- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Hadi yaaa bak buna cantadan daha cok sevindimMerak etme 12-13 kiloyu aratmıyorum şu an
anaaam kötü niyetliHadi yaaa bak buna cantadan daha cok sevindim
Dur ben 150 den alayım. Sizin gibi ucuz almayayım..Bizim olaylarin cantasi ebebekte yok hepsiburadada 150 tl olmus
Uhuuu bu ne dev gibi... kocayı kanepeye göndermek lazım bununla uyumak içinhttps://mimuu.com/hamile-yastigi-nasil-dikilir/
Hamile yastığı dikeceğim. Kullanan var mı bu yastıktan?
Aynen kuZum bende mutfak düzenliyorumBende bugun temizlik yapiyorum karnim o kadar sert olduki dinlene dinlene yapiyorum bence kendini yorunca oluyo dikkat et sende
Yok artık cidden miBizim olaylarin cantasi ebebekte yok hepsiburadada 150 tl olmus
Ayy ben de dusunuyodm dikmeyi ama sonrasnda ne isime yarar diye vazgecmistm sonrasinda da bildgn evde yayilma yastgi oluyo cok iyii ilk firsatta ben de dikeymhttps://mimuu.com/hamile-yastigi-nasil-dikilir/
Netten 50 liraya almıştım gece kullanamıyorum içinde iken dönmek çok zor oluyor daralıyor insan gece gece.https://mimuu.com/hamile-yastigi-nasil-dikilir/
Sende yorma canim kendine dikkat et benim bi de misafilerim var yarina simdiden yoruldum dinlene dinlene yapiyorum isteAynen kuZum bende mutfak düzenliyorum
Hemen yoruluyorum alt dolap çekmeceleri yapmak için yere oturdum öyle yapıyorum :))
Gelecek hafta bekliyorum eşimi artık
Cuma günü gelirim dedi gelirse Cumartesi geçeriz inşallah
O zaman 6 bittiği için 7 aylık mı diycem soranlara
Sus kiz alan var alamayan var hee cok guzel eder o para bile az deseneYok artık cidden mi
O çantaya 150 tl verilmez ama cidden
Bu halde en zoru herhalde misafir ağırlamakSende yorma canim kendine dikkat et benim bi de misafilerim var yarina simdiden yoruldum dinlene dinlene yapiyorum iste
Zaten çoktan gönderdim. Hasta biraz şu sıralar, hasta olunca çok horluyor. Bozuk uykumu daha da bozuyor.Uhuuu bu ne dev gibi... kocayı kanepeye göndermek lazım bununla uyumak için
Bilgiler için teşekkürler. n11 ve hepsiburadada o civarda fiyatı ama yorumlar kötü görseldeki gibi değil, söndü hemen diyorlar. Orijinali 170 y tl falan.Netten 50 liraya almıştım gece kullanamıyorum içinde iken dönmek çok zor oluyor daralıyor insan gece gece.
Gündüz oturmak, uzanmak için kullanıyorum daha kullanışlı evde olunca.
Benim aldığımin elyaf dolgusu özellikle bacak kısımlarında çok çabuk söndü biraz dolgun yap eğer yapacaksan bacağın ağırlığı sanırım çabuk yapıştırdı.
Birde yastıksiz kullanacaksan iç kavis bölümü boyuna batiyor geriliyor o kısmı bir çözüm bulmak gerek.
Kolay gelsin şimdiden.
Sen foto attikca o cinneti bu kizlar gecirip yolacaklar merak etme
canım maaşallah bu ne güzellik incecik anne büyümüş kuzucugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?