2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geronimo_s
Son iki haftada bende 2 kilo daha alıp toplamda aldığım kilo 5 oldu
Hangi ara 5 kilo aldım bende anlamadım
Sabah tartıldım
Her iki hafta 2 kilo alırsam
Doğuma Kadar nasıl olurum acaba

canım çok geçmiş olsun Allah korusun .inşallah tamamen geçer Allah yardımcın olsun ben pek anlamıyorum tsh den ama Rabbim hepimize ve evlatlarımıza sağlık versin inşallah❤

O çok enteresan birşey yaa.. biraz yürüyünce acayip gergin oluyor kasılmada değil o ama niye öyle anlamadım

canım çok geçmiş olsun Allah korusun .inşallah tamamen geçer Allah yardımcın olsun ben pek anlamıyorum tsh den ama Rabbim hepimize ve evlatlarımıza sağlık versin inşallah❤
Amin canım inşallah geçmiş bitmiştir. Tüm kanserli doku ameliyatla alındı, tüm taramalar yapıldı, hepsi temiz şükür. Kötünün iyisi bu kanser.

Gebelikte bebek tiroid hormonumuzu kullandığından TSH yükseliyor, sonra çoğunlukla normale döner. Sen takip ettir 2.5 üstüne çıkarsa ilaç başlarlar.

Benimde şuan total 6 kilo oldu artık hızlı hızlı koyuyoruz üzerine. Gerçi ben dikkat etmiyorum yediklerime ama canımın çektiğini yiyorum artık

Bende tiroid ameliyatı oldum
18 yaşımdan beri ilaç kullanıyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum
Kilo almak çok kolay ama vermek çok zor
Gebe kalmadan önce 5 kilo vermiştim ama öyle zor oldu ki çok sıkı bir diyetle
İyi ki vermişim yoksa şimdi daha zorlanırdım
Bide gebeliğimde ilk aylar 2-3 kilo daha verdim hiç yemek yiyemiyordum mide ağrısı ve bulantısından

Merak etme 12-13 kiloyu aratmıyorum şu an

Beni de takip eden doktorum
Gebelikte hormanlar değişebilir
Ve tekrar nodul olabilir dedi
Şimdi devamlı bakılıyor

çok geçmis olsun Rabbim göstermesin bir daha canım.çok sevindim her şeyin yolunda olmasına çok şükür.canım inşallah tsh değeri normale döner bakalım hele bir yavrularımıza kavuşalım da ❤

canım sana da çok geçmiş olsun Rabbim dermansız dert vermesin ..yüksek çıkınca metabolizma yavaş çalışıyor dimi haftada bir alıyorum dedim doktora kiloyu şimdilik ilaç gerekmez dedi.anlamıyorum fazla hayırlısı

istanbul avrupa yakasında olan arkadaşlarım hangi hastaneye gidiyorsunuz ? ben hastaneden odalarından dolayı biraz sıkıntılıyım ilk oğlumu orada doğurdum ama oda biraz ürkütücü.cerrahpaşa bu arada.özel oda talep edebiliyorsun ama işte..arkadaşım tavsiye etmişti oradaki bir prof u.

Ben şuna kaç kilo aldım bilmiyorum en son 7 kilo almıştım

Herkes alinca ben eksik kaldm dye hirs yaptm

Gunaydin arkadaslar. Öğlen oldu ama.
Sizinle birsey paylasayim. Sabah elektrikli süpürgesi çalıştırdım. Sesi çok yüksek...bebegin birden hareketlenip taş gibi oldu. Galiba duyuyor artık. Sesten de korktu.
Bende bugun temizlik yapiyorum karnim o kadar sert olduki dinlene dinlene yapiyorum bence kendini yorunca oluyo dikkat et sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…