2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Onlar hem çok heyecanlanıyor hem de biraz korkuyorlar bence çünkü onları yaratılışına aykırı bir durum karın içinde bir bebeği beslemek
Eşim çok tuhaf oluyor
Dün eşim çukur dizisindeki bebeği görünce, maşallah allah nazardan saklasın diye ekrandan seviyor, dedim boşver elin bebesini bak seninki içerde kıpır kıpır gel sev birazama ne hikmetse eşim elini koyduğunda oğlum bi uslu duruyor ,nazı niyazı hep annelere bu bebeklerin

Bizimde tam tersi babasinin sesini duysun babasi dokunsun kipir kipir durmuyo hic bazen tekmelemeyince gel babasi biraz ilgilen diyorum hemen hareketleniyo

Bana 75 lik verdiler 330 ml hazır paket. Zorla içtim. Son 1 haftadır hep böyleyim midem bulanıp duruyor. Keşke 24. haftada yaptırsaydım iyiyken. Hamilelikte ne olacağı belli olmuyor.

Seninki de cokmus, zorlanman cok normal.

Benim ilk kizim karnimda asiri hareketliydi, simdi de oyle, cok hareketlidir ama asla yaramaz degildir masaallah minik prensesim. Bu da cok hareketli, ama insaallah o da ablasi gibi akilli uslu olur

Benim eşim ne güZel benim beslenme düzenime alışmıştı. Ekmek, makarna, pirinç girmezdi eve. Sebze yemeğimizi salatamızı yer doyardık. Bazı akşamlar kuruyemiş yerdik sadece , çoğunlukla meyve yerdik aşırıya kaçmadan. Gebelikte şiraZeyi nasıl kaçırdıysak ekmeksiz öğünümüz yok şimdi ve sebze yemeği yemez oldu. Bugünden itibaren karar verdim aburcuburu keseceğim yine yani inşallah evde de bu kdar depolamışken nasıl olacaksa bu. Sebze smoothie lere dönmek istiyorum

Söyleseydin kaynanana o yapsaydı orda yerdiniz işte :)
başka zamanlara saklıyorum o haklarımı, gerçi ben hiç canım şunu çekiyor yaparmısın diyemiyorum,ne anneme ne kayınvalideme.
hatta eşime bile söyleyemiyorum, o nazlı hamilelerden olamadım
eşimden de mesela daha pamuklara sarsın beklerdim ama baya olağan karşılıyor herşeyi adam

biz ekmeksiz yapamıyoruz çok kere karar aldık ekmek yok sadece kahvaltıda diye ama yok illa o yemeklerin yanında olacakbende abur cuburdan uzaklaştım hamilelikte, önceden cips vs affetmez götürürdüm. şimdi bakıyorum dolapta ne zamandır alınan cipsler vs duruyo öylece

Benim eşim devamlı iş yapma yorma kendini diyor
Ama evi de temizleyince ne güzel ev tertemiz diyor
Yemek yapma kendini yorma diyor
Akşam Eve gelince ne yiyeceğiz diye soruyor bana

Benimki de aman sen toplama tabakları ben yerleştiririm makinaya, aman sen yapma ben hallederim, ayyy dur bırak onları oraya ben kaldırırım falan diyor. Sonra 3 saat geçiyor hepsi aynen duruyor. Gece 11 de mutfak topluyorum :)))
Akşamda kızıyor bana çok ayakta kaldın dikkat etmiyorsun diye hepsi aynı

Bende cips hamburger falan yılda iki üç kere yerdim şimdi maşallah haftada 2 oldu. Suyunu çıkardım. İnsan yemeyi sevince böyle oluyor

Seker yuklemesi 27-28 yapılsa cok daha net sonuc verir diyor benim doktorum ta 28. haftaya gun verdi o zaman yapacakmısız..

Hepsi mi aynı olur ya, bi de ah kasıldı karnım deyince kızıyor bana, niye eğiliyorsun diye.

Sebze smoothie himm miss eve gideyim de yapayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…