- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
canım maaşallah bu ne güzellik incecik anne büyümüş kuzucugunEki Görüntüle 2210863
Bir maşallahınızı alırız
(Bu müdür kendi kendine fotoğraf çekilip duruyor demesinler diye fotoğraf çekeceğim diye kabinlerde kaldım)
canım maaşallah benim göbeğe benziyor çok tatlı büyümeye başlamış prenses ❤Göbeğime Gülenin göbeği benim ki gibi olsun inşallah
yok valla. herşeyim o kadar çok varkiesut85 e Bebekten hiç mi bişey almadın bakayım sen
İşte bunlar hep hormonlardan... istersen sen peşinen adama da bir trip at :) demo olsun gözü korksun şekerimGünaydın kızlar. Sabaha kadar kötü kötü rüyalar görüp durdum. Eşim beni aldatıyormuş ayrılıyormuşuz falançok sağlıksız uyudum. 6dan beri de uyanığım uyuyamadım iş yok bugün halbuki
Sabah işe gitti giderken kötü kötü rüyalar gördüm dedim ne gördün dedi bişey demedim. Tribimi sonraya saklamak istedimİşte bunlar hep hormonlardan... istersen sen peşinen adama da bir trip at :) demo olsun gözü korksun şekerim
Hayırlısıyla 30 lu haftalarda girsek sağlıklacanım maaşallah benim göbeğe benziyor çok tatlı büyümeye başlamış prenses ❤
Günaydın kuZummGünaydın kızlar. Sabaha kadar kötü kötü rüyalar görüp durdum. Eşim beni aldatıyormuş ayrılıyormuşuz falançok sağlıksız uyudum. 6dan beri de uyanığım uyuyamadım iş yok bugün halbuki
Günaydın cancanımGünaydın arkadaşlar
Günaydın canımGünaydın kızlar. Sabaha kadar kötü kötü rüyalar görüp durdum. Eşim beni aldatıyormuş ayrılıyormuşuz falançok sağlıksız uyudum. 6dan beri de uyanığım uyuyamadım iş yok bugün halbuki
Hamileliğin en güzel rüyaları. Kalkınca kocanı boğmak istemedin mi? Ben öyle hissediyordum:)Günaydın kızlar. Sabaha kadar kötü kötü rüyalar görüp durdum. Eşim beni aldatıyormuş ayrılıyormuşuz falançok sağlıksız uyudum. 6dan beri de uyanığım uyuyamadım iş yok bugün halbuki
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Senin 30 a bir şey kalmamış ki canım.Hayırlısıyla 30 lu haftalarda girsek sağlıkla
Geldin sayılırsın 30lu haftalara maşallahhHayırlısıyla 30 lu haftalarda girsek sağlıkla
Günaydın canımGünaydınlar herkese.. Bende 5 gibi kalktım 7 de geri uyudum.
Benimde öyle. Rüya görmekten sıkıldım artıkGünaydın kuZumm
Benimde rüyalarım hep kötü ve karışık Hamilelikten beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?