Bi ben göremedim o konuyu.Ewet haklisin ders oldu
Bide saolsunSEPTEMBER LOVE in okuyun diye gozumuze soktugu seyi okudum gerci ne yalan soyleyim etkilenmedim Allahtan gelen bisey.Hersey bizler icin yillarca bak buyut yedir icir sonra kaybet daha zor bence.onca anin guzel kotu gunlerin varken.Hayirlisi olsun herkes icin
Amin inşallahOluyor demek ki yazılanlar bende de
Hayırlısıyla sağlıkla bir kucağımıza alsak
Eve geldim eşim uyudu bende uzanıyorum vallaİyi dinlen güzelce kuZum
Büyük ihtimalle canımHiii göremediğinden tekrar çağırmıştır canım o zaman
Haftalar geçtikçe iyice ağırlaşmaya başladımAmin inşallah
Hep şu merakımdan malum konuyu okudum
Keşke okumasaydım keyfim kaçtı moralim bozuldu
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar
Amin
12 kilo ideal dimiSEPTEMBER LOVE aynen kuzu.. benimde yüzüm gözüm bi şiştiki topaç giib hissediyorum.. +9 kilo olmuşum zaten 15le kapatmak zor olacak sanırım
Fazla çikolata yeme kuZumMerhaba güzel anneler.
Asil dün akşamdan beri bana bir işler etti.
hareket falan etmedi.
bu gün ilk iş çikolata'lar yemek oldu.
çok şükür başladı kımıldanmaya.
galiba bu gidişle ya paranoyak ya da akıl hastası olacağız doğurana kadar.
hepinizi öptüm.
Geçen gece bana da oldu aynısı ben de anlamadımKizlar merhaba uzun zaman oldu yazmayali.nasilsiniz.benim.son 1 haftadur gaz sancisi gibi agrim oluyo devamli.özellikle gecwleri artiyor.giriyor aniden kivrandiriyo geciyo.anlamadim hic beden oldugunu.benim gibi olan varmi.
Ayy bende yapıyorum onuVajina da batma bende de oluyor
Bide bunu fark ettim kim ne yazsa ben cevap olarak bende de var yazıyorum
Demek ki biz herşeyi yaşıyoruzAyy bende yapıyorum onu
Dur hele daha bunun 3 u var 5 i varOluyor demek ki yazılanlar bende de
Hayırlısıyla sağlıkla bir kucağımıza alsak
Birini doğurayıda sağlıkla hemen arkadasında ikinciyi de doğururum inşallah biri beşikte biri kucakta olurDur hele daha bunun 3 u var 5 i var-
Bizde genetik heralde biz fazla sismiyoruz.Kiz kardesimde oyleHaftalar geçtikçe iyice ağırlaşmaya başladım
Bide bazen sanki idrar torbama baskı yapıyor
O an çok kötu bir his oluyor sanki altıma yapacak gibi :)
Acaba 8/9 aylık halimiz nasıl olacak dimi
Top gibi oluruz artık
Allah artirsin demistim sana demiSEPTEMBER LOVE aynen kuzu.. benimde yüzüm gözüm bi şiştiki topaç giib hissediyorum.. +9 kilo olmuşum zaten 15le kapatmak zor olacak sanırım
Otekinide sirtina bagla tekinide kanguruya koyBirini doğurayıda sağlıkla hemen arkadasında ikinciyi de doğururum inşallah biri beşikte biri kucakta olur
Abla kardeş maşalllah sizeBizde genetik heralde biz fazla sismiyoruz.Kiz kardesimde oyle
Hatta bak sana ne anlatim
Kizdesimin oglu ozel okula gidiyor.Hergun kardesim alip birakiyor tabi bu arada hamile.Neyse bi gun okulda bi olay oluyo kardesim ogretmene biraz kiziyor tepki gosterip trip atip okuldan cikiyor.O gece kardesim dogum yapiyor ve ertesi gun enistem cocugu almaya gittiginde okula ogretmen esiniz gelsin dun cok sinirliydi konusamadik falan filan diyo.Enistemde o gelemez suan hastanede dogum yapti diyo
Ogretmen nasil yani esiniz hamilemiydi hic farketmedim bu kadar zaman emin misiniz diyo
Yani biz genel olarak pek sismiyoz gecen foto atmistim buraya suan ondan daha az gobegim var.Agrilardan yiyemiyorum.Milletin gobegi buyur benimki kuculuyo
Ev küçük bacım doğurayım da nerede yatacak bu çocuklarOtekinide sirtina bagla tekinide kanguruya koy
Daha sen dogur ben sana yer bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?