2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşalllah kuZum
Eşinin çocuklara karşı sevgisinin derin olduğu belli
Ne güzel ki Allah ım size 3 çocuk Nasip ettiyor inşallah
Belki 4 de gelebilir

İsimli hastane çıkışını 10 lu takım mı yaptırıyorsunuz
Senin sosyal medyan Yok ama bak eşinin var :))

Ben mal ben salak naptim dun bi bilsen
Hergun bi yeri temizlerim is yaparim ama dun tuttum şagi haliyi ters cevirip yere vura vura cirptim oglumla.Sonra duz cevir sil supur odayi ve kanamam basladi.Dunden beri agrida artti
Rahatlik batti
ay canım sen niye dikkat etmiyorsun doktor sana dinlen demedimi halı çırpmak nedir biz kolumuzu kaldırıyoz korkuyorz lütfen dikkat et kendine az kaldı şurda bırakın ev koksun

Hepsine yetişeyim derken arada ayaklarını uzatmayı ihmal etme bak

Oo ne güzel yaa. Benimki de çok titizdir bakma akşam soruyor ne varmış habire mutfak tezgahı silecek 2 günde bir silsek yetermiş. O kadar titiz yane

Az az lekelenme tarzinda var
Aman dur gidemem simdi meyve yiyecem :)) meyvemi yiyim bakarim :))
anaaam ben şok kız ne rahatsn sen ben olsam uçmuştum doktorun yanına aklımda bin türlü soruyla plesentamı ayrıldı bebeğe bişey mi oldu kanama alanımı oluştu anaaam

o çok sevgili görümceciğin gelsin baksın annesine

bu şartlar altında 4. de doğabilir

Eşim diyor ki önceden bi şeye Kızınca bağırırdım şimdi hemen ağlıyorsun diyor
İçimdeki horman değişikliğini bilmiyorlar değerler tavan yapmış
fena alıngan olduk,bende dün yemeği yarım saatte yaptım tam bitirmeye yakın eşim geldi çay koyacakmış, bide yardım edeyimmi diyor.dedim insan gelir bi bakar öldümmü kaldımmıçayıda bırak onuda ben koyarım, fırın silinecek dahaiyicene çemkirdim yazık

Bu gün evde olunca günaydın bu saatte kaldı dimi :)
Uykunun sonuna kadar hakkini verrim canim haftaici uyanmak çin iskencesi gibi geldigi icin cok gecmis olsun buarada canim kendinde dikkat ederek yardm et herkese bak kizimin kankisi hersydn once gelsin buarad tulum bere eldiven isimli hastane cikisi 50tlye yapan sayfa var instagramda eger 10lu degil de tulum bere eldiven istiyosan sayfayi atarm sana

o çok sevgili görümceciğin gelsin baksın annesine
Asla öyle seyleri yoktur ama görsen annesine ölur sözde
Hastane işleri filan hep ben ilgilenirim kızı asla bilmez
Babasının durumu böyle gelip ilgilenemez sadece arar :) ve çalışmıyor evde bütün gün evler arası da 10 /15 dk anca var

Doğru söylüyorsun kuZum önce kızçem
Şimdi uzandım dinleniyorum
Evet ya ben sadece tulum bere istiyorum
Bana atsana beğenip yaptırayım

Maşalllah kuZum
Eşinin çocuklara karşı sevgisinin derin olduğu belli
Ne güzel ki Allah ım size 3 çocuk Nasip ettiyor inşallah
Belki 4 de gelebilir
Valla ne yalan soyleyim istedimki bu ikiz olsun ama kismet.
Ama simdi esim ciftlik kurmak istiyo benim ustume o yuzden artik dogurmam
Ha bu arada ciftlik derken bebe ciftligi degil ukraynalarin bi koyun cinsi varmis onlarin ciftligi

Valla ne yalan soyleyim istedimki bu ikiz olsun ama kismet.
Ama simdi esim ciftlik kurmak istiyo benim ustume o yuzden artik dogurmam
Ha bu arada ciftlik derken bebe ciftligi degil ukraynalarin bi koyun cinsi varmis onlarin ciftligi
Siz o çiftliği bebe çiftliği haline getirirseniz hiç şaşmam valla
Biz arada biz de göndeririz çocukları ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…