2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba uzun zaman oldu yazmayali.nasilsiniz.benim.son 1 haftadur gaz sancisi gibi agrim oluyo devamli.özellikle gecwleri artiyor.giriyor aniden kivrandiriyo geciyo.anlamadim hic beden oldugunu.benim gibi olan varmi.

Ben mal ben salak naptim dun bi bilsen
Hergun bi yeri temizlerim is yaparim ama dun tuttum şagi haliyi ters cevirip yere vura vura cirptim oglumla.Sonra duz cevir sil supur odayi ve kanamam basladi.Dunden beri agrida artti
Rahatlik batti

kızlar diş eti kanaması yaşayan varmı, bu sabah epey kanadı diş etlerim gözle görülür derece de çekilmiş birde.
Ben varım canım
Son 2 aydır epey arttı hatta
Diş etlerim şişti istisnasız her fırçalama da kanıyor
Tuzlu su denedim iyi geldi biraz
Gebelikten kaynaklanıyor
Kafası iki hafta ilerde bacak boyu bir hafta ilerde. Tam olarak bebek iki hafta ilerde diyemeyiz
Sağlıklı olsunlar da canım
Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz
Biliyorsun bana da 1 hafta geride dediler

SEPTEMBER LOVE kız sen evde durdukça Can sıkıntısından bunları okuyan heralde. Başka şeylerle meşgul olsana. Bu okudukların ömür tükettirir sana.
Bayadır netten girip hiç bir şey araştırıp okumuyorum valla
Sadece orada gelin kaynana kavgalarını filan okumak için bakıyordum
O konu çıktı karşına
Yoksa artık olumsuz şeyler okumuyorum

Hergun bi yeri temizlerim is yaparim ama dun tuttum şagi haliyi ters cevirip yere vura vura cirptim oglumla.Sonra duz cevir sil supur odayi ve kanamam basladi.Dunden beri agrida artti
Rahatlik batti

İnanamıyorum sana kız sana istirahat vermedi mi doktor
Aklından zorun ne senin
Yemin ederim puan sinirlendim sana
Neden dikkat etmiyorsun

Rahatlik batti
Doktora gitmedin mi

Rahatlik batti

Aaaaa hala var mı kanaman? Hemen acile git bekleme evde devam ediyorsa

Rahatlik batti
Sen deli misin nasıl halıyı kaldırıp çırptın
Doktor sana erken risk var dikkat et demedi mi
Senin gibi bilgili bir kadının bunu yapmasına inanıyorum
Bu Bebeğe bu kadar yüklenmeye hakkın yok kusura bakma
İnsan aşk meyvesini böyle olmaz
Kanamam durdu dimi devam etmiyor

SEPTEMBER LOVE kiz ben dana demedm mi bole seyler okumicksn diye hiihmm durduk yere canini skyosun perami da geriyosun icerde.. rabbim hepimizi evlatlarimizi da korusun insallah kotu dusunmek kotu seylere odaklanmak yok
KuZum valla kötü şeyleri okunuyorum dinlemiyorum da sadece denk geldi bi hata okudum Sizde okumayın diye yazdım işte

Ben aradım bulamadım. Neyse okumayayım zaten.

Boşver bulma gerek yok insan merakına yeniliyor ama :)

Rahatlik batti

Yaaa nasıl yaparsın bundan sonra ders olur sadece parmak şıklat ve istediğini söyle evdekilere. Hey allahım hepimiz kaşınıyoruz

Rahatlik batti
YA CANIM BIRAK EVİ İSTER B...* GÖTÜRSÜN, NE DEMEK HALI SİLKELEMEK, NORMALDE BİLE NE ZOR İŞ ŞAGİ HALIYI KALDIR İNDİR BİRDE RİSKİN VARKEN YAPMA GÖZÜNÜ SEVEYİM.

Yok canım ya bende soracaktım unuttum. Benim karnım büyüdü ama öyle aşırı değil şuan gören 5buçuk aylık demez. Sakın takma kafana böyle şeyleri. İnsanlar herşeye konuşulurken zaten

İleride geri de olması önemli değil canım iki haftaya kadar normalmiş. Sadece kafası ileride olunca aklıma takıldı benim.

Yok canım ya bende soracaktım unuttum. Benim karnım büyüdü ama öyle aşırı değil şuan gören 5buçuk aylık demez. Sakın takma kafana böyle şeyleri. İnsanlar herşeye konuşulurken zaten
BENDE YAŞIYORUM AYNI ŞEYİ 26 HAFTALIK OLMAK ÜZERİYİM 7. AYA GİRİYORUM KAÇ AYLIK DİYOLAR SÖYLÜYORUM KİLOSU NE KADAR DİYE SORUYORLAR DİREK İNSANLAR KAFAYI YEMİŞ

İnanamıyorum sana kız sana istirahat vermedi mi doktor
Aklından zorun ne senin
Yemin ederim puan sinirlendim sana
Neden dikkat etmiyorsun
Ya ben yatamiyom aliskin degilim yattigim yerde kafamda plan kuruyom kalkim sunu yapim aman bisi olmaz kalkim bunu yapim aman nolacak doktorlarda pek abartiyo falan diyom
Gitmedim doktora cunku bebek inanilmaz hareketli
Hareket etmese giderdim.Bide ben pek doktora gidebilen biri degilim hamilelikten hamileligi iste

Boşver bulma gerek yok insan merakına yeniliyor ama :)

Yaaa nasıl yaparsın bundan sonra ders olur sadece parmak şıklat ve istediğini söyle evdekilere. Hey allahım hepimiz kaşınıyoruz
Boyu posu devrilesice katya izin aldin is basa dustu napim
Bak simdide yok ortalikta kapida soforle mi fingirdiyo ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…