2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Keşke yazmasaydım
Ben Girir okursunuz çok moraliniz bozulur diye uyarmak istedim
Merak mı uyandırmış oldum çok etkilendim
Allah ım sen koru bütün bebişlerimizi
olsun canım kendimce ders çıkardığım bikaç durumda oldu, Allah sabır versin o aileye bizede sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Protein miktarını arttır, tuzu azalt. Tek neden tuz değil. Az protein de şişliğe neden olur
Bu söylediğini dikkate alıcam canım teşekkür ederim
Bakma bakmaaa

Bi göbek resmî at da bakalım
Biz kilo alınca inşallah onlarda kilo alıyordur
Ne zaman kontrol senin
Benim doktorlar zaman söylemiyor hiç
Kafama göre gidiyorum hep
3 hafta oldu son gittiğimden beri

Yani bebek 2 hafta ilerde mi çıktı

Ayy benim kontrolum de haftaya bakalim nkdr olmus en son gecen hafta olayli ayrintili ultrasonda 458 gram cikmisti sanki zayif gibi hissettm ama doktor iyi demisti bnm gobegim de daha hic cikmadi ya ondan cok korkuyorm bebek zayif kalirsa diye bence doktorun bi sknti var demediyse iyidir ayrica boyu uzun bi bebek olck dogal olarak kafasi fln da buyuk olur herhlde

Bu söylediğini dikkate alıcam canım teşekkür ederim

Benim doktorlar zaman söylemiyor hiç
Kafama göre gidiyorum hep
3 hafta oldu son gittiğimden beri

Yani bebek 2 hafta ilerde mi çıktı
Kafası iki hafta ilerde bacak boyu bir hafta ilerde. Tam olarak bebek iki hafta ilerde diyemeyiz

SEPTEMBER LOVE kiz ben dana demedm mi bole seyler okumicksn diye hiihmm durduk yere canini skyosun perami da geriyosun icerde.. rabbim hepimizi evlatlarimizi da korusun insallah kotu dusunmek kotu seylere odaklanmak yok

Karnınla bebeğin alakasının olduğunu düşünmüyorum canım iç karınla ilgilidir. Büyümüştür seninki de bir git de bak bakalım

Yaa SEPTEMBER LOVE sayende böyle bir sayfa olduğunu öğrenmiş oldum lakin bir daha bakacağımı hiç sanmıyorum. Şuan en son ihtiyacımız olan şey bu hikayeler. Sen de bakma. Zaten hayal gücümüz yeterince çalışıyor

Karnınla bebeğin alakasının olduğunu düşünmüyorum canım iç karınla ilgilidir. Büyümüştür seninki de bir git de bak bakalım
Ya varya okdr cok mahalle baskisi var ki etrafimda ya bunun karni niye cikmadi bebek kucuk mu ki bilmem ne halbuki bende dusunuyorm karnimla ne alakasi var diye ama iste insanin aklina bikere dusuruyolar o dusunceyi malesef.. seker yuklemeyle ilgili konustu mu bu arada doktorun

Benimde dişetlerim her fırçalamada kanıyor. Gebelikte normalmiş. Ekstrasoft fırça ile fırçalıyorum artık

Hiçbir fikrim yok. Ben hiç çatı muayenesi olmadım çünkü.

BEEENN HEMDE ÇOK FENA DİŞİMİ FIRÇALARKEN SIRF KAN HERYR KALSİYUM MAGNEZYUM BİRLEŞİMİ BİR İLAÇ VERDİ AMA KANIYOR HALA

insan bir garip oluyor öyle görünce
Benimde dişetlerim her fırçalamada kanıyor. Gebelikte normalmiş. Ekstrasoft fırça ile fırçalıyorum artık

bende değiştireyim canım,daha iyi geliyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…