2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir hurafe ama vajina ağrısı olan kadınların normal Doğumu çok kolay olurmuş. Benim adet dönemlerimde çok oluyordu. Hamilelikte ilk aylarda oldu ama ilkinde daha çoktu. Bunda o da alıştı galiba:)

Bir hurafe ama vajina ağrısı olan kadınların normal Doğumu çok kolay olurmuş. Benim adet dönemlerimde çok oluyordu. Hamilelikte ilk aylarda oldu ama ilkinde daha çoktu. Bunda o da alıştı galiba:)
inşallah canım ben adet ağrısı nedir bilmezdim, ama bu ağrı beni maf etti.
açıkçası korkuyorum çünkü afedersin ilk ilişkide de çok zorlanmıştım, bundan ve ağrılardan sebep aceba çatımmı dar ve doğum zormu geçecek diye düşünüyorum.

Çatı darlığıyla o ağrının hiç alakası olduğunu sanmıyorum.

pfff tuz cok fena yapıyor kuzum azalt mutlaka

Çatı darlığıyla o ağrının hiç alakası olduğunu sanmıyorum.
inşallah yoktur, normal doğum ilk tercihim ama olmuyorsa da sezeryan olsun bebişi sağlıkla alayım kucağıma.
kızların bahsettiği bir derdim vardaki konuyu okuyunca açıkçası doğum şeklinin önemi yok oldu

Bakma bakmaaa

Bi göbek resmî at da bakalım
Biz kilo alınca inşallah onlarda kilo alıyordur
Ne zaman kontrol senin

Şeker yüklemesi yaptırmıştım sonuç 143 çıktı doktorum 100'lük yaptır dedi off off
İşyerinden izin almam çok sıkıntı oluyor, bu ay tetenozda yaptırmam gerekecek, ayrıca extradan bir şeker yüklenecek olması cabası çok üzüldüm

Keşke yazmasaydım
Ben Girir okursunuz çok moraliniz bozulur diye uyarmak istedim
Merak mı uyandırmış oldum çok etkilendim
Allah ım sen koru bütün bebişlerimizi

Sanki biraz fazla çıkmış kuZum
O yüzden mutlaka yaptır
Doktor yaptıracağın gün için rapor yazmıyor mu acaba

Sanki biraz fazla çıkmış kuZum
O yüzden mutlaka yaptır
Doktor yaptıracağın gün için rapor yazmıyor mu acaba

Kendi hastanemde yapmıyorum canım testleri, o yüzden doktordan rapor almamda zor
Geçen haftada griptim üstüne 20lik diş ağrısı eklenince yataktan kalkamadım 2 gün raporluydum
Çok üzüldüm şuan

Kendi hastanemde yapmıyorum canım testleri, o yüzden doktordan rapor almamda zor
Geçen haftada griptim üstüne 20lik diş ağrısı eklenince yataktan kalkamadım 2 gün raporluydum
Çok üzüldüm şuan
Canım üzme kendini dur bakalım 100 luk yapılsın
Bakalım nasıl çıkacak
Belki de gayet normal çıkacak

Kontrole gittim. 650 gram 30 cm olmuş bizim kız. Ama hiç hareket etmedi. Doktor net görüntü alamadım haftaya bir daha gelin dedi. Annelik ne garip bir şey. Neden bir daha çağırdı ki diye tedirgin oldum. Baş ölçüsü de büyük çıktı. 23+0ıx 25 haftalık çıktı. Bacak boyu da önde ama bu kadar değil. Sorun teşkil etmez umarım

Sorun olsaydı doktor bunu söylerdi kuZum
İçine rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…