2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bak şimdi dün akşam uyurken eşime arkasında sarıldım yastık gibi kullanıyorum ZAten adamı uyumak için neyse
Pera bir tekme attı bana , Benimde karnım eşimim sırtına dayanıyordu
Eşim dedi ki o nasıl tekme sırtımda hissettim
Ya dedim kızçen artık sana da yetiyor
Onlar iyi olsunlarda hep tekme atsınlar

Maşallah perakuşa
Benimkiler daha o kadar kuvvetli değil kuzum
Bugün takip ettim dışardan farkediliyor mu diye sanki bi ara görünüyor diye düşündüm ama emin olamadım
Eşimle 1 aydır ayrıyız
Ben antebe geldiğim de daha tekmeleri bile çok hafifti şimdi eşim elini karnıma koyduğunda hissedecek düşündükçe heyecanlanıyorum
Dünyanın en en en güzel duygusu kızımdan tekme yemek
Çok şükür

Yedim yedim normalde yarım kase yerdim bir kase yedim valla
Ama içim bayıldı tatlıdan
Afiyet bal şeker olsun iyi yapmışsın

Valla şimdilik burdayken Antep tatlılarını gömüyorum bende
Mardin’e gidince bulamayacam zaten

xxtalyaxx ve kusura bakmasın unuttum bir kişi daha vardı. Yakınlarınızın transferi olmuştu. 1 hafta oldu heralde yapılalı. Gerçi erken daha sonuçlar için ama merak ettim. Nasıllar var mı bir haber ya da ne zaman belli olacak

:) benim evde oyle bi gun supurmesem toz toprak oluyo heryer sanki. Cami unut, cam yasak sana

Canım bana da kendi dr um söyledi aşağıda olduğunu. Ayrıntılıya bakan dr 24. Haftadan sonra düzelir demişti. Çok önemsememişti.
Kendi doktorumda bugun onemsemedi, sasirdi bu kadar gec olmasina hatta gecen hafta ayrintilida yoktu boyle birsey, demin baya geldi kan kirmizi kirmizi

:) benim evde oyle bi gun supurmesem toz toprak oluyo heryer sanki. Cami unut, cam yasak sana
Valla kozlar evimi düşünemiyorum benim pembiş yeni gelin evim kim bilir ne haldedir kocam yüzünden
Bide pişkin pişkin diyor ki gelince 3 günde bitirirsin temizliği
Ev perişan haldeyse demek

Bu haftadan sonra kuvvetlenecek bak gör gece uyandıracak
Dışardan karın hareketi benim 1 hafta 10 gündür Belirğin oldu
İnşallah kızlar sağlıkla büyüyordur
Kilo alsınlar yoksa zayıf kanka olacaklar

4body1soul bu akşam çayın yanına ne yiyoruz bakalım
Esimle birbirimizi yiyoruz
Bugun nasilsin dedi sakasina iyiyim alisverise mi gidicez dedim
Ben seni nereye goturim bi yere gitsek heryerin agriyo dedi
2 dakka gecmeden ablamlara gidelim mi dedi
Bi yere gitsek heryerim agriyo ya benim ben gidemem dedim
Kanepede yatsinda akli basina gelsin

Benim karnim da kucuk diye laf edip duruyorlar, okulun tek konusu benim karnimin belli olmamasi, her goren her gordugunde lafini ediyor, en son birisi popono da baktim popon da buyumemis, bu nasil is dedi, ne diyecegimi sasirdim
Way beee bu mahalle dedikodusunun okumuslukla alakasi yok demekki
Egitim yuvasindada kocakari laflari ediliyosa atin beni pilipoliguaya ya

Subat annelerinde de vardi demek... benimde dun basladi, gec oldu yani.. herkesin bu haftalarda iste 30lara kadar falan yukari cikar, benimki asagi inmeye karar verdi

Benim karnim da kucuk diye laf edip duruyorlar, okulun tek konusu benim karnimin belli olmamasi, her goren her gordugunde lafini ediyor, en son birisi popono da baktim popon da buyumemis, bu nasil is dedi, ne diyecegimi sasirdim
Way beee bu mahalle dedikodusunun okumuslukla alakasi yok demekki
Egitim yuvasindada kocakari laflari ediliyosa atin beni pilipoliguaya ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…