- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
KuZum terlik nasıl Peki ona göre karar verKızlar karar veremedim sizce hangisi? Beyazına biraz daha yatkınım sanki. Terliği şade bir şey almaya karar verdim.
Cicekli olan cok guzelmis canimKızlar karar veremedim sizce hangisi? Beyazına biraz daha yatkınım sanki. Terliği şade bir şey almaya karar verdim.
KuZum İnan ki hiç bilmiyorumÇok soru sordum canım kusura bakma.
Peki varis yetmezlik ile mi alakalı ?
Ayy ben bi çocuk daha düşünüyorum Allah nasip ederse sağlığım izin verirse
Terlik düz beyaz alacağım.KuZum terlik nasıl Peki ona göre karar ver
Sağol cnmCicekli olan cok guzelmis canim
hahah oda iiymişNe var düşünecek kuZum
Bak biz hiç çanta alırken düşündük mü :)
O zaman taçında beyaz olanı gayet güzelTerlik düz beyaz alacağım.
Lcw bende bunu beğendimTerlik düz beyaz alacağım.
ay su tarihi iple cekiyorum ya18 Ocak canım.
buna bayildim bende alayim bundanLcw bende bunu beğendim
Amin insallah canim tek temennimiz o yönde hayırlısı ileinsanin elinde olmuyir iste insan ister istemez korkuyor ya bisey olursa diye ama ne kadra dikkat etsekde nasipten oteye gecilmiyir allah nasip ettiyse zaten saglikla alacagiz kucagmza allahin izniylede hic bir sey olmaz cocuklarmiz saglikla dogarlar cnm
Buna uygun taç yapsalarmış bide dimi ne güzel olur dubuna bayildim bende alayim bundan
buna bayildim bende alayim bundan
Benim öyle kağıt yok doktorda kayıtlı. Kızımda varis yoktu bunda var arayıp soralım bi. Kızımda bi sıkıntı yaşamadım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım.KuZum İnan ki hiç bilmiyorum
Ama alakası olabilir
Valla Allah nasip ederse sağlığımız yerinde olursa inşallah bende düşünüyorum
Benim kağıtta yüzde 65 yazıyor kalp fonksiyon için
İnsallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimiziBenim öyle kağıt yok doktorda kayıtlı. Kızımda varis yoktu bunda var arayıp soralım bi. Kızımda bi sıkıntı yaşamadım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım.
Amiiin canım.İnsallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi
Yok cnm sanmıyorum.O zaman taçında beyaz olanı gayet güzel
Terlikte çiçek süs olacak mı
Beyazi begendim ben de.Kızlar karar veremedim sizce hangisi? Beyazına biraz daha yatkınım sanki. Terliği şade bir şey almaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?