- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Way beee bu mahalle dedikodusunun okumuslukla alakasi yok demekkiBenim karnim da kucuk diye laf edip duruyorlar, okulun tek konusu benim karnimin belli olmamasi, her goren her gordugunde lafini ediyor, en son birisi popono da baktim popon da buyumemis, bu nasil is dedi, ne diyecegimi sasirdim
Hic takma evi. Birak bok gotursun. Asker olmayaydi, kendi yapsin dicektimde, dua etsin o, yoksa direk kanepeye dimiValla kozlar evimi düşünemiyorum benim pembiş yeni gelin evim kim bilir ne haldedir kocam yüzünden
Bide pişkin pişkin diyor ki gelince 3 günde bitirirsin temizliği
Ev perişan haldeyse demek
Sadece camın kenarlarını aldım bide açılan pencereleri üstünden aldım:)benim evde oyle bi gun supurmesem toz toprak oluyo heryer sanki. Cami unut, cam yasak sana
Ay evet cam onu almadan bende duramiyorum. En azindan havalandirmaya actigimda falan temiz goreyim :) ama haftada 1 silcem bundan sonraSadece camın kenarlarını aldım bide açılan pencereleri üstünden aldım
En azında camdan bakınca toz toprak görmeyim diye
Bizim evlere her gün düzenli kadın gelmeli :)
Doktor kanama için bir şey dedi miKendi doktorumda bugun onemsemedi, sasirdi bu kadar gec olmasina hatta gecen hafta ayrintilida yoktu boyle birsey, demin baya geldi kan kirmizi kirmizi
Ya cok tatlisin sen amaEsimle birbirimizi yiyoruz
Bugun nasilsin dedi sakasina iyiyim alisverise mi gidicez dedim
Ben seni nereye goturim bi yere gitsek heryerin agriyo dedi
2 dakka gecmeden ablamlara gidelim mi dedi
Bi yere gitsek heryerim agriyo ya benim ben gidemem dedim
Kanepede yatsinda akli basina gelsin
Ya agir is yapma iliskiye girme dedi haftaya goriyim seni dedi magnezyum ve d vitamini yazdi gonderdi. Ilac igne bisey yazmadi cunku kanama bugun alttan muayene ettikten sonra oldu, dun sadece ufak bi lekelenme vardi. Yarin tekrar gidip konusmak var aklimdaDoktor kanama için bir şey dedi mi
İlaç ya da iğne verdi mi
KUZum bende yatmalısın
Ayakta durma çok bide kızı kucağında bir süre taşıma
Kiz sen benim eve gelsen koridorda oturur gidersin kesinSadece camın kenarlarını aldım bide açılan pencereleri üstünden aldım
En azında camdan bakınca toz toprak görmeyim diye
Bizim evlere her gün düzenli kadın gelmeli :)
Igrenc komsularKiz sen benim eve gelsen koridorda oturur gidersin kesinbenim camlar bildigin camur ic taraftan siliyorm ama distan silemiyorum bebisimin canindan onemli mi sanki. Hem zaten ust katimdakiler sagolsun yagmur yaginca cam temizliyolar guya ama yukardan asagi su dokerek yikiyolar mermerlerini.kac defa pencereden seslendiysem de yok essek kadar kari gorgu sifir o yuzden cam silmeye hic canimi yormuyorum
Esimle birbirimizi yiyoruz
Bugun nasilsin dedi sakasina iyiyim alisverise mi gidicez dedim
Ben seni nereye goturim bi yere gitsek heryerin agriyo dedi
2 dakka gecmeden ablamlara gidelim mi dedi
Bi yere gitsek heryerim agriyo ya benim ben gidemem dedim
Kanepede yatsinda akli basina gelsin
ilk aylarda ben ilaç ve iğne kullandım ilk 4 ay daYa agir is yapma iliskiye girme dedi haftaya goriyim seni dedi magnezyum ve d vitamini yazdi gonderdi. Ilac igne bisey yazmadi cunku kanama bugun alttan muayene ettikten sonra oldu, dun sadece ufak bi lekelenme vardi. Yarin tekrar gidip konusmak var aklimda
Ben en üst kattayım öyle sıkıntım YokIgrenc komsularbende de var, her pencereden her dakika baska bisey cirpiyo. Evi satiyorum bunlarin yuzunden
Gorumcem yaptirdi bu pazar kan testi yapilcak hayirli haberini alicaz insallah inaniyorum
Normal dogum oldu benim insallah bunda da cok istiyorumIlki normal mo sezaryenmiydi peki?
Dunya para verdik o kanepelere cok amacli kullanmazsak yazik gunahHic takma evi. Birak bok gotursun. Asker olmayaydi, kendi yapsin dicektimde, dua etsin o, yoksa direk kanepeye dimi4body1soul
Senin kadar tatli olamiyorum ama idare et iste napim elimden gelen buYa cok tatlisin sen ama
Anam sen pasta borek corek yap beni cagir ben apartman boslugundada yer giderim sorun degilKiz sen benim eve gelsen koridorda oturur gidersin kesinbenim camlar bildigin camur ic taraftan siliyorm ama distan silemiyorum bebisimin canindan onemli mi sanki. Hem zaten ust katimdakiler sagolsun yagmur yaginca cam temizliyolar guya ama yukardan asagi su dokerek yikiyolar mermerlerini.kac defa pencereden seslendiysem de yok essek kadar kari gorgu sifir o yuzden cam silmeye hic canimi yormuyorum
Aynen ben de tasinma planlari yapmaya basladim muhit degistrcm..ama hamileyken mi daha zor olur bebek dogduktan sonra mi daha zor olur ev tasimak ona gore karar vercm kendime eziyetIgrenc komsularbende de var, her pencereden her dakika baska bisey cirpiyo. Evi satiyorum bunlarin yuzunden
Gel kiz o konuda superimdir iste pasta borek hem yemeyi hem yapmayi severim cesit cesit hem sen gelcen de seni apartman boslugunda mi oturtcm anam kanepe ne gune duruyo sen cok seversinAnam sen pasta borek corek yap beni cagir ben apartman boslugundada yer giderim sorun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?