Zaten agrim sancim var kimildadikca canim iyice yaniyor.Dayanamadigim zamanlarim oluyor kivraniyorum.
Az kaldi diye avutuyorum kendimi ama hicde az degil
cevap icin tesekkur ederim. aklim oyle karisti ki...yineyeniyeniden2 dun sen yazmistin sanirim hastaneyi ben ozelde dusunuyordum dogumu ama son gelismelerden sonra ozelde dogum yapamiyorum malesef o yuzden cvp vermemistim ama yazan olmamis hic soyleyeyim dedim.
@ssule07 Ankara ve ozelde yapicak sanirim hastane ve fiyat bilgisi paylasir arkadas
Benim karnım acıyor resmendoğumdan sonra geçer mi ağrılar, ben öyle avutuyorum artık kendimi, yatakta dönmek yatağa yatmak bile işkence çünkü.
bacak aramam yastık koyuyorum gece o biraz rahatlatıyor, dene istersen canım
Dogumdan sonra geciyo digerlerine hamileykende boyleydim dogum yaptigin an rahatliyosun hopla zipla bisi hissetmiyondoğumdan sonra geçer mi ağrılar, ben öyle avutuyorum artık kendimi, yatakta dönmek yatağa yatmak bile işkence çünkü.
bacak aramam yastık koyuyorum gece o biraz rahatlatıyor, dene istersen canım
Sağol kuzum bak böyle bir şey arıyorum bende iştehttps://www.e-minico.com/bibaby-amore-scoop-kundak-kalpli-ayicikli-pembe-u-62197.html
şu tarz birşeyde çok kullanışlı oluyor, benim yeğenimden kalma vardı,onu kullanıcam ,bebeği bunla beşiğini yatır bunla kaldır hiç üşünüyorda
Dün gece baktım bunlara baya aklıma takıldı çünkü bu kundak olayıBana kuzenim kendi kızınınkini getirdi şöyle birşey, aklınızda olsun kullanışlı duruyor ama kullanan anneler varsa daha iyi bilirler
miniçoda bazen epey düşüyor canım,Sağol kuzum bak böyle bir şey arıyorum bende işte
Bunlar güvenli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?