2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar olayli canta geldi ilk astarina baktim
Oyle caaarrttttt diye yirtilacak gibi gozukmuyo
Siyah istemistim ama oyle tam siyah degil koyu fume gibi bi renk
Begendim cok gozlu olmasi isimi gorecek

Icinden cikan alt degistirme minderinden anladigimda bi yere giderken sokakta iki soluklanim dedin al aldina otur gibin bisey

Benim bal kupude saga donuyorum kipirdiyo sola donuyorum kipirdiyo
Yeter gayri yerles der gibi.
Belli bi tarafa sabit yerlestikten 5 dakka sonra uyuyo sipa :))
Gun icindede iki uzanayim diyorum hemen ne varsa kipirdiyo
La yat uyu okula mi gidiyon ev isi mi yapacan :))

Hımm, demek yırtılacak gibi durmuyor, ben de ilk aldığımda sağlam duruyordu, pul pul dökülmeye başlar mı acaba 1-2 ay sonra

İstemem yan cebime koy
Aynen kuZumm
Bak bu gün babamla yaşayan bekar abim
Hastalanmış gece hastaneye kaldırmışlar ki ben o abim bilmem hasta olsun
Babamla Ona yemek hazırlayacağım bu gün hasta nasıl Bırakayım
Az önce kayınvalidem aradı kadın fenalaşmış
Hemen indim yanına tansiyon olmuş 15 Limon filan sıktım içirdim , kayınpederim 10 gündür bel ağrısıdan felçli gibi oldu adam yatıyor
Benim ayaklarım ağrıyor ama dayanamıyorum işte
Hepsine yetişmeye çalışacağım artık bu gün

Seninki de cokmus, zorlanman cok normal.

Benim ilk kizim karnimda asiri hareketliydi, simdi de oyle, cok hareketlidir ama asla yaramaz degildir masaallah minik prensesim. Bu da cok hareketli, ama insaallah o da ablasi gibi akilli uslu olur
Hmm ogrendigim iyi oldu
Aklima gelmisken benim oglanda pek bi uslu saolsun faydasi var zarari yok bilmem anlatabildim mi

Onlar hem çok heyecanlanıyor hem de biraz korkuyorlar bence çünkü onları yaratılışına aykırı bir durum karın içinde bir bebeği beslemek
Eşim çok tuhaf oluyor

Benim eşimin tekmeleri hissederken bile içi bir tuhaf oluyor.
hatta önceleri böyle 8 9 aylık kadınları gördüğünde yemeden içmeden kesilirdi.
bakalım bende ne olacak :)

Benim eşim devamlı iş yapma yorma kendini diyor
Ama evi de temizleyince ne güzel ev tertemiz diyor
Yemek yapma kendini yorma diyor
Akşam Eve gelince ne yiyeceğiz diye soruyor bana
Benimkinin havada toz ucmasina bile tahammulu yoktu cok titiz bi adam takii bu hamilelige kadar.Simdi toz gorurse kendi siler aksam gelir hic usenmez cocuklari yikar tirnaklarini keser odevlerini yaptirir oynar yatirir.
Hele hele kucuk bebeklere yemek yedirmeye bayilir.Ekmegin icini yemege yada salata suyuna batirip batirip yedirmeyi pek sever.
Kiz kardesimin cocuklari oyle oyle yedirirdi simdi buyuduler babayi anayi gormezler esimi gorunce.Eniste eniste diye.O da sakasina takilir babaniz burda ben miyim ananiz babaniz der
Ben bu adama bebe dogurmayimda napim

Cok gecmis olsun canim ama sende yormadan kendini dikkat et

isimli hastane çıkışı için instagramdan bir kadın önermişlerdi eşim konuşmuş kadınla.
ona yaptırıyoruz şimdi.
o da biterse Asil'in işi tamam.
benim eksikler duruyor.
kadının instagramı tuğbakuğu_forbaby idi galiba.

Çok geçmiş olsun canım ya üst üste gelmiş hepsi. Ama sen yinede çok yormamaya çalış kendini

kızlar ben dün ikinci tetanozumu vuruldum bugün bel bacak baş ağrım var ayrıca sanki biraz ateşimde var böyle olan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…