- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Maşalllah kuZumBenimkinin havada toz ucmasina bile tahammulu yoktu cok titiz bi adam takii bu hamilelige kadar.Simdi toz gorurse kendi siler aksam gelir hic usenmez cocuklari yikar tirnaklarini keser odevlerini yaptirir oynar yatirir.
Hele hele kucuk bebeklere yemek yedirmeye bayilir.Ekmegin icini yemege yada salata suyuna batirip batirip yedirmeyi pek sever.
Kiz kardesimin cocuklari oyle oyle yedirirdi simdi buyuduler babayi anayi gormezler esimi gorunce.Eniste eniste diye.O da sakasina takilir babaniz burda ben miyim ananiz babaniz der
Ben bu adama bebe dogurmayimda napim
İsimli hastane çıkışını 10 lu takım mı yaptırıyorsunuzisimli hastane çıkışı için instagramdan bir kadın önermişlerdi eşim konuşmuş kadınla.
ona yaptırıyoruz şimdi.
o da biterse Asil'in işi tamam.
benim eksikler duruyor.
kadının instagramı tuğbakuğu_forbaby idi galiba.
Kayınvalidemim karnını doyurdum teşekkür ederken yavrum dediÇok geçmiş olsun canım ya üst üste gelmiş hepsi. Ama sen yinede çok yormamaya çalış kendini
ay canım sen niye dikkat etmiyorsun doktor sana dinlen demedimiBen mal ben salak naptim dun bi bilsen
Hergun bi yeri temizlerim is yaparim ama dun tuttum şagi haliyi ters cevirip yere vura vura cirptim oglumla.Sonra duz cevir sil supur odayi ve kanamam basladi.Dunden beri agrida artti
Rahatlik batti
Sağol kuzumSEPTEMBER LOVE cok gecmis olsun canım yorma kendini dikkat et...
Ben abim arkadaşının bebesini kucağına almış eline de çok yakışmış diye ağladıydımKayınvalidemim karnını doyurdum teşekkür ederken yavrum dedi
Eve çıkıp ağladım bu hormanlar benideli yaptı iyice
Aynen kuZumm
Bak bu gün babamla yaşayan bekar abim
Hastalanmış gece hastaneye kaldırmışlar ki ben o abim bilmem hasta olsun
Babamla Ona yemek hazırlayacağım bu gün hasta nasıl Bırakayım
Az önce kayınvalidem aradı kadın fenalaşmış
Hemen indim yanına tansiyon olmuş 15 Limon filan sıktım içirdim , kayınpederim 10 gündür bel ağrısıdan felçli gibi oldu adam yatıyor
Benim ayaklarım ağrıyor ama dayanamıyorum işte
Hepsine yetişmeye çalışacağım artık bu gün
Benimkinin havada toz ucmasina bile tahammulu yoktu cok titiz bi adam takii bu hamilelige kadar.Simdi toz gorurse kendi siler aksam gelir hic usenmez cocuklari yikar tirnaklarini keser odevlerini yaptirir oynar yatirir.
Hele hele kucuk bebeklere yemek yedirmeye bayilir.Ekmegin icini yemege yada salata suyuna batirip batirip yedirmeyi pek sever.
Kiz kardesimin cocuklari oyle oyle yedirirdi simdi buyuduler babayi anayi gormezler esimi gorunce.Eniste eniste diye.O da sakasina takilir babaniz burda ben miyim ananiz babaniz der
Bu gün evde olunca günaydın bu saatte kaldı dimi :)Gunaydin kizlaarr
Eşim diyor ki önceden bi şeye Kızınca bağırırdım şimdi hemen ağlıyorsun diyorBen abim arkadaşının bebesini kucağına almış eline de çok yakışmış diye ağladıydımhanile kafası kuzum bunlar
anaaam ben şok kız ne rahatsn sen ben olsam uçmuştum doktorun yanına aklımda bin türlü soruyla plesentamı ayrıldı bebeğe bişey mi oldu kanama alanımı oluştu anaaamAz az lekelenme tarzinda var
Aman dur gidemem simdi meyve yiyecem :)) meyvemi yiyim bakarim :))
o çok sevgili görümceciğin gelsin baksın annesineAynen kuZumm
Bak bu gün babamla yaşayan bekar abim
Hastalanmış gece hastaneye kaldırmışlar ki ben o abim bilmem hasta olsun
Babamla Ona yemek hazırlayacağım bu gün hasta nasıl Bırakayım
Az önce kayınvalidem aradı kadın fenalaşmış
Hemen indim yanına tansiyon olmuş 15 Limon filan sıktım içirdim , kayınpederim 10 gündür bel ağrısıdan felçli gibi oldu adam yatıyor
Benim ayaklarım ağrıyor ama dayanamıyorum işte
Hepsine yetişmeye çalışacağım artık bu gün
bu şartlar altında 4. de doğabilirBenimkinin havada toz ucmasina bile tahammulu yoktu cok titiz bi adam takii bu hamilelige kadar.Simdi toz gorurse kendi siler aksam gelir hic usenmez cocuklari yikar tirnaklarini keser odevlerini yaptirir oynar yatirir.
fena alıngan olduk,bende dün yemeği yarım saatte yaptım tam bitirmeye yakın eşim geldi çay koyacakmış, bide yardım edeyimmi diyor.dedim insan gelir bi bakar öldümmü kaldımmıEşim diyor ki önceden bi şeye Kızınca bağırırdım şimdi hemen ağlıyorsun diyor
İçimdeki horman değişikliğini bilmiyorlar değerler tavan yapmış
Uykunun sonuna kadar hakkini verrim canim haftaici uyanmak çin iskencesi gibi geldigi icinBu gün evde olunca günaydın bu saatte kaldı dimi :)
Asla öyle seyleri yoktur ama görsen annesine ölur sözdeo çok sevgili görümceciğin gelsin baksın annesine
Doğru söylüyorsun kuZum önce kızçemUykunun sonuna kadar hakkini verrim canim haftaici uyanmak çin iskencesi gibi geldigi icincok gecmis olsun buarada canim kendinde dikkat ederek yardm et herkese bak kizimin kankisi hersydn once gelsin buarad tulum bere eldiven isimli hastane cikisi 50tlye yapan sayfa var instagramda eger 10lu degil de tulum bere eldiven istiyosan sayfayi atarm sana
Valla ne yalan soyleyim istedimki bu ikiz olsun ama kismet.Maşalllah kuZum
Eşinin çocuklara karşı sevgisinin derin olduğu belli
Ne güzel ki Allah ım size 3 çocuk Nasip ettiyor inşallah
Belki 4 de gelebilir
Simdi yawwwrruuummmm der yarin kocana karin bana boyle boyle yapti der soguk kanli olKayınvalidemim karnını doyurdum teşekkür ederken yavrum dedi
Eve çıkıp ağladım bu hormanlar benideli yaptı iyice
Siz o çiftliği bebe çiftliği haline getirirseniz hiç şaşmam vallaValla ne yalan soyleyim istedimki bu ikiz olsun ama kismet.
Ama simdi esim ciftlik kurmak istiyo benim ustume o yuzden artik dogurmam
Ha bu arada ciftlik derken bebe ciftligi degil ukraynalarin bi koyun cinsi varmis onlarin ciftligi
Ben mal ben salak ben aptal vur yuzume wuurrr acımaay canım sen niye dikkat etmiyorsun doktor sana dinlen demedimihalı çırpmak nedir biz kolumuzu kaldırıyoz korkuyorz lütfen dikkat et kendine az kaldı şurda bırakın ev koksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?