- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Mutlu mu ettin tum topigi birbirine mi dusurdun belli degilİyiki ben varım bissuru arkadasi mutlu ettimastarlar cabuk yirtilirsa da bana söylenmeyin
Sıkma canını ya.. ilkinden daha az kilo aldın ye hatırlıyorum. Allah’ın izniyle istediğin gibi olur. Özellikle dikkat ediyor musun yoksa? Sen dikkat ettikçe alıyor Muş’un? Ben yemedikçe alıyorum. Daha gıcık oluyorum. 7 kilo almıştın. 12-13 kilo alan da var. Boşuna üzme kendini.
canım çok geçmiş olsun Allah korusun .inşallah tamamen geçer Allah yardımcın olsun ben pek anlamıyorum tsh den ama Rabbim hepimize ve evlatlarımıza sağlık versin inşallah❤Benim tsh <0.5 altında, sürekli baskı halinde zaten. Ben tiroid kanseri nedeniyle ameliyat oldum. Kanser olduğu için TSH yükselirse kanserin nüks etme riski var diye hep baskılıyorlar. Bence senin gebelik sonrası normale döner.
O çok enteresan birşey yaa.. biraz yürüyünce acayip gergin oluyor kasılmada değil o ama niye öyle anlamadımİnşallah öyle olur. Yakınen takip ediyorum yayınları. Umarım daha iyi işleve sahip bir ilaç üretebilirler. Ömür boyu kullanmak zorundayım. Biraz daha motive olsam harika olacak. Yediklerimi yazmaya başlayacağım yarın sabah. Azıcık da olsa yürüyüş yapabilsem keşke hemen karnım taş gibi kasılıyor.
amin canım inşallah ❤İnşallah inşallah Allah ım bütün bebişlerin sağlıkla gelmesini nasip etsin
Amin canım inşallah geçmiş bitmiştir. Tüm kanserli doku ameliyatla alındı, tüm taramalar yapıldı, hepsi temiz şükür. Kötünün iyisi bu kanser.canım çok geçmiş olsun Allah korusun .inşallah tamamen geçer Allah yardımcın olsun ben pek anlamıyorum tsh den ama Rabbim hepimize ve evlatlarımıza sağlık versin inşallah❤
Gebelik toptan gıcık bir durumO çok enteresan birşey yaa.. biraz yürüyünce acayip gergin oluyor kasılmada değil o ama niye öyle anlamadım
Bende tiroid ameliyatı oldumİnşallah öyle olur. Yakınen takip ediyorum yayınları. Umarım daha iyi işleve sahip bir ilaç üretebilirler. Ömür boyu kullanmak zorundayım. Biraz daha motive olsam harika olacak. Yediklerimi yazmaya başlayacağım yarın sabah. Azıcık da olsa yürüyüş yapabilsem keşke hemen karnım taş gibi kasılıyor.
Merak etme 12-13 kiloyu aratmıyorum şu anOnun durumu farkli canim
Hamilelige kilolu basladigini dusundugu icin bi de bu kadar kilo alinca cani sıkılıyor.
O 12-13 kilo alanlar benden zayif basladilar hamilelige diyor
Ama belli olmaz canim yaaa uzme simdiden kendini.Belki az kilo alacaksin baska problem olacak sezeryan olacaksin
Zaten daha hic bisryde belli degilgeronimo_s
Beni de takip eden doktorumBenim tsh <0.5 altında, sürekli baskı halinde zaten. Ben tiroid kanseri nedeniyle ameliyat oldum. Kanser olduğu için TSH yükselirse kanserin nüks etme riski var diye hep baskılıyorlar. Bence senin gebelik sonrası normale döner.
çok geçmis olsun Rabbim göstermesin bir daha canım.çok sevindim her şeyin yolunda olmasına çok şükür.canım inşallah tsh değeri normale döner bakalım hele bir yavrularımıza kavuşalım da ❤Amin canım inşallah geçmiş bitmiştir. Tüm kanserli doku ameliyatla alındı, tüm taramalar yapıldı, hepsi temiz şükür. Kötünün iyisi bu kanser.
Gebelikte bebek tiroid hormonumuzu kullandığından TSH yükseliyor, sonra çoğunlukla normale döner. Sen takip ettir 2.5 üstüne çıkarsa ilaç başlarlar.
canım sana da çok geçmiş olsun Rabbim dermansız dert vermesin ..yüksek çıkınca metabolizma yavaş çalışıyor dimi haftada bir alıyorum dedim doktora kiloyu şimdilik ilaç gerekmez dedi.anlamıyorum fazla hayırlısıBende tiroid ameliyatı oldum
18 yaşımdan beri ilaç kullanıyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum
Kilo almak çok kolay ama vermek çok zor
Gebe kalmadan önce 5 kilo vermiştim ama öyle zor oldu ki çok sıkı bir diyetle
İyi ki vermişim yoksa şimdi daha zorlanırdım
Bide gebeliğimde ilk aylar 2-3 kilo daha verdim hiç yemek yiyemiyordum mide ağrısı ve bulantısından
Cebren ve hile ile ben de karistim bu olaya bakalim sonu ne olacakOlaylarin kadini bu canta faciasina nasil karismadi hayret dedim ki ahanda karismis
Herkes alinca ben eksik kaldm dye hirs yaptmAlmak için bütün yolları denedi
Önce Mağazaya gitti bulamadı
E Bebek sitesine baktı bulamadı
Sonra başka internet sitesinden bulup Almış
Sonuç ne Peki şimdi de diyor ben bu çantadan istemiyordum neden aldım diyor
Bende bugun temizlik yapiyorum karnim o kadar sert olduki dinlene dinlene yapiyorum bence kendini yorunca oluyo dikkat et sendeGunaydin arkadaslar. Öğlen oldu ama.
Sizinle birsey paylasayim. Sabah elektrikli süpürgesi çalıştırdım. Sesi çok yüksek...bebegin birden hareketlenip taş gibi oldu. Galiba duyuyor artık. Sesten de korktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?