2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrrrr kosunnn indirim varmis orayida zengin edek

Maşalllah kuzum herşeyden haberin var :)
Nasıl olur biliyor musun
Elinde nakit para olur
Bebegın odası arabası puşeti
Yani pahalı olan herşeyi oradan uyguna alabilirsin

Ufkumu genisletiyorum farkli forumlarda da takiliyorum oralarda okuduklarimi gelip size satiyorum
Bize satiyo nakite çeviriyor gidip fuardan herseyi uyguna alacak

Hic zipladiklarini bilmem inanirmisin
En buyuk ve tek yaramazliklari dis fircalarken suyla oynamalari olmustur ondada artik yapmiyolar buyuduler
Yani kanepeler tas gibi tam yatmalik :))
Aaaaa benim kız tam bir tavşan. O kadar cok zıplar ki, ziplayarakcizgi film izler bazen. Ama ziplamak iyidir. Ileriki yaslarda osteoporozdan kemik erimesinden korumada en etkili sey çocukluk caginda yapilan egzersizler, en cok da ziplamak etkili. Her ziplayista kemiklerine daha fazla kalsiyum çöküyor. O yüzden ziplamayan cocugu da ziplatmak lazim.

Gunaydin kizlar. Gece bazen aynı tarafa yapmaktan sıkılıyorum.sağ tarafa döndüğümde bebek başlıyor tekmelemeye bu tarafa yatma der gibi sizde de ayni mi?

Gelmiyorsan ben geleceğim diyip tehdit etseydin

Gunaydinnn, erken yatiyorum, gece çiş ya da saga sola donmek disinda uyanmiyorum, ama gelin gorun ki dayak yem8s gibi uyaniyorum

Nasıl olsa uyku sana da haram beraber oturursunuz yağmurla

Aynen, 1 de yattı hanımefendi, sabah uykusunu almış olarak kalktı. Akşam uyuması çok fena. Epeydir uyumamıştı böyle. Neyse sabah 7bucukta uyandırdım. Pek de huysuz değildi.

Yaaa sorma artık oturmaktan evde ne yapacağımı şaşırdım :))
Bol bol dizi ohh. Sonra bağımlılık yapıyor ama

Günaydın herkese. Çok dillendirmek istemedim ama azaldığına göre söyleyeyim. Dünden beri şiddetli kasılmalarım oluyor. Karnım taş gibi oluyor. Sabah progesteron fitil koydum. Bayağı bi azaldı. Şimdi iyiyim. Şu magnezyumu almam lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…