Ben genel anlamda karışık ve saçma rüyalar görüyorum sıkıldım vallaGünaydın canım
Bende saçma sapan rüyalar görüyorum bazen
Boşver düşünmemeye çalış
Gece kalktım zaten bir an bende düşünmedim değil boğmayıHamileliğin en güzel rüyaları. Kalkınca kocanı boğmak istemedin mi? Ben öyle hissediyordum:)
Annem hep hamilelikte karışık rüyalar görmen normal diyorBen genel anlamda karışık ve saçma rüyalar görüyorum sıkıldım valla
Ooo kimler gelmiş sabah sabah :)Günaydın canım
Bende saçma sapan rüyalar görüyorum bazen
Boşver düşünmemeye çalış
Ne hormonmuş arkadaşAnnem hep hamilelikte karışık rüyalar görmen normal diyor
Bende geçen gün çok kötü bir rüya gördüm uyanınca düşünmemeye çalıştım
Yoksa fena etkileneceğim bir rüyaydı
Bi hazırlara başlasan sende o zaman daha hızlı geçecek sanaGeldin sayılırsın 30lu haftalara maşallahh
Bizimkinden büyük senin kızçe
Bana zor geçiyor canım
Hala sabahları kusma var tüm gün ne yersem bulantı anlayacağın böyle olunca iki kat zor hamilelik ben gün sayıyorum resmen
Evdeyim ya hep siz gene iyi kötü işe gidiyorsunuz bir arkadaş görüp konuşuyorsunuzSenin 30 a bir şey kalmamış ki canım.
Bende ilk dört ayımı hatırlamak bile istemiyorumEvdeyim ya hep siz gene iyi kötü işe gidiyorsunuz bir arkadaş görüp konuşuyorsunuz
Ben sadece evdeyim hafta da 1 kere markete çıkıyorum o kadar oda poşet taşımam yasak oldupu
İçin ya kayınvalidemle
Yada eşimle
Bu günlere de şükür tabiki
İlk dört ay sadece yatak içindeydim
Özledim kız sizleriOoo kimler gelmiş sabah sabah :)
Çabucak geçsin Elis’m gelsin kollarıma ve gaz çıkarma aşamasına geçeyim istiyorumBi hazırlara başlasan sende o zaman daha hızlı geçecek sana
Ocak ta 7 ayın bitiyor olacak öyle düşün
Evet vakit çok zor geçer öyle oluncaEvdeyim ya hep siz gene iyi kötü işe gidiyorsunuz bir arkadaş görüp konuşuyorsunuz
Ben sadece evdeyim hafta da 1 kere markete çıkıyorum o kadar oda poşet taşımam yasak oldupu
İçin ya kayınvalidemle
Yada eşimle
Bu günlere de şükür tabiki
İlk dört ay sadece yatak içindeydim
İnşallah doğumlar sağlıkla zamanında olurda İlk ayların ödülü olurBende ilk dört ayımı hatırlamak bile istemiyorum
Abartısız hayatımın en zor günleriydi
Evde sadece toz alıp evi eğilmeden süpürmeye biliyorum silmem bile yasakEvet vakit çok zor geçer öyle olunca
2 hafta sonra altıncı ayın bitiyorÖzledim kız sizleri
Çabucak geçsin Elis’m gelsin kollarıma ve gaz çıkarma aşamasına geçeyim istiyorum
Daha 6.aydayım çok var yeeaaaa
Olaylarin kadini bu canta faciasina nasil karismadi hayret dedim ki ahanda karismisSEPTEMBER LOVE hain seni yarin optimumda birlikte gomerdik hamburgerleri neden bugun yedin hihm soyle bakim aylardir hasretim en son 7haftalikken kacak yedim sonra nezaman canm istese esim gecistirdi yemiyim diye vicdan yaptrdi buaralar cok fenayim valla yanima birini bulsam kendimi burgera atarim en buyuk boylarindan ohh miss hani cantanin fotosunu atmamissin canim buarada haberin yok dun aksam apar topra esime dedm beni ebebek e gotur su cantaya bakim dedm gittik ki orda yok neyse eve gdnce alirim dedm yoldayken baktm kirmizisi vardi eve bi geldm ki kalmamis sonra 4body1soul hepsiburada da var deyince gaza geldim girip aldm smdi de aldigima pismanim cunku hep o aliexpresstekilerden istiyodm bunu niye aldm bilmiyorm sanirim gaza geldim
Sevindim canim cunku ben spor giyiniyorum cogunluklakızlar benimde çantam geldi
çantayla hastane çıkışı söylemiştim ona bayyyyılllddmmmm iyiki söylemişim.
çanta için bence verdiğimiz paradan daha fazla edecek bir çanta, ama evet biraz ağır . benim için tek sıkıntı ben biraz klasiğe yakın giyiniyorum o yüzden bu çanta her seferinde tuhaf durabilir. gerçi 130 tl lik çantalarda aynı formda.
o yüzden bir tane deri çanta alıcam ama onuda bebek doğup çarşı pazar gezmelerim başlayınca alırım.
benim işimi fazlasıyla görecek çanta.
Gelecek hafta bekliyorum eşimi artıkİnşallah doğumlar sağlıkla zamanında olurda İlk ayların ödülü olur
Sen ne zaman eve geçeceksin
O zaman 6 bittiği için 7 aylık mı diycem soranlara2 hafta sonra altıncı ayın bitiyor
KuZum
Almak için bütün yolları denediOlaylarin kadini bu canta faciasina nasil karismadi hayret dedim ki ahanda karismis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?