2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sıkıldım calismaktan, cumartesi de calisiyorum, pazar gunleri de arada toplanti bilmem ne is cikiyor, gunde zaten 120 km yol gidip geliyorum. Asiri yorgun hissediyorum kendimi artik. O yuzden de hic bir hazirliga, suslemeye, alisverise hevesim de halim kalmiyor.

Bende hiç bir şey yapmadım ya. Halim yok. Ne lohusa tacı ne hastane hediyeleri hiç bir şey yok. Zaten burda hastaneye de kimse gelmez benim. Yaptırmam bile belki. İzmir’de kimsem yok.

Sana çok faydası olur eğer iyi anlaşıyorsanız. Gezebildiğin kadar gez benimki de ocak ortasında gelmeyi düşünüyor
Sağ olsun birbirimize bir zararımız yok. Ev işinde çok yardımcı olamıyor ama kızımla oynaması ilgilenmesi benim için yeter.

Allah aşkına ne iş yapıyorsun? 120 km yol nedir

Acik renkler cok problem oluyor. Kizinki beyaz bir haliydi. Dellendim kaldirdim en sonunda. Seninki Bana da koyu renk gibi geldi ama belki mobilyalarla guzel durur

Allah kolaylik versin ne kadar zor.

Burda sabah güneş vardı biraz ama soğuk yinede. Şuan güneş gitti zaten. Evi temizlemem gerek ama ben yatıyorum. Toplaşın gelin kahve içelim
Yakın olsak gelirdim çok da iyi olurdu. Sabah erken ben süpürdüm evi. Gel gör ki hiç süpürülmüş gibi değil şuan

Sağ olsun birbirimize bir zararımız yok. Ev işinde çok yardımcı olamıyor ama kızımla oynaması ilgilenmesi benim için yeter.
Benimki de gelsin de yemek falan yapar bir hafta on gün iyice hantallaşmış olurum o gelene kadar. Seninde aklın kızında kalmaz en azından

Yakın olsak gelirdim çok da iyi olurdu. Sabah erken ben süpürdüm evi. Gel gör ki hiç süpürülmüş gibi değil şuan
Aynen valla ne iyi olurdu şuan da. Çok yalnızım burda. Ben yapmadım valla yapacak halim yok hiç belki yarın yaparım. Beeeelki

Allah aşkına ne iş yapıyorsun? 120 km yol nedir

Ogretmenim canim, uzak bir ilcede calisiyorum, gerci simdi mudur yardimciligi yapiyorum, 5 gun tam mesai, cumartesi kursum var, ogretmenlikte kalsaydim 4 gun gidecektim, bir de yarim gun olurdu programim. Istifa edince merkeze gelebilirsem diye mudur yardimciligina basladim.

Çok uzakmış. Ben Ankara’da 80 km gidip geliyordum ama kültür komisyonunda çalıştım. İlçe milli eğitim müdürü anlayışlı adamdı 3 gün 9 dam 3 e kadar gidiyordum. Haftanın 6 günü çok yorucu olur ya. Bir de müdür yardımcılığı abovv.. allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…