Haftaya niçin çağırdı pekiİleride geri de olması önemli değil canım iki haftaya kadar normalmiş. Sadece kafası ileride olunca aklıma takıldı benim.
Bebeğin hareketlerine göre karar verme benceYa ben yatamiyom aliskin degilim yattigim yerde kafamda plan kuruyom kalkim sunu yapim aman bisi olmaz kalkim bunu yapim aman nolacak doktorlarda pek abartiyo falan diyom
Gitmedim doktora cunku bebek inanilmaz hareketli
Hareket etmese giderdim.Bide ben pek doktora gidebilen biri degilim hamilelikten hamileligi iste
Catiyla alakasi oldugunu dusunmuyorum 38. Hafta gibi cati muayenesi yapiyolar zaten simdi doktorda birsey diyemez benceinşallah canım ben adet ağrısı nedir bilmezdim, ama bu ağrı beni maf etti.
açıkçası korkuyorum çünkü afedersin ilk ilişkide de çok zorlanmıştım, bundan ve ağrılardan sebep aceba çatımmı dar ve doğum zormu geçecek diye düşünüyorum.
Bilmiyorum ki. Organlarına falan tekrar bakmak için galiba kendini toplayıp yatmıştı bizim kızHaftaya niçin çağırdı peki
Doktor önemli değil dediyse sorun yoktur inşallah
Bebeğin hareketlerine göre karar verme bence
Yerinde olsam giderdim zaten daha önce bebek aşağıda erken Doğum riskin var denilmiş
Niye kıçını kırıp oturmuyorsun anlamıyorum
Pasta yapıyorum,toz alıyon halı çırpıyon yeminle tam sopalık bu
Karnın büyük olsa bu sefer ay doğuracak gibi duruyorsun derlerBENDE YAŞIYORUM AYNI ŞEYİ 26 HAFTALIK OLMAK ÜZERİYİM 7. AYA GİRİYORUM KAÇ AYLIK DİYOLAR SÖYLÜYORUM KİLOSU NE KADAR DİYE SORUYORLAR DİREK İNSANLAR KAFAYI YEMİŞ
KuZum sen izinli misin bu gün4body1soul canım keşke bu kadar yormasan kendini. Kendine zarar bebeğe zarar. Azıcık otur kıçının üstüne. Çok geçmiş olsun
Bana diyene bak sokak sokak geziyon4body1soul canım keşke bu kadar yormasan kendini. Kendine zarar bebeğe zarar. Azıcık otur kıçının üstüne. Çok geçmiş olsun
Yok canım öğlene kadar çalıştım öğleden sonra izin aldım hastane içinKuZum sen izinli misin bu gün
Benimki mecburiyet çalışıyom ekmek parasıBana diyene bak sokak sokak geziyon
Az evinin kadini ol birak gezmeyi
Saka yapiyorum bacim takiliyom sana kizma sakin
Napim anam benim annemde boyleydi anneannemde babaannemde.Aile gelenegi heralde.Kiza dogum yapinca eve geldigimdede hic yatmadim aksamina yemekli misafir gelmisti malum luzumsuz gereksiz kisiler bilmem anlatabildim mi
Tasindim ertesi gun ev bu haldeydi hersey yerli yerinde temiz duzenli sanki tasinan ben degildim yillardir bu evdeydim gibi duramiyom napim
Ewet haklisin ders oldu
Benimki mecburiyet çalışıyom ekmek parasıonu farkettim zaten kurt var mübarek duramıyorsun yerinde ama istisnai bir durum şuan. Beben için yatmalı dinlenmelisin
İnşallah öyledir canım. Vajinada batma var bide enfeksiyon mu anlamadımFarkinda olmadan idrar kacirmis da olabilirsin, benimde gecen hafta oyle oldu, kostum doktora yine, muhtemelen kacirmissindir dedi muayeneden sonra. Vallahi hic belli olmuyor
Seni çok iyi anlıyorum dayanamıyorsun yapmak içinBana diyene bak sokak sokak geziyon
Az evinin kadini ol birak gezmeyi
Saka yapiyorum bacim takiliyom sana kizma sakin
Napim anam benim annemde boyleydi anneannemde babaannemde.Aile gelenegi heralde.Kiza dogum yapinca eve geldigimdede hic yatmadim aksamina yemekli misafir gelmisti malum luzumsuz gereksiz kisiler bilmem anlatabildim mi
Tasindim ertesi gun ev bu haldeydi hersey yerli yerinde temiz duzenli sanki tasinan ben degildim yillardir bu evdeydim gibi duramiyom napim
Hiii göremediğinden tekrar çağırmıştır canım o zamanBilmiyorum ki. Organlarına falan tekrar bakmak için galiba kendini toplayıp yatmıştı bizim kız
Yok canım öğlene kadar çalıştım öğleden sonra izin aldım hastane için
İyi dinlen güzelce kuZumYok canım öğlene kadar çalıştım öğleden sonra izin aldım hastane için
Ewet haklisin ders oldu
Bide saolsunSEPTEMBER LOVE in okuyun diye gozumuze soktugu seyi okudum gerci ne yalan soyleyim etkilenmedim Allahtan gelen bisey.Hersey bizler icin yillarca bak buyut yedir icir sonra kaybet daha zor bence.onca anin guzel kotu gunlerin varken.Hayirlisi olsun herkes icin
Vajina da batma bende de oluyorİnşallah öyledir canım. Vajinada batma var bide enfeksiyon mu anlamadım
Vajina da batma bende de oluyor
Bide bunu fark ettim kim ne yazsa ben cevap olarak bende de var yazıyorum
Oluyor demek ki yazılanlar bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?