Evdeyim canım ben. Uzanıp kalkıyom
Benim kızın kıyafetlerinde de var. Annem sabunlu suda beklet bir gun sonra yika dedi.Kızlar ablamdan şimdi bir hurç dolusu kıyafet geldi yeğenimden kalma ama çoğunda sarı leke oluşmuş çıkarabilen oldu mu sandık lekesini
Ben de evdeyim canm midem cok kotu bugun sabah namazina uyandgmdan beri bulaniyo
Bende öyle ya gece yarım yamalak uyudum sabah kalktım kahvaltı yaptım sofradan kalkmamla banyoya koşmam bir oldu. Sonra geri uzandım uyumuşum uyandım evdeyim öyle yatış modu. Sıkıldım daBen de evdeyim canm midem cok kotu bugun sabah namazina uyandgmdan beri bulaniyoguya bugun biraz gezmeye gtcktm joker ebebek falan ama camasirlari bile zor attim makineye..ne temizlik ne baska bsy yaptm oyle yatiyorum hava da gri zaten hic sevmem
Canım ben makinede suda bekletme yaptım. Ama önce normal deterjanla yıkadım.Kızlar ablamdan şimdi bir hurç dolusu kıyafet geldi yeğenimden kalma ama çoğunda sarı leke oluşmuş çıkarabilen oldu mu sandık lekesini
Haftaiçi sürekli dışarda olunca şuan çıkasım gelmiyorDışarı çıkmama izin olsa hayatta oturmazdım evde çok daralınca ancak balkona çıkıyorum. Boriiingg
Ben de akşama çıkacağım inşalalh. Çocuk olunca çocuk oyun parksız yerlere gitmiyorum. Hava da çok kötü burda. Çocuğu da gündüz çıkaramadım akşama çıkarayım bari.Haftaiçi sürekli dışarda olunca şuan çıkasım gelmiyorgerçi eşim evde olsa çıkardım yalnız çıkmak istemiyorum
Ya mide kotu olunca bi cop bile kaldirasi gelmiyo insanin dimi yattikca da sanki daha kotu oluyomusum gibi hissediyorumBende öyle ya gece yarım yamalak uyudum sabah kalktım kahvaltı yaptım sofradan kalkmamla banyoya koşmam bir oldu. Sonra geri uzandım uyumuşum uyandım evdeyim öyle yatış modu. Sıkıldım da
Evin içinde geziyorum bende kuZumm Ortalığı toplamaca 10 dk yapıp 1 saat yatıyorumEvdeyim canım ben. Uzanıp kalkıyomtembellik yapıyorum bugün sen napıyorsun
Ben haftasonu dışarı çıkmazsam bunalıma giriyorum. Agresif depresif bir şey oluyorum. 10 güne kadar kayınvalidem gelecek. 20 günlük gezme planı yaptım kendime. Tiyatro sinema çay saatlerinin hepsine katılacağım. Belki de son şansım uzun bir süre tiyatro ya da sinemaya gidemeyeceğim.Haftaiçi sürekli dışarda olunca şuan çıkasım gelmiyorgerçi eşim evde olsa çıkardım yalnız çıkmak istemiyorum
Gene bu gün hava iyi bari yağmur yağmıyorBen de evdeyim canm midem cok kotu bugun sabah namazina uyandgmdan beri bulaniyoguya bugun biraz gezmeye gtcktm joker ebebek falan ama camasirlari bile zor attim makineye..ne temizlik ne baska bsy yaptm oyle yatiyorum hava da gri zaten hic sevmem
Burda sabah güneş vardı biraz ama soğuk yinede. Şuan güneş gitti zaten. Evi temizlemem gerek ama ben yatıyorum. Toplaşın gelin kahve içelimBen de akşama çıkacağım inşalalh. Çocuk olunca çocuk oyun parksız yerlere gitmiyorum. Hava da çok kötü burda. Çocuğu da gündüz çıkaramadım akşama çıkarayım bari.
Sana çok faydası olur eğer iyi anlaşıyorsanız. Gezebildiğin kadar gezBen haftasonu dışarı çıkmazsam bunalıma giriyorum. Agresif depresif bir şey oluyorum. 10 güne kadar kayınvalidem gelecek. 20 günlük gezme planı yaptım kendime. Tiyatro sinema çay saatlerinin hepsine katılacağım. Belki de son şansım uzun bir süre tiyatro ya da sinemaya gidemeyeceğim.
Ben de daha fume gri bi renk dusunmstm canim sanki biraz koyu mu ya da fotoda mi oyle cikti kiGene bu gün hava iyi bari yağmur yağmıyor
Dün halı almıştım ya bu gün geldi
Ama içime sinmedi sanki rengi çok koyu geldı gri gibi bir halı değil sanki
Geri gidecek hali
Ayakkabılık dolapı geldi onun ayak kısmı yüksek akşam eşim küçük ayak alacak monte edecek bende inşallah yerleşeceğim
Aynen hiç sorma canım. Evi bi süpürüp silsem iyi olurdu aslında ama yapasım gelmiyorYa mide kotu olunca bi cop bile kaldirasi gelmiyo insanin dimi yattikca da sanki daha kotu oluyomusum gibi hissediyorum
Senin göbüş yorar seniEvin içinde geziyorum bende kuZumm Ortalığı toplamaca 10 dk yapıp 1 saat yatıyorum
Akşam oldu mutfak daha düzenlenmedi :)
Valla yapamadm hic kendimde o enerjiyi gormuyorm temizlk yapabilmem icin sabah pozitif uyanmam gerek..yarin esimle yapariz artik o supurur ben silerimAynen hiç sorma canım. Evi bi süpürüp silsem iyi olurdu aslında ama yapasım gelmiyor
Bende eşimi kandırabilirsem yarın yaparım. Bugün bizim kızın hareketini dışardan gözle gördüm. Sonra uyumuşum biraz hemen rüyama girdiValla yapamadm hic kendimde o enerjiyi gormuyorm temizlk yapabilmem icin sabah pozitif uyanmam gerek..yarin esimle yapariz artik o supurur ben silerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?