2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim karnim da kucuk diye laf edip duruyorlar, okulun tek konusu benim karnimin belli olmamasi, her goren her gordugunde lafini ediyor, en son birisi popono da baktim popon da buyumemis, bu nasil is dedi, ne diyecegimi sasirdim
Way beee bu mahalle dedikodusunun okumuslukla alakasi yok demekki
Egitim yuvasindada kocakari laflari ediliyosa atin beni pilipoliguaya ya

Valla kozlar evimi düşünemiyorum benim pembiş yeni gelin evim kim bilir ne haldedir kocam yüzünden
Bide pişkin pişkin diyor ki gelince 3 günde bitirirsin temizliği
Ev perişan haldeyse demek
Hic takma evi. Birak bok gotursun. Asker olmayaydi, kendi yapsin dicektimde, dua etsin o, yoksa direk kanepeye dimi 4body1soul

Sadece camın kenarlarını aldım bide açılan pencereleri üstünden aldım
En azında camdan bakınca toz toprak görmeyim diye
Bizim evlere her gün düzenli kadın gelmeli :)
Ay evet cam onu almadan bende duramiyorum. En azindan havalandirmaya actigimda falan temiz goreyim :) ama haftada 1 silcem bundan sonra

Ya cok tatlisin sen ama

Doktor kanama için bir şey dedi mi
İlaç ya da iğne verdi mi
KUZum bende yatmalısın
Ayakta durma çok bide kızı kucağında bir süre taşıma
Ya agir is yapma iliskiye girme dedi haftaya goriyim seni dedi magnezyum ve d vitamini yazdi gonderdi. Ilac igne bisey yazmadi cunku kanama bugun alttan muayene ettikten sonra oldu, dun sadece ufak bi lekelenme vardi. Yarin tekrar gidip konusmak var aklimda

Sadece camın kenarlarını aldım bide açılan pencereleri üstünden aldım
En azında camdan bakınca toz toprak görmeyim diye
Bizim evlere her gün düzenli kadın gelmeli :)
Kiz sen benim eve gelsen koridorda oturur gidersin kesin benim camlar bildigin camur ic taraftan siliyorm ama distan silemiyorum bebisimin canindan onemli mi sanki. Hem zaten ust katimdakiler sagolsun yagmur yaginca cam temizliyolar guya ama yukardan asagi su dokerek yikiyolar mermerlerini.kac defa pencereden seslendiysem de yok essek kadar kari gorgu sifir o yuzden cam silmeye hic canimi yormuyorum

Igrenc komsular bende de var, her pencereden her dakika baska bisey cirpiyo. Evi satiyorum bunlarin yuzunden

Kıss sen ne istiyorsun bu
ilk aylarda ben ilaç ve iğne kullandım ilk 4 ay da
O yüzden sordum

Anam sen pasta borek corek yap beni cagir ben apartman boslugundada yer giderim sorun degil

Igrenc komsular bende de var, her pencereden her dakika baska bisey cirpiyo. Evi satiyorum bunlarin yuzunden
Aynen ben de tasinma planlari yapmaya basladim muhit degistrcm..ama hamileyken mi daha zor olur bebek dogduktan sonra mi daha zor olur ev tasimak ona gore karar vercm kendime eziyet

Anam sen pasta borek corek yap beni cagir ben apartman boslugundada yer giderim sorun degil
Gel kiz o konuda superimdir iste pasta borek hem yemeyi hem yapmayi severim cesit cesit hem sen gelcen de seni apartman boslugunda mi oturtcm anam kanepe ne gune duruyo sen cok seversin

Benim yillardir sirtim agriyo boynumun bittigi yer.Yaki yapistiriyordum 2-3 ayda bi iyi geliyodu.Hamilelikten dolayi yapistiramiyorum.
Dun esime dedim yaki al dogum cantasina koyucam dogumdan sonra odaya gecmeden yapistirmam lazim
Sonra cocugu emziririm beklesin sipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…