- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Fazla çikolata yeme kuZum
Ayy Canım tatlı istedi kalkıp tatlı yapayım
Ne oldu kısss
Ben gebelikten önce çok yerdim şimdi çok nadirKuzum işin kötüsü hiç tatlı bir şey yemiyorum.
ne tatlı ne çikolata hiç aramıyorum.
doktor eğer hareketlerinden dolayı evhamlanırsan çikolata ye demişti.
onun için yedim.
O bende de oluyor sanki mesane ye baskı yapıyorHaftalar geçtikçe iyice ağırlaşmaya başladım
Bide bazen sanki idrar torbama baskı yapıyor
O an çok kötu bir his oluyor sanki altıma yapacak gibi :)
Acaba 8/9 aylık halimiz nasıl olacak dimi
Top gibi oluruz artık
Ay canim bu mart bebelerinde var bisey bende dun misafirlikteydim mutfak rafindan bardak aldim o raf kapisida yukarı doğru aciliyor yayida çok sertmiymiş çok zor acildi ve zor kapandi sonra aldi beni evham zorlandim mi uzandimmi birsey olurmu benimkide aynen dedigin gibi hic hareket etmedi mi Allah sabah az kaldi aglicaktim bisey oldu diye neyse ki 9 gibi basladi oynamaya sipaMerhaba güzel anneler.
Asil dün akşamdan beri bana bir işler etti.
hareket falan etmedi.
bu gün ilk iş çikolata'lar yemek oldu.
çok şükür başladı kımıldanmaya.
galiba bu gidişle ya paranoyak ya da akıl hastası olacağız doğurana kadar.
hepinizi öptüm.
SıkılıyomNe oldu kısss
Yuruyus yok hareket yok boy da yokAbla kardeş maşalllah size
Ben gitgide büyüyorum
Ama tabi hiç yürüyüş Yok
Hareket Yok sadece evde işte onu da yeni yeni evde harekete başladım
Gunduz gelsinler yatmaya birer ikiser dagit kolu komsu kimin evi musaitse :))Ev küçük bacım doğurayım da nerede yatacak bu çocuklar
Senin gibi mini Saray’da oturmuyoruz
Artık büyüyenleri veririm kayınvalideme onla Yaşar
Ya da babama veririm
Ne yapalım
Bide senin kopek maceran vardi demiAy canim bu mart bebelerinde var bisey bende dun misafirlikteydim mutfak rafindan bardak aldim o raf kapisida yukarı doğru aciliyor yayida çok sertmiymiş çok zor acildi ve zor kapandi sonra aldi beni evham zorlandim mi uzandimmi birsey olurmu benimkide aynen dedigin gibi hic hareket etmedi mi Allah sabah az kaldi aglicaktim bisey oldu diye neyse ki 9 gibi basladi oynamaya sipa
Yoktur canim niye yalan soylesinKızlar gittim doktora bugün.test yaptı.ama sonucu bize gösterimrdi.dışarda bekleyin dedi.yanıma geldi.negatif sızıntı yok dedi.inşallah doğrudur.bebeklere de iyi dedi şükür.testi yapan perinoyolog tu.öyle kızlar.....
Bebisler kacar gramBu arada 4 kilo almışım
500 lu birşey dedi canım .tam küsürlerimi hatırlayamadım.40 gram vardı aralarındaBebisler kacar gram
Ayyy masallah onlara500 lu birşey dedi canım .tam küsürlerimi hatırlayamadım.40 gram vardı aralarında
Benim de eşim Yok babasının bir işi varmışSıkılıyomarabanın lastiği patlamış eşim onu yaptırmaya gitti sıkıldım
Aynen öyle bide şimdi bir tatlı yiyeyim tam olsunYuruyus yok hareket yok boy da yok
O yuzden direkt gobegeeee
Ne güzel haberler kuZumKızlar gittim doktora bugün.test yaptı.ama sonucu bize gösterimrdi.dışarda bekleyin dedi.yanıma geldi.negatif sızıntı yok dedi.inşallah doğrudur.bebeklere de iyi dedi şükür.testi yapan perinoyolog tu.öyle kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?