Ne güzel olur dimiBurda sabah güneş vardı biraz ama soğuk yinede. Şuan güneş gitti zaten. Evi temizlemem gerek ama ben yatıyorum. Toplaşın gelin kahve içelim
Ne güzel olur dimi
Siz kahve içerdiniz ben hemencik senin evi süpürür size katılırdım
Aynen hiç sorma canım. Evi bi süpürüp silsem iyi olurdu aslında ama yapasım gelmiyor
Bende hiç bir şey yapmadım ya. Halim yok. Ne lohusa tacı ne hastane hediyeleri hiç bir şey yok. Zaten burda hastaneye de kimse gelmez benim. Yaptırmam bile belki. İzmir’de kimsem yok.Cok sıkıldım calismaktan, cumartesi de calisiyorum, pazar gunleri de arada toplanti bilmem ne is cikiyor, gunde zaten 120 km yol gidip geliyorum. Asiri yorgun hissediyorum kendimi artik. O yuzden de hic bir hazirliga, suslemeye, alisverise hevesim de halim kalmiyor.
Bende Perşembe yada Çarşamba yaptım ama haftasonu da yaparım diyordum. Sağı solu azıcık toplayıp makinaya çamaşır attım sadeceBen persembe aksam gaza gelip yaptim temizligi.
Sağ olsun birbirimize bir zararımız yok. Ev işinde çok yardımcı olamıyor ama kızımla oynaması ilgilenmesi benim için yeter.Sana çok faydası olur eğer iyi anlaşıyorsanız. Gezebildiğin kadar gezbenimki de ocak ortasında gelmeyi düşünüyor
Allah aşkına ne iş yapıyorsun? 120 km yol nedirCok sıkıldım calismaktan, cumartesi de calisiyorum, pazar gunleri de arada toplanti bilmem ne is cikiyor, gunde zaten 120 km yol gidip geliyorum. Asiri yorgun hissediyorum kendimi artik. O yuzden de hic bir hazirliga, suslemeye, alisverise hevesim de halim kalmiyor.
Acik renkler cok problem oluyor. Kizinki beyaz bir haliydi. Dellendim kaldirdim en sonunda. Seninki Bana da koyu renk gibi geldi ama belki mobilyalarla guzel dururGene bu gün hava iyi bari yağmur yağmıyor
Dün halı almıştım ya bu gün geldi
Ama içime sinmedi sanki rengi çok koyu geldı gri gibi bir halı değil sanki
Geri gidecek hali
Ayakkabılık dolapı geldi onun ayak kısmı yüksek akşam eşim küçük ayak alacak monte edecek bende inşallah yerleşeceğim
Ben geleyim. Zaten canim cok sıkkınBurda sabah güneş vardı biraz ama soğuk yinede. Şuan güneş gitti zaten. Evi temizlemem gerek ama ben yatıyorum. Toplaşın gelin kahve içelim
Allah kolaylik versin ne kadar zor.Cok sıkıldım calismaktan, cumartesi de calisiyorum, pazar gunleri de arada toplanti bilmem ne is cikiyor, gunde zaten 120 km yol gidip geliyorum. Asiri yorgun hissediyorum kendimi artik. O yuzden de hic bir hazirliga, suslemeye, alisverise hevesim de halim kalmiyor.
Gel vallaBen geleyim. Zaten canim cok sıkkın
Yakın olsak gelirdimBurda sabah güneş vardı biraz ama soğuk yinede. Şuan güneş gitti zaten. Evi temizlemem gerek ama ben yatıyorum. Toplaşın gelin kahve içelim
Benimki de gelsin de yemek falan yapar bir hafta on günSağ olsun birbirimize bir zararımız yok. Ev işinde çok yardımcı olamıyor ama kızımla oynaması ilgilenmesi benim için yeter.
Bi ara bulusalim hakikaten ya. hatta izmirliler bi plan yapalim. Hadi.Gel vallaevdeyim ve yalnızım asla hayır demem
Aynen valla ne iyi olurdu şuan da. Çok yalnızım burda. Ben yapmadım valla yapacak halim yok hiç belki yarın yaparım. BeeeelkiYakın olsak gelirdimçok da iyi olurdu. Sabah erken ben süpürdüm evi. Gel gör ki hiç süpürülmüş gibi değil şuan
Bana uyar. Başka kim var İzmir’de olanBi ara bulusalim hakikaten ya. hatta izmirliler bi plan yapalim. Hadi.
Allah aşkına ne iş yapıyorsun? 120 km yol nedir
Çok uzakmış. Ben Ankara’da 80 km gidip geliyordum ama kültür komisyonunda çalıştım. İlçe milli eğitim müdürü anlayışlı adamdı 3 gün 9 dam 3 e kadar gidiyordum. Haftanın 6 günü çok yorucu olur ya. Bir de müdür yardımcılığı abovv.. allah yardımcın olsun.Ogretmenim canim, uzak bir ilcede calisiyorum, gerci simdi mudur yardimciligi yapiyorum, 5 gun tam mesai, cumartesi kursum var, ogretmenlikte kalsaydim 4 gun gidecektim, bir de yarim gun olurdu programim. Istifa edince merkeze gelebilirsem diye mudur yardimciligina basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?