Hiç sorma. Önce kese görülecek mi derdi sonra kalp atışını duyacak mıyız sonra ikili test. Sonra hareket etti etmedi gelişti gelişmedi bitmiyor hiç ve bitmeyecek de benceİnşallah Canım inşallah
Gebeliğin her ayı ayrı zormuş dimi
Yok geriden mi gidiyor yok önden mi gidiyor
Çocuğumu yedim midemde o yüzden ne popom ne göbeğim var deBenim karnim da kucuk diye laf edip duruyorlar, okulun tek konusu benim karnimin belli olmamasi, her goren her gordugunde lafini ediyor, en son birisi popono da baktim popon da buyumemis, bu nasil is dedi, ne diyecegimi sasirdim
Analık işte ana rahmine düşünce başlıyor ve ömür boyu devam ediyorHiç sorma. Önce kese görülecek mi derdi sonra kalp atışını duyacak mıyız sonra ikili test. Sonra hareket etti etmedi gelişti gelişmedi bitmiyor hiç ve bitmeyecek de bence
Terbiyesizlik bir yerden sonrasıBenim karnim da kucuk diye laf edip duruyorlar, okulun tek konusu benim karnimin belli olmamasi, her goren her gordugunde lafini ediyor, en son birisi popono da baktim popon da buyumemis, bu nasil is dedi, ne diyecegimi sasirdim
Aynen öyle canım. Minik kuzularımızAnalık işte ana rahmine düşünce başlıyor ve ömür boyu devam ediyor
Bende iki kez ayrıntılı yapıldı hiç bir sorun yokKızlar bana 20.haftada detaylı ultrason bakıldı.doktor kontrol amaçlı 2 hafta sonra bir daha gel kontrol amaçlı bakalım herşey iyi dedi.tabi benim kesede şu sızıntı olayı araya girince.kontrol olarak yapılacak detaylı kaynadı arada.az önce doktoru aradı eşim.doktorda evet sızıntı olayı araya girince ve sonuç iyi çıkınca ona bakmadık .1 hafta sonra felan gelin bakalım devi..2.kez ayrıntılı ya girmek sıkıntı çıkarmaz değil mi
Takma canım. Bünye meselesi. Karnın çok çıksa neden bu kadar çıktı her an doğuracakmışsın gibi derler. Benimde ilk aylarım çok sıkıntılı geçti bulantı kusma vs. Solmuşsunda solmuşsun her gören. Bembeyaz olmuşum solmuşum falan. İnsanlar yorum yapmayı çok seviyor.Sormayin kizlar, bir de popomu incelemis yani, bir arkadas daha var 2 ay var nerdeyse aramizda, o hem baya kilo aldi, hem de baya belirgin hamile oldugu, surekli de onla karsilastiriyorlar, hic hos olmuyor, kadin da uzulecek bir duysa,sanki insanin elinde olan birsey.
Paranoyak oldum iyice zorluklarla elde edince daha bi tedirgin oluyor insan
Soyle yaptım bisey olurmu böyle yaptim birsey olur mu Allah cevremdekilere sabir versin aminn
Tamam canım sağol.aslında herşey yolunda dedi ama işte bir daha bakılsın istiyorumBende iki kez ayrıntılı yapıldı hiç bir sorun yok
İstersen 5 istersen 10 kere yaptıra bilirsin kuzm
Kayınvalidemdeydik. Kız akşam üstü uyudu maalesef, gece kaçta yatar bilinmez. Yazdıklarınızı okudum. Şimdi kızla deniz kızının evindeki misafir hayvanlar oyununu oynayacağız.geronimo_s sesin çıkmıyor nerelerdesin napıyorsun
Bende çok özledim evimi eşimiEvine gitçok ayrı kaldın cidden ben olsam çoktan uçmuştum eve çok mu kocacıyım acaba
Sana git biraz değişiklik olsun dedikte sen nerdeyse Doğuma kadar kalacaksın maşalllahBende çok özledim evimi eşimi
Ama o ayarlayıp gelemedi almaya
Yalnız dönmemi de istemedi
Kaldım burda
Kaç kez tartıştık hatırlamıyorum almaya gelmeyince kaldım buralarda bi daha arabayla gelirim ona ihtiyacım olmaz
Şükür kuZum şükürTamam canım sağol.aslında herşey yolunda dedi ama işte bir daha bakılsın istiyorum
ben onun yaşadklarını yaşasaydım 1aydada verirdim
Hafta sonu gelecek artıkSana git biraz değişiklik olsun dedikte sen nerdeyse Doğuma kadar kalacaksın maşalllah
Artık evine bi zahmet
Daha yeni evlisin bu kadar boş olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?