2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Simdi yawwwrruuummmm der yarin kocana karin bana boyle boyle yapti der soguk kanli ol
Herşeyi yapabilir ama eşime beni şikayet edemez
Bi kere ona benzer bir durum yaşadık
2 sene ya yakın konuşmadık
Hamile kalınca barıştık
O konuda ağzı yandığı için daha yapamaz yani
Biz küsdükten sonra bütün tansiyon şeker ilaçlarını bırakmış kullanmamış kadın
Eşim o konu da Allah razı olsun asla beni kimsenin incitmesine izin vermez hele ki annemden sonra çok keskin oldu bu konuda

Kızlar şimdi birşey soracağım. Bizim bebişler kışın tam sonuna doğuyor diye astronottu, monttu almadım ben. Battaniyeye sarar oto koltuğunda çıkarırız diye düşündüm. Oto koltuğu arabasıylada uyumlu birkaç ay öyle gezdiririz kanguruya havalar ısınınca başlarım diye düşündüm. Ama doğru mu yanlış mı yaptım bilmiyorum. Zaten eşimde bende arabalara yapışık yaşıyoruz. Hava alsın diye sahile indirsek bile üşümez heralde değil mi battaniyeyle arabasında

anaaam ben şok kız ne rahatsn sen ben olsam uçmuştum doktorun yanına aklımda bin türlü soruyla plesentamı ayrıldı bebeğe bişey mi oldu kanama alanımı oluştu anaaam
Kiz ben bi kere elimi kestim ama oyle boyle degil halilar mutfak havlusu ust bas heryer kan oldu annemler beni hastaneye goturemediler.Esim geldi aksam ikna edemedi ertesi gun ise gitmedi sirf beni hastaneye goturmek icin.
Neyse gittik doktor demesin mi 24 saat gecmis dikis atilamaz bilmem nereye sevk etti dokular zedelenmis olabilir elini kullanamayabilirsin.
Pansuman yaptilar su bolume gidin dedin.Ben esime diyomki hah pansuman yapildi hadi eve gidek :))
Hic sevmiyorum ilac kullanmayi hastane ortamini falan Allah eksik etmesin ama dusurmesinde.
Dogum yaptim sabah,oglen doktor kontrole geldi ben iyiyim taburcu edin beni dedim.bundada dua ediyom oglen baslasin sancim aksam 10 gibi dogurayim sabah taburcu olayim.
Sabah dogurursam ertesi sabaha kadar duramam ben hastanede kacarim valla :))
Kiz kardesim kolunda kanal yoluyla kacmisti bi kere bi kac gun sonra enistem gidip taburcu ettiydi :))

100 kere soyle 100 kere kavga et. Hatta ses icin falan polis cagirdigimi bilirim. Gene ayni... gene ayni...
eşşek olunca insan öyle oluyor ben 6. kattayım yazları üstümdeki beyinsiz yaşlı kokoş çırpıyor üstüme 50 defa gittik eşim gitti defalarca sonra arada bi yapmaya başladı neymiş efendim mutfak tezgahının önündeki küçük kilim miş temizmiş lan mal temizse niye çırpıyon. ama ben biliyom bu yaz ona yapacağımı görkemimin mis kokulu poklarını balkona koycam onu balkonda oturtmaz olcam gelirse de kapıma aman minnacık çocuğun poku bişey yok dicem

Hadi bugun orayi zengin edek :))

Canim aynenn ben de astronot veya mont falan almadm ben hatta uyku seti bile almicm seneye kis baslangicinda alirim dedm ztn yorgan kullanamicz hem ztn yorgan kullanilck hava zamani da dogmuyolar yeni dogana da yorgan onerilmiyo ya o sekilde cogu kislik seyi almadm ben de.. bzm oto koltugu da bebek arabasina uyumlu aynen senin dedgn gibi yapmayi dusunuyorum insallah dogru yapmisizdir

Valla bende aylardir onu dusunuyorum cunku benimki nisanin ilk haftasindan sonra hergun okula gidip gelicek gunde iki kere.
Esimde nisanda hava biraz iyi olur diyo.Kizimdan kalma astronot degilde astronutun iki parcalisi var alt ust tarzi.Nisan ayindada o bedenine olur diye dusunuyorum.Bide battaniye falan.Zaten okul uzak arabayla gidip geliyoruz usumez heralde.Klimada acarim arabanin diyorum
Ama astronot dusuncesi aklimin bi ucunda hep

Onlar hem çok heyecanlanıyor hem de biraz korkuyorlar bence çünkü onları yaratılışına aykırı bir durum karın içinde bir bebeği beslemek
Eşim çok tuhaf oluyor
benim eşimde elleme çocuğu rahatsız etme diyor ben tedirgin oluyorum onu rahatsız ediyorum diye diyor ay canım düşünceli kocişim benim

Bu mesajı ben yazdım sandım bi an

Ben abim arkadaşının bebesini kucağına almış eline de çok yakışmış diye ağladıydım hanile kafası kuzum bunlar
hahahah bende iki gün önce durduk yere eşime dedimki doğumda falan ölürsem sen evlenebilirsin ona karışamam ama bebeğimi başka kadının yanında büyütme anneme ver benden kalacak maaş ona yeter dedim eşimde beni sinir etmek için akşam alır eve gelirim dedi benimde oğlum hayır istemiyorum kaç yıl bekledim ben onu elin kadını kötü davranır ona dedim gözlerim doldu ağlicaktım eşimde diyor ki evlenirim demedim akşam alır gelirim dedim diyor ay şimdi bile gözlerim doldu neyin kafası bu yaa

Valla ne yalan soyleyim istedimki bu ikiz olsun ama kismet.
Ama simdi esim ciftlik kurmak istiyo benim ustume o yuzden artik dogurmam
Ha bu arada ciftlik derken bebe ciftligi degil ukraynalarin bi koyun cinsi varmis onlarin ciftligi
oooo dünürcüm eniştemiz hem el üstünde tutuyor seni hem pamuklara sarıp sarmalıyor :)

Bende almayacagım canım seneye kıs basında alırım diyorum bence de gerekmez..

senle küstükten sonra kadında ne tansiyon ne şeker kalmış desene ilaca bile gerek duymamış

ben şokk

Kız agzından yel alsın ne bicim konusmalar bunlar, dusunme boyle seyleri sakası bile cok kotu kıyamam aklından cıkar

yemin ederim aynı konuşmayı yaptım üve anada büyümesin yavrum anneme ver diyebide diyor 40ını bekliyimmi

banada atarmısın sayfayı canım, aslında hastane çıkışı var ama o isimlilerde çok hoş duuryor

ay maşallah kızlar ne yazışmışsınız ancak bitirdim haliyle konular bitmiş olsada ben cevabı yeni verdim hadi bekliyom konuşun işim yok pc başındayım ben hastane çıkışını bugün aldım netten. iki tane daha var hastane çıkışı o yüzden bunu 5 li aldım böylelikte ıvır zıvır eksiklerimiz bitti. dolabı büyük yatağı avizesi ve perdesi kaldı sadece oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…