Dün eşim çukur dizisindeki bebeği görünce, maşallah allah nazardan saklasın diye ekrandan seviyor, dedim boşver elin bebesini bak seninki içerde kıpır kıpır gel sev birazOnlar hem çok heyecanlanıyor hem de biraz korkuyorlar bence çünkü onları yaratılışına aykırı bir durum karın içinde bir bebeği beslemek
Eşim çok tuhaf oluyor
Magnorm gibi o da magnezyum oksit var içinde. Yeteri kadar biyoyararlanımı yok. Ama sende işe yarıyor sanırım değil mi?Ben efermag kullaniyorum
Benim ultrasonla bakinca kasilma goruyorum dedi kasiklarimda agri oluyoduBazen karnım sertleşiyor ve tuvaletim çok gelmiş gibi oluyorum bu da kasılmamı
Benim hem kasilmam vardi basim agriyodu surekli ve devamli kramp giriyodu bacagima hepsi gecti zaten ben gidince doktordan direk istedimMagnorm gibi o da magnezyum oksit var içinde. Yeteri kadar biyoyararlanımı yok. Ama sende işe yarıyor sanırım değil mi?
Bizimde tam tersi babasinin sesini duysun babasi dokunsun kipir kipir durmuyo hic bazen tekmelemeyince gel babasi biraz ilgilen diyorum hemen hareketleniyoDün eşim çukur dizisindeki bebeği görünce, maşallah allah nazardan saklasın diye ekrandan seviyor, dedim boşver elin bebesini bak seninki içerde kıpır kıpır gel sev birazama ne hikmetse eşim elini koyduğunda oğlum bi uslu duruyor ,nazı niyazı hep annelere bu bebeklerin
Insallah seninle günlerimiz de ayni benimde doğuma 97 gun kaldiSeninle ayrıntılı ultrasonumuz da aynı gündü sanki :). Ben de heyecanla sonuçları bekliyorum. Umarım her şey iyi çıkar.
Bana 75 lik verdiler 330 ml hazır paket. Zorla içtim. Son 1 haftadır hep böyleyim midem bulanıp duruyor. Keşke 24. haftada yaptırsaydım iyiyken. Hamilelikte ne olacağı belli olmuyor.
Insallah seninle günlerimiz de ayni benimde doğuma 97 gun kaldi
Söyleseydin kaynanana o yapsaydı orda yerdiniz işte :)CANIM YOK BU SEFER KOCAM BANA YAPTIRDI :) CANI PATLICAN OTURTMA ÇEKMİŞ BUGÜNÜN YEMEĞİNİ YAPTIM
başka zamanlara saklıyorum o haklarımı, gerçi ben hiç canım şunu çekiyor yaparmısın diyemiyorum,ne anneme ne kayınvalideme.Söyleseydin kaynanana o yapsaydı orda yerdiniz işte :)
biz ekmeksiz yapamıyoruz çok kere karar aldık ekmek yok sadece kahvaltıda diye ama yok illa o yemeklerin yanında olacakBenim eşim ne güZel benim beslenme düzenime alışmıştı. Ekmek, makarna, pirinç girmezdi eve. Sebze yemeğimizi salatamızı yer doyardık. Bazı akşamlar kuruyemiş yerdik sadece , çoğunlukla meyve yerdik aşırıya kaçmadan. Gebelikte şiraZeyi nasıl kaçırdıysak ekmeksiz öğünümüz yok şimdi ve sebze yemeği yemez oldu. Bugünden itibaren karar verdim aburcuburu keseceğim yine yani inşallah evde de bu kdar depolamışken nasıl olacaksa bu. Sebze smoothie lere dönmek istiyorum
Benim eşim devamlı iş yapma yorma kendini diyorbaşka zamanlara saklıyorum o haklarımı, gerçi ben hiç canım şunu çekiyor yaparmısın diyemiyorum,ne anneme ne kayınvalideme.
hatta eşime bile söyleyemiyorum, o nazlı hamilelerden olamadım
eşimden de mesela daha pamuklara sarsın beklerdim ama baya olağan karşılıyor herşeyi adam
Bende cips hamburger falan yılda iki üç kere yerdim şimdi maşallah haftada 2 oldu. Suyunu çıkardım. İnsan yemeyi sevince böyle oluyorbiz ekmeksiz yapamıyoruz çok kere karar aldık ekmek yok sadece kahvaltıda diye ama yok illa o yemeklerin yanında olacakbende abur cuburdan uzaklaştım hamilelikte, önceden cips vs affetmez götürürdüm. şimdi bakıyorum dolapta ne zamandır alınan cipsler vs duruyo öylece
Hepsi mi aynı olur ya,Benimki de aman sen toplama tabakları ben yerleştiririm makinaya, aman sen yapma ben hallederim, ayyy dur bırak onları oraya ben kaldırırım falan diyor. Sonra 3 saat geçiyor hepsi aynen duruyor. Gece 11 de mutfak topluyorum :)))
Akşamda kızıyor bana çok ayakta kaldın dikkat etmiyorsun diyehepsi aynı
Sebze smoothie himm miss eve gideyim de yapayım bari.Benim eşim ne güZel benim beslenme düzenime alışmıştı. Ekmek, makarna, pirinç girmezdi eve. Sebze yemeğimizi salatamızı yer doyardık. Bazı akşamlar kuruyemiş yerdik sadece , çoğunlukla meyve yerdik aşırıya kaçmadan. Gebelikte şiraZeyi nasıl kaçırdıysak ekmeksiz öğünümüz yok şimdi ve sebze yemeği yemez oldu. Bugünden itibaren karar verdim aburcuburu keseceğim yine yani inşallah evde de bu kdar depolamışken nasıl olacaksa bu. Sebze smoothie lere dönmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?