- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Hic zipladiklarini bilmem inanirmisinVeletler bizden once hallettiler zaten kanepeleri.Ziplamadilar mi seninkiler yoksam
betsy_pc nerelerde sesi yok
Kizlarrrrr kosunnn indirim varmis orayida zengin edekIstanbulda olan arkadaslar ibs fuar diye bsy varmis araligin 14-16 arasi butun markalar fuar alaninda oluyomus anne bebek fuari.. instagram hesaplari var inceleyin harbiyedeymis braz uzak ama hediyeleri cekilisleri ve indirimleri oluyomus haftaya durumuma gore bakcz gidip gitmemeye
Maşalllah kuzum herşeyden haberin var :)
Nasıl olur biliyor musun
Elinde nakit para olur
Bebegın odası arabası puşeti
Yani pahalı olan herşeyi oradan uyguna alabilirsin
Bize satiyo nakite çeviriyor gidip fuardan herseyi uyguna alacakUfkumu genisletiyorum farkli forumlarda da takiliyorum oralarda okuduklarimi gelip size satiyorum
Aaaaa benim kız tam bir tavşan. O kadar cok zıplar ki, ziplayarakcizgi film izler bazen. Ama ziplamak iyidir. Ileriki yaslarda osteoporozdan kemik erimesinden korumada en etkili sey çocukluk caginda yapilan egzersizler, en cok da ziplamak etkili. Her ziplayista kemiklerine daha fazla kalsiyum çöküyor. O yüzden ziplamayan cocugu da ziplatmak lazim.Hic zipladiklarini bilmem inanirmisin
En buyuk ve tek yaramazliklari dis fircalarken suyla oynamalari olmustur ondada artik yapmiyolar buyuduler
Yani kanepeler tas gibi tam yatmalik :))
Ohh ben de cok severim. Ust uste bolum bolum izlemeyi. Sanki içlerinde yasiyormussun gibi oluyorGünaydınnn
Canım ben kendimi diziye verdim. Orphan black. Dün bir oturup 10 bölüm izledimondan arada okudum sizi ama çok yaZamadım.
Hic deme bi orasi eksik kalmisti bide orayi zengin edelimKizlarrrrr kosunnn indirim varmis orayida zengin edek
Yattığım taraf uyuşuyor benim resmenGunaydin kizlar. Gece bazen aynı tarafa yapmaktan sıkılıyorum.sağ tarafa döndüğümde bebek başlıyor tekmelemeye bu tarafa yatma der gibi sizde de ayni mi?
Gelmiyorsan ben geleceğim diyip tehdit etseydinBende çok özledim evimi eşimi
Ama o ayarlayıp gelemedi almaya
Yalnız dönmemi de istemedi
Kaldım burda
Kaç kez tartıştık hatırlamıyorum almaya gelmeyince kaldım buralarda bi daha arabayla gelirim ona ihtiyacım olmaz
Nasıl olsa uyku sana da haramKayınvalidemdeydik. Kız akşam üstü uyudu maalesef, gece kaçta yatar bilinmez. Yazdıklarınızı okudum. Şimdi kızla deniz kızının evindeki misafir hayvanlar oyununu oynayacağız.
Yaaa sorma artık oturmaktan evde ne yapacağımı şaşırdım :))Ohh ben de cok severim. Ust uste bolum bolum izlemeyi. Sanki içlerinde yasiyormussun gibi oluyor
Aynısının tıpkısı sol tarafım çürüdüGunaydin kizlar. Gece bazen aynı tarafa yapmaktan sıkılıyorum.sağ tarafa döndüğümde bebek başlıyor tekmelemeye bu tarafa yatma der gibi sizde de ayni mi?
Nasıl olsa uyku sana da haramberaber oturursunuz yağmurla
Bol bol dizi ohh. Sonra bağımlılık yapıyor amaYaaa sorma artık oturmaktan evde ne yapacağımı şaşırdım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?