Benim eşim devamlı iş yapma yorma kendini diyor
Ama evi de temizleyince ne güzel ev tertemiz diyor
Yemek yapma kendini yorma diyor
Akşam Eve gelince ne yiyeceğiz diye soruyor bana
Yağmur huysuz değil ben huysuzum uykusuzluktanAynen, 1 de yattı hanımefendi, sabah uykusunu almış olarak kalktı. Akşam uyuması çok fena. Epeydir uyumamıştı böyle. Neyse sabah 7bucukta uyandırdım. Pek de huysuz değildi.
Bol bol dizi ohh. Sonra bağımlılık yapıyor ama
Yağmur huysuz değil ben huysuzum uykusuzluktan
Kizlar olayli canta geldi ilk astarina baktim
Oyle caaarrttttt diye yirtilacak gibi gozukmuyo
Siyah istemistim ama oyle tam siyah degil koyu fume gibi bi renk
Begendim cok gozlu olmasi isimi gorecek
Icinden cikan alt degistirme minderinden anladigimda bi yere giderken sokakta iki soluklanim dedin al aldina otur gibin bisey
Hava çok soğuk açılamıyorumİnşallah açılırsın işte
Kalksın suvan doğrasınBenim bal kupude saga donuyorum kipirdiyo sola donuyorum kipirdiyo
Yeter gayri yerles der gibi.
Belli bi tarafa sabit yerlestikten 5 dakka sonra uyuyo sipa :))
Gun icindede iki uzanayim diyorum hemen ne varsa kipirdiyo
La yat uyu okula mi gidiyon ev isi mi yapacan :))
Darisi 20-25 yil sonra benim bebelerin basina insCANIM PERŞEMBE BELLİ OLACAK İNŞALLAH, RÜYAMDA 200 CİVARI DEĞERLE POZİTİF OLDUĞUNU GÖRDÜM İNŞALLAH GERÇEK OLUR
@hilalcikk GÖRÜMCEN İÇİNDE İNŞALLAH POZİTİF SONUÇLAR OLUR, BEKLEYEN HERKES İÇİNDE
Aynen kuZummİstemem yan cebime koy
Hmm ogrendigim iyi olduSeninki de cokmus, zorlanman cok normal.
Benim ilk kizim karnimda asiri hareketliydi, simdi de oyle, cok hareketlidir ama asla yaramaz degildir masaallah minik prensesim. Bu da cok hareketli, ama insaallah o da ablasi gibi akilli uslu olur
Onlar hem çok heyecanlanıyor hem de biraz korkuyorlar bence çünkü onları yaratılışına aykırı bir durum karın içinde bir bebeği beslemek
Eşim çok tuhaf oluyor
Bende 27 haftasında yaptırdım kuZumSeker yuklemesi 27-28 yapılsa cok daha net sonuc verir diyor benim doktorum ta 28. haftaya gun verdi o zaman yapacakmısız..
Benimkinin havada toz ucmasina bile tahammulu yoktu cok titiz bi adam takii bu hamilelige kadar.Simdi toz gorurse kendi siler aksam gelir hic usenmez cocuklari yikar tirnaklarini keser odevlerini yaptirir oynar yatirir.Benim eşim devamlı iş yapma yorma kendini diyor
Ama evi de temizleyince ne güzel ev tertemiz diyor
Yemek yapma kendini yorma diyor
Akşam Eve gelince ne yiyeceğiz diye soruyor bana
Yirtilirsa musamba yapistirir kullanir yinede sana demem :))Hımm, demek yırtılacak gibi durmuyor, ben de ilk aldığımda sağlam duruyordu, pul pul dökülmeye başlar mı acaba 1-2 ay sonra
Cok gecmis olsun canim ama sende yormadan kendini dikkat etAynen kuZumm
Bak bu gün babamla yaşayan bekar abim
Hastalanmış gece hastaneye kaldırmışlar ki ben o abim bilmem hasta olsun
Babamla Ona yemek hazırlayacağım bu gün hasta nasıl Bırakayım
Az önce kayınvalidem aradı kadın fenalaşmış
Hemen indim yanına tansiyon olmuş 15 Limon filan sıktım içirdim , kayınpederim 10 gündür bel ağrısıdan felçli gibi oldu adam yatıyor
Benim ayaklarım ağrıyor ama dayanamıyorum işte
Hepsine yetişmeye çalışacağım artık bu gün
Çok geçmiş olsun canım ya üst üste gelmiş hepsi. Ama sen yinede çok yormamaya çalış kendiniAynen kuZumm
Bak bu gün babamla yaşayan bekar abim
Hastalanmış gece hastaneye kaldırmışlar ki ben o abim bilmem hasta olsun
Babamla Ona yemek hazırlayacağım bu gün hasta nasıl Bırakayım
Az önce kayınvalidem aradı kadın fenalaşmış
Hemen indim yanına tansiyon olmuş 15 Limon filan sıktım içirdim , kayınpederim 10 gündür bel ağrısıdan felçli gibi oldu adam yatıyor
Benim ayaklarım ağrıyor ama dayanamıyorum işte
Hepsine yetişmeye çalışacağım artık bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?