2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah Canım inşallah
Gebeliğin her ayı ayrı zormuş dimi
Yok geriden mi gidiyor yok önden mi gidiyor
Hiç sorma. Önce kese görülecek mi derdi sonra kalp atışını duyacak mıyız sonra ikili test. Sonra hareket etti etmedi gelişti gelişmedi bitmiyor hiç ve bitmeyecek de bence

Benim karnim da kucuk diye laf edip duruyorlar, okulun tek konusu benim karnimin belli olmamasi, her goren her gordugunde lafini ediyor, en son birisi popono da baktim popon da buyumemis, bu nasil is dedi, ne diyecegimi sasirdim

Benim karnim da kucuk diye laf edip duruyorlar, okulun tek konusu benim karnimin belli olmamasi, her goren her gordugunde lafini ediyor, en son birisi popono da baktim popon da buyumemis, bu nasil is dedi, ne diyecegimi sasirdim
Çocuğumu yedim midemde o yüzden ne popom ne göbeğim var de millete dert oldu göbeklerimiz

Terbiyesizlik bir yerden sonrası
Kime ne ya derdi kimi geriyor
Karnın küçükse neden büyümüyor
Büyükse neden bu kadar büyük çok yeme
Herkez çok biliyor çünkü

Kızlar bana 20.haftada detaylı ultrason bakıldı.doktor kontrol amaçlı 2 hafta sonra bir daha gel kontrol amaçlı bakalım herşey iyi dedi.tabi benim kesede şu sızıntı olayı araya girince.kontrol olarak yapılacak detaylı kaynadı arada.az önce doktoru aradı eşim.doktorda evet sızıntı olayı araya girince ve sonuç iyi çıkınca ona bakmadık .1 hafta sonra felan gelin bakalım devi..2.kez ayrıntılı ya girmek sıkıntı çıkarmaz değil mi

Bende iki kez ayrıntılı yapıldı hiç bir sorun yok
İstersen 5 istersen 10 kere yaptıra bilirsin kuzm

Sormayin kizlar, bir de popomu incelemis yani, bir arkadas daha var 2 ay var nerdeyse aramizda, o hem baya kilo aldi, hem de baya belirgin hamile oldugu, surekli de onla karsilastiriyorlar, hic hos olmuyor, kadin da uzulecek bir duysa,sanki insanin elinde olan birsey.

Takma canım. Bünye meselesi. Karnın çok çıksa neden bu kadar çıktı her an doğuracakmışsın gibi derler. Benimde ilk aylarım çok sıkıntılı geçti bulantı kusma vs. Solmuşsunda solmuşsun her gören. Bembeyaz olmuşum solmuşum falan. İnsanlar yorum yapmayı çok seviyor.

Paranoyak oldum iyice zorluklarla elde edince daha bi tedirgin oluyor insan
Soyle yaptım bisey olurmu böyle yaptim birsey olur mu Allah cevremdekilere sabir versin aminn

bende aynı senin gibiyim.
bana yazdığın cevabı da okudum.
sana evham yapma diyemiyorum çünkü bende evhamlıyım.
bende uzun süreden sonra sahip oldum çok şükür ki.
sanırım o yüzden gözümüzden bile sakınıyoruz.
Allah a emanetler canım benim Rabbim sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah.

Evine git çok ayrı kaldın cidden ben olsam çoktan uçmuştum eve çok mu kocacıyım acaba
Bende çok özledim evimi eşimi
Ama o ayarlayıp gelemedi almaya
Yalnız dönmemi de istemedi
Kaldım burda
Kaç kez tartıştık hatırlamıyorum almaya gelmeyince kaldım buralarda bi daha arabayla gelirim ona ihtiyacım olmaz

Sana git biraz değişiklik olsun dedikte sen nerdeyse Doğuma kadar kalacaksın maşalllah
Artık evine bi zahmet
Daha yeni evlisin bu kadar boş olmaz

Elis’m aşkım hayatımın anlamı
Neler çekiyorum ama 2 tekmesini yiyince
Bin kez de çekerim yavrum yeter ki iyi olsun diyorum
Anayım ben ana
Şimdiden başladı o derin duygular çok şükür
Eşime sadece benim bu çocuk senin değil diyorum

Sana git biraz değişiklik olsun dedikte sen nerdeyse Doğuma kadar kalacaksın maşalllah
Artık evine bi zahmet
Daha yeni evlisin bu kadar boş olmaz
Hafta sonu gelecek artık
Zaten daha da gelmem
7 aylık evlilikte 2 ay ayrı kaldık
Akıllandım bi daha çıkmam evimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…