Bak şimdi dün akşam uyurken eşime arkasında sarıldım yastık gibi kullanıyorum ZAten adamı uyumak için neyseElis’m aşkım hayatımın anlamı
Neler çekiyorum ama 2 tekmesini yiyince
Bin kez de çekerim yavrum yeter ki iyi olsun diyorum
Anayım ben ana
Şimdiden başladı o derin duygular çok şükür
Eşime sadece benim bu çocuk senin değil diyorum
Yedim yedim normalde yarım kase yerdim bir kase yedim vallaSEPTEMBER LOVE kız o değil de yedin mi sen tatlını :)
Tövbe de kısssben onun yaşadklarını yaşasaydım 1aydada verirdimamaaaan napim ayol
Zaten 7 ay evliliğin 5 ayı kusmakla geçtiHafta sonu gelecek artık
Zaten daha da gelmem
7 aylık evlilikte 2 ay ayrı kaldık
Akıllandım bi daha çıkmam evimden
Maşallah perakuşaBak şimdi dün akşam uyurken eşime arkasında sarıldım yastık gibi kullanıyorum ZAten adamı uyumak için neyse
Pera bir tekme attı bana , Benimde karnım eşimim sırtına dayanıyordu
Eşim dedi ki o nasıl tekme sırtımda hissettim
Ya dedim kızçen artık sana da yetiyor
Onlar iyi olsunlarda hep tekme atsınlar
Afiyet bal şeker olsun iyi yapmışsınYedim yedim normalde yarım kase yerdim bir kase yedim valla
Ama içim bayıldı tatlıdan
Ben evlilikten bi halt anlamadımZaten 7 ay evliliğin 5 ayı kusmakla geçti
:)Kendimi temizlik arkadaşı buldum
Ben her gün ev süpürdüğüm için bana laf söylüyor arkadaşlar ama valla sanki evime toz ve saç yağıyor gibi oluyor
Evi süpürdüm tozları aldım ama silmeye hiç halim Yok bu gün
Akşam üstü belki bir kuvvetle silerim
Aklımda camlar da valla :))
Kendi doktorumda bugun onemsemedi, sasirdi bu kadar gec olmasina hatta gecen hafta ayrintilida yoktu boyle birsey, demin baya geldi kan kirmizi kirmiziCanım bana da kendi dr um söyledi aşağıda olduğunu. Ayrıntılıya bakan dr 24. Haftadan sonra düzelir demişti. Çok önemsememişti.
Valla kozlar evimi düşünemiyorum benim pembiş yeni gelin evim kim bilir ne haldedir kocam yüzünden:)benim evde oyle bi gun supurmesem toz toprak oluyo heryer sanki. Cami unut, cam yasak sana
Bu haftadan sonra kuvvetlenecek bak gör gece uyandıracakMaşallah perakuşa
Benimkiler daha o kadar kuvvetli değil kuzum
Bugün takip ettim dışardan farkediliyor mu diye sanki bi ara görünüyor diye düşündüm ama emin olamadım
Eşimle 1 aydır ayrıyız
Ben antebe geldiğim de daha tekmeleri bile çok hafifti şimdi eşim elini karnıma koyduğunda hissedecek düşündükçe heyecanlanıyorum
Dünyanın en en en güzel duygusu kızımdan tekme yemek
Çok şükür
Afiyet bal şeker olsun iyi yapmışsın
Valla şimdilik burdayken Antep tatlılarını gömüyorum bende
Mardin’e gidince bulamayacam zaten
kontrole gittiginde sor canim, bebegin esiyle ilgili bi sikinti var mi diye sorarsinGeçmiş olsun canım
Yaaa son zamanlarda ne kadar çok duyar oldum
Plasenta aşağıda diye
Bazen bende endişeleniyorum bende de var mıdır öyle bir durum acaba
Esimle birbirimizi yiyoruz4body1soul bu akşam çayın yanına ne yiyoruz bakalım
Ilki normal mo sezaryenmiydi peki?Aynen canim ilkinde yoktu
Benimde az az batma oluyo bi kac gundurİnşallah öyledir canım. Vajinada batma var bide enfeksiyon mu anlamadım
Saol canim
Way beee bu mahalle dedikodusunun okumuslukla alakasi yok demekkiBenim karnim da kucuk diye laf edip duruyorlar, okulun tek konusu benim karnimin belli olmamasi, her goren her gordugunde lafini ediyor, en son birisi popono da baktim popon da buyumemis, bu nasil is dedi, ne diyecegimi sasirdim
Subat annelerinde de vardi demek... benimde dun basladi, gec oldu yani.. herkesin bu haftalarda iste 30lara kadar falan yukari cikar, benimki asagi inmeye karar verdiBen okuyana kadar mesajlar alip basini gidiyor, cevap yazayim diyorum bir bakiyorum konu degismis coktan
Atom heart mother canim gecmis olsun, dikkat et kendine, subat annelerinde hemen hemen herkesin cikti yukari eşi, hic canini sikma, seninki de cikar, sen yeterki dikkatli ol.
Way beee bu mahalle dedikodusunun okumuslukla alakasi yok demekkiBenim karnim da kucuk diye laf edip duruyorlar, okulun tek konusu benim karnimin belli olmamasi, her goren her gordugunde lafini ediyor, en son birisi popono da baktim popon da buyumemis, bu nasil is dedi, ne diyecegimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?