- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Aynen yaaa hayirlisiyla su çocuğu doğurup kenara koysaydik sağ salim
Benimki geldi çekirdek çitliyosBenim de eşim Yok babasının bir işi varmış
Babasınında beli ağrıyor diye o yapmaya gitti
Kim bilir gece kaçta gelecek 12 kadar gelirim dedi
Tek kaldım bu gece bende
Bende sıkılıyorum kocamı özledimSıkılıyomarabanın lastiği patlamış eşim onu yaptırmaya gitti sıkıldım
Gözün aydın canımKızlar gittim doktora bugün.test yaptı.ama sonucu bize gösterimrdi.dışarda bekleyin dedi.yanıma geldi.negatif sızıntı yok dedi.inşallah doğrudur.bebeklere de iyi dedi şükür.testi yapan perinoyolog tu.öyle kızlar.....
Evine gitBende sıkılıyorum kocamı özledim
Gözün aydın canım
Bir şey olmaz Allah’ın izniyle canım. Annelik böyle bir şey demekki. Daha doğmadan şimdiden böyleyseParanoyak oldum iyice zorluklarla elde edince daha bi tedirgin oluyor insan
Soyle yaptım bisey olurmu böyle yaptim birsey olur mu Allah cevremdekilere sabir versin aminn
Ne güzelBenimki geldi çekirdek çitliyos
Bende aramam pek ama eşim istedi bende eşlik ettim çekirdek yerken bile yoruluyorumNe güzel
Ben çekirdeğe de hasret kaldım tuzsuz çekirdek bulup alayım en iyisi
Varla yok arası kuZumBende aramam pek ama eşim istedi bende eşlik ettim çekirdek yerken bile yoruluyorumvalla son aylarda nasıl olacağımı çok merak ediyorum sen hiç mi tuz yemiyorsun canım
Tuzsuz yemek daha iyi aslında hem çok ödemin de olmaz kuzum. Ama işte alışmak zor. Ben tuzsuz yiyemem herhalde yemek. Aşırı da tuz kullanmam ama yinede sıfır tuz düşünemiyorumVarla yok arası kuZum
Ama alıştım Artık
Sıfır kullandığım zamanlar çok zordu ama şimdi azıcık tuz atıyorum
Sıfır tuzda ne yersen ye tat YokTuzsuz yemek daha iyi aslında hem çok ödemin de olmaz kuzum. Ama işte alışmak zor. Ben tuzsuz yiyemem herhalde yemek. Aşırı da tuz kullanmam ama yinede sıfır tuz düşünemiyorum
Tekrar kontrolün ne zaman canım seninSıfır tuzda ne yersen ye tat Yok
Hele sulu yemekler bildiğin bulaşık suyu derler ya aynen öyle oluyor
Daha yeni gittim sayılır kuZum 22 kasım da gitmiştimTekrar kontrolün ne zaman canım senin
Besleniyordur kuzum. Büyüyordur gün geçtikçeDaha yeni gittim sayılır kuZum 22 kasım da gitmiştim
Herhalde 17 aralık gibi tekrar giderim Allah ın izni ile
Bakalım inşallah Pera kuşum beslenmeye devam ediyordur
BiZimde beslenme sıkıntımız var ya
İnşallah Canım inşallahBesleniyordur kuzum. Büyüyordur gün geçtikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?