Bi de şeker yükleme yapılıyor. içemedim çok midemi bulandırıyor, aç karına şekerli şeyler hep midemi bulandırır zaten. İnşallah kusmadan tamamlarım
Bana 75 lik verdiler 330 ml hazır paket. Zorla içtim. Son 1 haftadır hep böyleyim midem bulanıp duruyor. Keşke 24. haftada yaptırsaydım iyiyken. Hamilelikte ne olacağı belli olmuyor.Ben de acken sekerli seyler yiyemem hic normalde, o yuzden ben de cok zorlandim icerken. 1 bardaktan fazla da su icme dedi hemsire, 50grdi seker yuklemem, yarim bardak birseydi ama cok koyuydu.
Benimkine yaslanincada hicbir sey olmaz o zamanAaaaa benim kız tam bir tavşan. O kadar cok zıplar ki, ziplayarakcizgi film izler bazen. Ama ziplamak iyidir. Ileriki yaslarda osteoporozdan kemik erimesinden korumada en etkili sey çocukluk caginda yapilan egzersizler, en cok da ziplamak etkili. Her ziplayista kemiklerine daha fazla kalsiyum çöküyor. O yüzden ziplamayan cocugu da ziplatmak lazim.
Benimde sola dondugum gibi tekmeleye basliyo bu tarafa yat der gibi diyodum bendeGunaydin kizlar. Gece bazen aynı tarafa yapmaktan sıkılıyorum.sağ tarafa döndüğümde bebek başlıyor tekmelemeye bu tarafa yatma der gibi sizde de ayni mi?
Bak şimdi dün akşam uyurken eşime arkasında sarıldım yastık gibi kullanıyorum ZAten adamı uyumak için neyse
Pera bir tekme attı bana , Benimde karnım eşimim sırtına dayanıyordu
Eşim dedi ki o nasıl tekme sırtımda hissettim
Ya dedim kızçen artık sana da yetiyor
Onlar iyi olsunlarda hep tekme atsınlar
Magnezyum kullaniyosun diye biliyodum ihmal etme canim bana doktotum hic aksatmadan ic dedi bendede kasilmalar vardi cok sukur hic yok su araGünaydın herkese. Çok dillendirmek istemedim ama azaldığına göre söyleyeyim. Dünden beri şiddetli kasılmalarım oluyor. Karnım taş gibi oluyor. Sabah progesteron fitil koydum. Bayağı bi azaldı. Şimdi iyiyim. Şu magnezyumu almam lazım artık
Onlar hem çok heyecanlanıyor hem de biraz korkuyorlar bence çünkü onları yaratılışına aykırı bir durum karın içinde bir bebeği beslemekbende tv izlerken eşimin yanına uzanmıştım.
benim karnım onun bacağına falan değiyordu.
Asil içeriden tekme atınca eşim ittiriyor farkında mısın diye şok oldu :)
sonra öyle olunca eşim kalktı bende tek başıma koltuğa yayıldım :))
Bazen karnım sertleşiyor ve tuvaletim çok gelmiş gibi oluyorum bu da kasılmamıMagnezyum kullaniyosun diye biliyodum ihmal etme canim bana doktotum hic aksatmadan ic dedi bendede kasilmalar vardi cok sukur hic yok su ara
CANIM YOK BU SEFER KOCAM BANA YAPTIRDI :) CANI PATLICAN OTURTMA ÇEKMİŞ BUGÜNÜN YEMEĞİNİ YAPTIMxxtalyaxx gene sessiz kaldığına göre kayınvalidene neler yaptırıyorsun bakalım
Magnezyum kullaniyosun diye biliyodum ihmal etme canim bana doktotum hic aksatmadan ic dedi bendede kasilmalar vardi cok sukur hic yok su ara
geronimo_s ihmal etme bari bugün ver diasporal siparişini . Bende 75 mg lık yaptım yüklemeyi ama beni zorlamadı bir kerede içtim sıvıyı. Şanslıyım rahat oldu. Sonuçlarında iyi gelir umarım
CANIM PERŞEMBE BELLİ OLACAK İNŞALLAH, RÜYAMDA 200 CİVARI DEĞERLE POZİTİF OLDUĞUNU GÖRDÜM İNŞALLAH GERÇEK OLURxxtalyaxx ve kusura bakmasın unuttum bir kişi daha vardı. Yakınlarınızın transferi olmuştu. 1 hafta oldu heralde yapılalı. Gerçi erken daha sonuçlar için ama merak ettim. Nasıllar var mı bir haber ya da ne zaman belli olacak
Seninle ayrıntılı ultrasonumuz da aynı gündü sanki :). Ben de heyecanla sonuçları bekliyorum. Umarım her şey iyi çıkar.Bende şeker yuklemesini yaptirdim kizlar simdi sonuclar ö.sonra cikacakmis bakalim insallah iyi cikar
Ben efermag kullaniyorumMagnorm alıyordum bıraktım, doktor düzenli kullan dememişti. Kasılma olursa al dedi. Ama magnorm hiç bir işe yaramıyor. İnşallah mg diasporal alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?