- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ay ewet koltuk olmaz illa kanepe olacakGel kiz o konuda superimdir iste pasta borek hem yemeyi hem yapmayi severim cesit cesit hem sen gelcen de seni apartman boslugunda mi oturtcm anam kanepe ne gune duruyo sen cok seversin
Giz sen ne ara ogrendin pasta borek yapmayi.daha dun yaktiniz tas gibi yaptiniz hamur ettiniz kekleri senGel kiz o konuda superimdir iste pasta borek hem yemeyi hem yapmayi severim cesit cesit hem sen gelcen de seni apartman boslugunda mi oturtcm anam kanepe ne gune duruyo sen cok seversin
Bende 4. Kattayim. Altta dukkan 5. Hat hatta. Ama saolsun ustumdeki gari yetiyorBen en üst kattayım öyle sıkıntım Yok
Ama işte cam silmek zor üst kat olunca
Ama camlarım küçük silmeye başlayınca bitiyor hemen
Ben o komşuların kapısına giderdim vallaKiz sen benim eve gelsen koridorda oturur gidersin kesinbenim camlar bildigin camur ic taraftan siliyorm ama distan silemiyorum bebisimin canindan onemli mi sanki. Hem zaten ust katimdakiler sagolsun yagmur yaginca cam temizliyolar guya ama yukardan asagi su dokerek yikiyolar mermerlerini.kac defa pencereden seslendiysem de yok essek kadar kari gorgu sifir o yuzden cam silmeye hic canimi yormuyorum
Allah gonlune gore versin. Benim sezaryendi, acaba ondan risk mi artti diye dusunmustumNormal dogum oldu benim insallah bunda da cok istiyorum
100 kere soyle 100 kere kavga et. Hatta ses icin falan polis cagirdigimi bilirim. Gene ayni... gene ayni...Ben o komşuların kapısına giderdim valla
Terbiyesiz insanlar
:)) hazır muhallebi alıyorsun pişiriyorsunGiz sen ne ara ogrendin pasta borek yapmayi.daha dun yaktiniz tas gibi yaptiniz hamur ettiniz kekleri senSEPTEMBER LOVE F Ftszynp
Cahille uğraşmak zor kuZum anlamayana100 kere soyle 100 kere kavga et. Hatta ses icin falan polis cagirdigimi bilirim. Gene ayni... gene ayni...
Gitsene acile hemenKendi doktorumda bugun onemsemedi, sasirdi bu kadar gec olmasina hatta gecen hafta ayrintilida yoktu boyle birsey, demin baya geldi kan kirmizi kirmizi
Valla tek düşündüğüm bu benim deBu haftadan sonra kuvvetlenecek bak gör gece uyandıracak
Dışardan karın hareketi benim 1 hafta 10 gündür Belirğin oldu
İnşallah kızlar sağlıkla büyüyordur
Kilo alsınlar yoksa zayıf kanka olacaklar
Evet sorarım bende merak ediyorumkontrole gittiginde sor canim, bebegin esiyle ilgili bi sikinti var mi diye sorarsin
Biz sana kır Toto’nu otur diyoruz sen gezme muhabbeti yapıyorsunEsimle birbirimizi yiyoruz
Bugun nasilsin dedi sakasina iyiyim alisverise mi gidicez dedim
Ben seni nereye goturim bi yere gitsek heryerin agriyo dedi
2 dakka gecmeden ablamlara gidelim mi dedi
Bi yere gitsek heryerim agriyo ya benim ben gidemem dedim
Kanepede yatsinda akli basina gelsin
Yazık dimi kocama çok özledim keratayıHic takma evi. Birak bok gotursun. Asker olmayaydi, kendi yapsin dicektimde, dua etsin o, yoksa direk kanepeye dimi4body1soul
Veletler bizden once hallettiler zaten kanepeleri.Dunya para verdik o kanepelere cok amacli kullanmazsak yazik gunah
acile gitmeye sinir oluyorum canim, kimin ne dedigi belli degil, kadin dogumcu zaten yok.Gitsene acile hemen
Kanama normal mi ki
Ben kizima bagirsam kizsam gun icinde acaba sesim gitmismidir diye dusunuyorum, sirf bu yuzden bile kendime hakim olmaya calisiyorum. Milletin hicbisey hickimse umrunda degil. Saglam bi gelirin olcak mustakil evde oturcaksin baska yolu yokCahille uğraşmak zor kuZum anlamayana
Yok bitek kek yapamiyorum hatta duyan sasiriyo nasil beceriyosn en basit seyi yapamamayi diyeGiz sen ne ara ogrendin pasta borek yapmayi.daha dun yaktiniz tas gibi yaptiniz hamur ettiniz kekleri senSEPTEMBER LOVE F Ftszynp
Yok canim zannetmiyorum ondan oldugunu duzelicek bence kafana takma bu haftalarda olunca genelde yukari cikiyomusAllah gonlune gore versin. Benim sezaryendi, acaba ondan risk mi artti diye dusunmustum
Asansör bozulsunda gör 18.katı :))Bu arada benim evim 18.katta
Maşalllah kuzum herşeyden haberin var :)Istanbulda olan arkadaslar ibs fuar diye bsy varmis araligin 14-16 arasi butun markalar fuar alaninda oluyomus anne bebek fuari.. instagram hesaplari var inceleyin harbiyedeymis braz uzak ama hediyeleri cekilisleri ve indirimleri oluyomus haftaya durumuma gore bakcz gidip gitmemeye
Ufkumu genisletiyorum farkli forumlarda da takiliyorum oralarda okuduklarimi gelip size satiyorumMaşalllah kuzum herşeyden haberin var :)
Nasıl olur biliyor musun
Elinde nakit para olur
Bebegın odası arabası puşeti
Yani pahalı olan herşeyi oradan uyguna alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?