2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Paranoyak oldum iyice zorluklarla elde edince daha bi tedirgin oluyor insan
Soyle yaptım bisey olurmu böyle yaptim birsey olur mu Allah cevremdekilere sabir versin aminn

Sıkılıyom arabanın lastiği patlamış eşim onu yaptırmaya gitti sıkıldım
Bende sıkılıyorum kocamı özledim

Gözün aydın canım

Paranoyak oldum iyice zorluklarla elde edince daha bi tedirgin oluyor insan
Soyle yaptım bisey olurmu böyle yaptim birsey olur mu Allah cevremdekilere sabir versin aminn
Bir şey olmaz Allah’ın izniyle canım. Annelik böyle bir şey demekki. Daha doğmadan şimdiden böyleyse

Bende aramam pek ama eşim istedi bende eşlik ettim çekirdek yerken bile yoruluyorum valla son aylarda nasıl olacağımı çok merak ediyorum sen hiç mi tuz yemiyorsun canım
Varla yok arası kuZum
Ama alıştım Artık
Sıfır kullandığım zamanlar çok zordu ama şimdi azıcık tuz atıyorum

Varla yok arası kuZum
Ama alıştım Artık
Sıfır kullandığım zamanlar çok zordu ama şimdi azıcık tuz atıyorum
Tuzsuz yemek daha iyi aslında hem çok ödemin de olmaz kuzum. Ama işte alışmak zor. Ben tuzsuz yiyemem herhalde yemek. Aşırı da tuz kullanmam ama yinede sıfır tuz düşünemiyorum

Tuzsuz yemek daha iyi aslında hem çok ödemin de olmaz kuzum. Ama işte alışmak zor. Ben tuzsuz yiyemem herhalde yemek. Aşırı da tuz kullanmam ama yinede sıfır tuz düşünemiyorum
Sıfır tuzda ne yersen ye tat Yok
Hele sulu yemekler bildiğin bulaşık suyu derler ya aynen öyle oluyor

Ben okuyana kadar mesajlar alip basini gidiyor, cevap yazayim diyorum bir bakiyorum konu degismis coktan

M mel33 guzel haberler almissin canim cok sevindim.

Atom heart mother canim gecmis olsun, dikkat et kendine, subat annelerinde hemen hemen herkesin cikti yukari eşi, hic canini sikma, seninki de cikar, sen yeterki dikkatli ol.

Elf17ahm canim sana da gecmis olsun. Enfeksiyondandir bence de. Gidince tekrar bir baktir icin rahat etsin.

4body1soul tam sopaliksin cidden, bak ne zorluklardan ne sikintilardan gectin, senin ihmalin yuzunden bebegine birsey olsa kahrolursun, lutfen artik dikkat et kendine

Insaallah unuttugum kimse yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…