2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi de şeker yükleme yapılıyor. içemedim çok midemi bulandırıyor, aç karına şekerli şeyler hep midemi bulandırır zaten. İnşallah kusmadan tamamlarım

Bi de şeker yükleme yapılıyor. içemedim çok midemi bulandırıyor, aç karına şekerli şeyler hep midemi bulandırır zaten. İnşallah kusmadan tamamlarım

Ben de acken sekerli seyler yiyemem hic normalde, o yuzden ben de cok zorlandim icerken. 1 bardaktan fazla da su icme dedi hemsire, 50grdi seker yuklemem, yarim bardak birseydi ama cok koyuydu.

Ben de acken sekerli seyler yiyemem hic normalde, o yuzden ben de cok zorlandim icerken. 1 bardaktan fazla da su icme dedi hemsire, 50grdi seker yuklemem, yarim bardak birseydi ama cok koyuydu.
Bana 75 lik verdiler 330 ml hazır paket. Zorla içtim. Son 1 haftadır hep böyleyim midem bulanıp duruyor. Keşke 24. haftada yaptırsaydım iyiyken. Hamilelikte ne olacağı belli olmuyor.

Benimkine yaslanincada hicbir sey olmaz o zaman cok kuduruk benim oglum uyaniyo yatana kadar bir dakika bosu yok cok hareketli bir cocuk daha hamileyken karnimdaykende oyleydi kipir kipir hic durmazdi hale oyle bu sipamda oyle olucak gibi duruyo surekli kipir kipir

geronimo_s ihmal etme bari bugün ver diasporal siparişini . Bende 75 mg lık yaptım yüklemeyi ama beni zorlamadı bir kerede içtim sıvıyı. Şanslıyım rahat oldu. Sonuçlarında iyi gelir umarım

bende tv izlerken eşimin yanına uzanmıştım.
benim karnım onun bacağına falan değiyordu.
Asil içeriden tekme atınca eşim ittiriyor farkında mısın diye şok oldu :)
sonra öyle olunca eşim kalktı bende tek başıma koltuğa yayıldım :))

Magnezyum kullaniyosun diye biliyodum ihmal etme canim bana doktotum hic aksatmadan ic dedi bendede kasilmalar vardi cok sukur hic yok su ara

Onlar hem çok heyecanlanıyor hem de biraz korkuyorlar bence çünkü onları yaratılışına aykırı bir durum karın içinde bir bebeği beslemek
Eşim çok tuhaf oluyor

Magnezyum kullaniyosun diye biliyodum ihmal etme canim bana doktotum hic aksatmadan ic dedi bendede kasilmalar vardi cok sukur hic yok su ara

Magnorm alıyordum bıraktım, doktor düzenli kullan dememişti. Kasılma olursa al dedi. Ama magnorm hiç bir işe yaramıyor.mg diasporal alacağım. İnşallah o iyi gelir

geronimo_s ihmal etme bari bugün ver diasporal siparişini . Bende 75 mg lık yaptım yüklemeyi ama beni zorlamadı bir kerede içtim sıvıyı. Şanslıyım rahat oldu. Sonuçlarında iyi gelir umarım

İnşallah iyi gelir, hiç geçmedi bulantım çok fena. Yarım saat sonra son kanı da vereyim de bol bol su içeyim, tuzlu bir şeyler yiyeyim

CANIM PERŞEMBE BELLİ OLACAK İNŞALLAH, RÜYAMDA 200 CİVARI DEĞERLE POZİTİF OLDUĞUNU GÖRDÜM İNŞALLAH GERÇEK OLUR
@hilalcikk GÖRÜMCEN İÇİNDE İNŞALLAH POZİTİF SONUÇLAR OLUR, BEKLEYEN HERKES İÇİNDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…