Küsmedim. Biraz moralim bozuk sadece. Kiloma takıyorum şu sıralar kafayı. Bu şekilde devam edersem normal doğuramayacağım diye korkuyorum
Maşalllah 7 girdik diyeceksinGelecek hafta bekliyorum eşimi artık
Cuma günü gelirim dedi gelirse Cumartesi geçeriz inşallah
O zaman 6 bittiği için 7 aylık mı diycem soranlara
Hadi itiraf et canta almadin diye onun pismanligi demiDepresif ruh halindeyim sabahtan beri dile getirmeyeyim dedim ama hala geçmedi, uyuyunca geçer inşallah.
Sebebi yok. Off poff
Şimdilik eşin düzenlesin canım. Sağlıkla gelsin bebeğin de istediğin gibi düzenlersinEvde sadece toz alıp evi eğilmeden süpürmeye biliyorum silmem bile yasak
Aslında doktorum süpürmemi bile istemiyorum Ben dayanamıyorum
Evimde yapılacak o kadar düzenleme işi var ki
Ama yapamıyorum o işler aklıma geldikçe daha çok sıkılıyorum yapamadığım için
Hadi itiraf et canta almadin diye onun pismanligi demi
Niye ki senin kilon normal doğumu etkileyecek kadar çok değil ki canım :)
Küsmedim. Biraz moralim bozuk sadece. Kiloma takıyorum şu sıralar kafayı. Bu şekilde devam edersem normal doğuramayacağım diye korkuyorum
Sıkma canını ya.. ilkinden daha az kilo aldın ye hatırlıyorum. Allah’ın izniyle istediğin gibi olur. Özellikle dikkat ediyor musun yoksa? Sen dikkat ettikçe alıyor Muş’un? Ben yemedikçe alıyorum. Daha gıcık oluyorum. 7 kilo almıştın. 12-13 kilo alan da var. Boşuna üzme kendini.
Sen foto attikca o cinneti bu kizlar gecirip yolacaklar merak etmeçok teşekkür ederim
saçlarım hep uzundur benim de hamile kalınca keseyim dedim ama kıyamadım.
zaten düz olduğu için beni uğraştırmıyor hiç o yüzden şimdilik idare ediyorum.
doğumdan sonra bir cinnetle kesebilirim
Ewet kesinlikle katiliyorum.Ne var düşünecek kuZum
Bak biz hiç çanta alırken düşündük mü :)
Çok kilo aldımNiye ki senin kilon normal doğumu etkileyecek kadar çok değil ki canım :)
evet az kilo alıyordum, ama 3 haftada 5 kilo arttı, dikkat ediyorum, ama ben hayatımın hangi dönemde sporu bırakmak zorunda olsam maalesef kilo alıyorum. 10 kilo oldu benim de. Rekor olmasa da 2. yim.Sıkma canını ya.. ilkinden daha az kilo aldın ye hatırlıyorum. Allah’ın izniyle istediğin gibi olur. Özellikle dikkat ediyor musun yoksa? Sen dikkat ettikçe alıyor Muş’un? Ben yemedikçe alıyorum. Daha gıcık oluyorum. 7 kilo almıştın. 12-13 kilo alan da var. Boşuna üzme kendini.
az kaldı annesi vaktini dolduracak Allahın izni ile içini ferah tut 40 dolacak inşallahHayırlısıyla 30 lu haftalarda girsek sağlıkla
Aynen öyle canım artık pazar günü biraz düzenleme yaparız inşallahŞimdilik eşin düzenlesin canım. Sağlıkla gelsin bebeğin de istediğin gibi düzenlersin
canım ben de çok hızlı aldım tsh kaç senin acaba benim 2.34 0 .79 dan artmaya başladı 2.5 üzeri ilaç verme durumu varmış bilmiyorum dikkat etsem de kilo haftada bir alıyorum canım sıkılıyor çok var daha doğuma ..doğumdan sonra tsh eskiye döner mi çok merak ediyorumÇok kilo aldımson 3 haftada 5 kilo toplamda 10 kilo
tsh da normal ama, kendi hormonum değil ya (tiroid papiller ca dan opereyim ben), hücre içinde tiroid hormonu yeteri kadar yükselmiyor olabilir. Nükleer tıp doktorum o şekilde anlatmıştı, sentetik hormonu kendi hormonun gibi kabul ederiz ama yeteri kadar bilimsel çalışma yok, dokudaki tiroid hormonuna bakmak lazım dedi. Zaten 2016 da ameliyat olduğumdan beri kilo vermek çok zor kilo almak çok kolay.
Toplam 10 kilo almış bile olsan geri kalan son 3 ayda 2 şer kilo alsan 16 kilo ile biter ki bu da normal sınır sayılır. Ki son ay bebek çok baskı yaptığından yemek yenmiyormuş almazsın bile belki. Bence sıkma hiç canını. Bende tiroid hormonu alıyorum seviyelerim şuan normal ama kendi üretimimiz gibi olmadığı konusunda haklısın. Folik asitte 4. Jenerasyonda buldular sonunda hücre içinde kullanılabileni belki bunda da yakında bulurlarÇok kilo aldımson 3 haftada 5 kilo toplamda 10 kilo
tsh da normal ama, kendi hormonum değil ya (tiroid papiller ca dan opereyim ben), hücre içinde tiroid hormonu yeteri kadar yükselmiyor olabilir. Nükleer tıp doktorum o şekilde anlatmıştı, sentetik hormonu kendi hormonun gibi kabul ederiz ama yeteri kadar bilimsel çalışma yok, dokudaki tiroid hormonuna bakmak lazım dedi. Zaten 2016 da ameliyat olduğumdan beri kilo vermek çok zor kilo almak çok kolay.
İnşallah inşallah Allah ım bütün bebişlerin sağlıkla gelmesini nasip etsinaz kaldı annesi vaktini dolduracak Allahın izni ile içini ferah tut 40 dolacak inşallah
Olayli diye bosuna demiyorumAlmak için bütün yolları denedi
Önce Mağazaya gitti bulamadı
E Bebek sitesine baktı bulamadı
Sonra başka internet sitesinden bulup Almış
Sonuç ne Peki şimdi de diyor ben bu çantadan istemiyordum neden aldım diyor
canım ben de çok hızlı aldım tsh kaç senin acaba benim 2.34 0 .79 dan artmaya başladı 2.5 üzeri ilaç verme durumu varmış bilmiyorum dikkat etsem de kilo haftada bir alıyorum canım sıkılıyor çok var daha doğuma ..doğumdan sonra tsh eskiye döner mi çok merak ediyorum
Onun durumu farkli canimSıkma canını ya.. ilkinden daha az kilo aldın ye hatırlıyorum. Allah’ın izniyle istediğin gibi olur. Özellikle dikkat ediyor musun yoksa? Sen dikkat ettikçe alıyor Muş’un? Ben yemedikçe alıyorum. Daha gıcık oluyorum. 7 kilo almıştın. 12-13 kilo alan da var. Boşuna üzme kendini.
Toplam 10 kilo almış bile olsan geri kalan son 3 ayda 2 şer kilo alsan 16 kilo ile biter ki bu da normal sınır sayılır. Ki son ay bebek çok baskı yaptığından yemek yenmiyormuş almazsın bile belki. Bence sıkma hiç canını. Bende tiroid hormonu alıyorum seviyelerim şuan normal ama kendi üretimimiz gibi olmadığı konusunda haklısın. Folik asitte 4. Jenerasyonda buldular sonunda hücre içinde kullanılabileni belki bunda da yakında bulurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?