2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdilik eşin düzenlesin canım. Sağlıkla gelsin bebeğin de istediğin gibi düzenlersin

Hadi itiraf et canta almadin diye onun pismanligi demi

Yeminle dün gece SEPTEMBER LOVE ı gördüm rüyamda, çantasına sarılıp duruyordu, uyandım gece gece kahkaha attım. Ne bitmez tükenmez mevzuymuş arkadaş. Sonra ohh iyi ki de almamışım bu çantayı dedim içimden.

Küsmedim. Biraz moralim bozuk sadece. Kiloma takıyorum şu sıralar kafayı. Bu şekilde devam edersem normal doğuramayacağım diye korkuyorum
Niye ki senin kilon normal doğumu etkileyecek kadar çok değil ki canım :)

Küsmedim. Biraz moralim bozuk sadece. Kiloma takıyorum şu sıralar kafayı. Bu şekilde devam edersem normal doğuramayacağım diye korkuyorum
Sıkma canını ya.. ilkinden daha az kilo aldın ye hatırlıyorum. Allah’ın izniyle istediğin gibi olur. Özellikle dikkat ediyor musun yoksa? Sen dikkat ettikçe alıyor Muş’un? Ben yemedikçe alıyorum. Daha gıcık oluyorum. 7 kilo almıştın. 12-13 kilo alan da var. Boşuna üzme kendini.

Sen foto attikca o cinneti bu kizlar gecirip yolacaklar merak etme

Niye ki senin kilon normal doğumu etkileyecek kadar çok değil ki canım :)
Çok kilo aldım son 3 haftada 5 kilo toplamda 10 kilo
tsh da normal ama, kendi hormonum değil ya (tiroid papiller ca dan opereyim ben), hücre içinde tiroid hormonu yeteri kadar yükselmiyor olabilir. Nükleer tıp doktorum o şekilde anlatmıştı, sentetik hormonu kendi hormonun gibi kabul ederiz ama yeteri kadar bilimsel çalışma yok, dokudaki tiroid hormonuna bakmak lazım dedi. Zaten 2016 da ameliyat olduğumdan beri kilo vermek çok zor kilo almak çok kolay.

evet az kilo alıyordum, ama 3 haftada 5 kilo arttı, dikkat ediyorum, ama ben hayatımın hangi dönemde sporu bırakmak zorunda olsam maalesef kilo alıyorum. 10 kilo oldu benim de. Rekor olmasa da 2. yim.

canım ben de çok hızlı aldım tsh kaç senin acaba benim 2.34 0 .79 dan artmaya başladı 2.5 üzeri ilaç verme durumu varmış bilmiyorum dikkat etsem de kilo haftada bir alıyorum canım sıkılıyor çok var daha doğuma ..doğumdan sonra tsh eskiye döner mi çok merak ediyorum

Toplam 10 kilo almış bile olsan geri kalan son 3 ayda 2 şer kilo alsan 16 kilo ile biter ki bu da normal sınır sayılır. Ki son ay bebek çok baskı yaptığından yemek yenmiyormuş almazsın bile belki. Bence sıkma hiç canını. Bende tiroid hormonu alıyorum seviyelerim şuan normal ama kendi üretimimiz gibi olmadığı konusunda haklısın. Folik asitte 4. Jenerasyonda buldular sonunda hücre içinde kullanılabileni belki bunda da yakında bulurlar

Benim tsh <0.5 altında, sürekli baskı halinde zaten. Ben tiroid kanseri nedeniyle ameliyat oldum. Kanser olduğu için TSH yükselirse kanserin nüks etme riski var diye hep baskılıyorlar. Bence senin gebelik sonrası normale döner.

Onun durumu farkli canim
Hamilelige kilolu basladigini dusundugu icin bi de bu kadar kilo alinca cani sıkılıyor.
O 12-13 kilo alanlar benden zayif basladilar hamilelige diyor
Ama belli olmaz canim yaaa uzme simdiden kendini.Belki az kilo alacaksin baska problem olacak sezeryan olacaksin
Zaten daha hic bisryde belli degil geronimo_s

İnşallah öyle olur. Yakınen takip ediyorum yayınları. Umarım daha iyi işleve sahip bir ilaç üretebilirler. Ömür boyu kullanmak zorundayım. Biraz daha motive olsam harika olacak. Yediklerimi yazmaya başlayacağım yarın sabah. Azıcık da olsa yürüyüş yapabilsem keşke hemen karnım taş gibi kasılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…