2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İleride geri de olması önemli değil canım iki haftaya kadar normalmiş. Sadece kafası ileride olunca aklıma takıldı benim.
Haftaya niçin çağırdı peki
Doktor önemli değil dediyse sorun yoktur inşallah

Bebeğin hareketlerine göre karar verme bence
Yerinde olsam giderdim zaten daha önce bebek aşağıda erken Doğum riskin var denilmiş
Niye kıçını kırıp oturmuyorsun anlamıyorum
Pasta yapıyorum,toz alıyon halı çırpıyon yeminle tam sopalık bu

Catiyla alakasi oldugunu dusunmuyorum 38. Hafta gibi cati muayenesi yapiyolar zaten simdi doktorda birsey diyemez bence

Bilmiyorum ki. Organlarına falan tekrar bakmak için galiba kendini toplayıp yatmıştı bizim kız

4body1soul canım keşke bu kadar yormasan kendini. Kendine zarar bebeğe zarar. Azıcık otur kıçının üstüne. Çok geçmiş olsun
Bana diyene bak sokak sokak geziyon
Az evinin kadini ol birak gezmeyi
Saka yapiyorum bacim takiliyom sana kizma sakin
Napim anam benim annemde boyleydi anneannemde babaannemde.Aile gelenegi heralde.Kiza dogum yapinca eve geldigimdede hic yatmadim aksamina yemekli misafir gelmisti malum luzumsuz gereksiz kisiler bilmem anlatabildim mi
Tasindim ertesi gun ev bu haldeydi hersey yerli yerinde temiz duzenli sanki tasinan ben degildim yillardir bu evdeydim gibi duramiyom napim

Benimki mecburiyet çalışıyom ekmek parası onu farkettim zaten kurt var mübarek duramıyorsun yerinde ama istisnai bir durum şuan. Beben için yatmalı dinlenmelisin

Kizlar n11 kupon kodunuz var mi ogluma kaynak kitaplar alicam

Varya daha iyi gunleriniz okul acildigindan beri 3.sinif bebesi bin liralik kitap almisimdir.Dahada cikiyo.Gecen hafta ustu basi bi ton kiyafet para verdik.
Simdi bide eskisi gibi degil kitaplarin uzerine yaziliyor defter kullanilmiyor.Bizim zamanimizda abimizden ablamizdan kalani biz kullanirdik.Simdi nerdeeee kiza tekrar al bide ask böcügüüü cikacak basimiza ins

Velhasil konumuza donelim n11 kupon kodu varsa ozelden rica olunur

Benimki mecburiyet çalışıyom ekmek parası onu farkettim zaten kurt var mübarek duramıyorsun yerinde ama istisnai bir durum şuan. Beben için yatmalı dinlenmelisin
Ewet haklisin ders oldu
Bide saolsun SEPTEMBER LOVE in okuyun diye gozumuze soktugu seyi okudum gerci ne yalan soyleyim etkilenmedim Allahtan gelen bisey.Hersey bizler icin yillarca bak buyut yedir icir sonra kaybet daha zor bence.onca anin guzel kotu gunlerin varken.Hayirlisi olsun herkes icin

Seni çok iyi anlıyorum dayanamıyorsun yapmak için
İçin gidiyor dimi
Ben gece yattığımda sabah yapacağım işleri düşünürüm
Çalışırkende gün içersin de akşam eve gidip hangi işi yapacağımı düşünür hafta içerisin de de akşamları iş yapardım
Bi de sende 2 çocuk var daha çok iş demek maşalllah
Ama şuan da riskin var diye lütfen abartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…