2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ablamdan şimdi bir hurç dolusu kıyafet geldi yeğenimden kalma ama çoğunda sarı leke oluşmuş çıkarabilen oldu mu sandık lekesini

Hafta sonu ya herkez gezmelerde
Tabi kimse yazmaz
-Piraye sen napıyon
Ben de evdeyim canm midem cok kotu bugun sabah namazina uyandgmdan beri bulaniyo guya bugun biraz gezmeye gtcktm joker ebebek falan ama camasirlari bile zor attim makineye..ne temizlik ne baska bsy yaptm oyle yatiyorum hava da gri zaten hic sevmem

Ben de evdeyim canm midem cok kotu bugun sabah namazina uyandgmdan beri bulaniyo guya bugun biraz gezmeye gtcktm joker ebebek falan ama camasirlari bile zor attim makineye..ne temizlik ne baska bsy yaptm oyle yatiyorum hava da gri zaten hic sevmem
Bende öyle ya gece yarım yamalak uyudum sabah kalktım kahvaltı yaptım sofradan kalkmamla banyoya koşmam bir oldu. Sonra geri uzandım uyumuşum uyandım evdeyim öyle yatış modu. Sıkıldım da

Dışarı çıkmama izin olsa hayatta oturmazdım evde çok daralınca ancak balkona çıkıyorum. Boriiingg

Haftaiçi sürekli dışarda olunca şuan çıkasım gelmiyor gerçi eşim evde olsa çıkardım yalnız çıkmak istemiyorum
Ben de akşama çıkacağım inşalalh. Çocuk olunca çocuk oyun parksız yerlere gitmiyorum. Hava da çok kötü burda. Çocuğu da gündüz çıkaramadım akşama çıkarayım bari.

Bende öyle ya gece yarım yamalak uyudum sabah kalktım kahvaltı yaptım sofradan kalkmamla banyoya koşmam bir oldu. Sonra geri uzandım uyumuşum uyandım evdeyim öyle yatış modu. Sıkıldım da
Ya mide kotu olunca bi cop bile kaldirasi gelmiyo insanin dimi yattikca da sanki daha kotu oluyomusum gibi hissediyorum

Haftaiçi sürekli dışarda olunca şuan çıkasım gelmiyor gerçi eşim evde olsa çıkardım yalnız çıkmak istemiyorum
Ben haftasonu dışarı çıkmazsam bunalıma giriyorum. Agresif depresif bir şey oluyorum. 10 güne kadar kayınvalidem gelecek. 20 günlük gezme planı yaptım kendime. Tiyatro sinema çay saatlerinin hepsine katılacağım. Belki de son şansım uzun bir süre tiyatro ya da sinemaya gidemeyeceğim.

Gene bu gün hava iyi bari yağmur yağmıyor
Dün halı almıştım ya bu gün geldi
Ama içime sinmedi sanki rengi çok koyu geldı gri gibi bir halı değil sanki
Geri gidecek hali
Ayakkabılık dolapı geldi onun ayak kısmı yüksek akşam eşim küçük ayak alacak monte edecek bende inşallah yerleşeceğim

Eklentiler

• 998169AA-86DF-437B-8A4D-72C9695D2DAC.webp
    154,8 KB · Görüntüleme: 61
Ben de akşama çıkacağım inşalalh. Çocuk olunca çocuk oyun parksız yerlere gitmiyorum. Hava da çok kötü burda. Çocuğu da gündüz çıkaramadım akşama çıkarayım bari.
Burda sabah güneş vardı biraz ama soğuk yinede. Şuan güneş gitti zaten. Evi temizlemem gerek ama ben yatıyorum. Toplaşın gelin kahve içelim

Sana çok faydası olur eğer iyi anlaşıyorsanız. Gezebildiğin kadar gez benimki de ocak ortasında gelmeyi düşünüyor

Ben de daha fume gri bi renk dusunmstm canim sanki biraz koyu mu ya da fotoda mi oyle cikti ki

Aynen hiç sorma canım. Evi bi süpürüp silsem iyi olurdu aslında ama yapasım gelmiyor
Valla yapamadm hic kendimde o enerjiyi gormuyorm temizlk yapabilmem icin sabah pozitif uyanmam gerek..yarin esimle yapariz artik o supurur ben silerim

Valla yapamadm hic kendimde o enerjiyi gormuyorm temizlk yapabilmem icin sabah pozitif uyanmam gerek..yarin esimle yapariz artik o supurur ben silerim
Bende eşimi kandırabilirsem yarın yaparım. Bugün bizim kızın hareketini dışardan gözle gördüm. Sonra uyumuşum biraz hemen rüyama girdi rüyamda tekme atıyormuş ayağını görüyorum ama oyuncak bebek büyüklüğünde böyle baya belli oluyor kafayı yedim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…