sözde annecilerden,10 dakikalık yolmuş sabahtan akşama kadar dursa bebişte yok,Asla öyle seyleri yoktur ama görsen annesine ölur sözde
Hastane işleri filan hep ben ilgilenirim kızı asla bilmez
Babasının durumu böyle gelip ilgilenemez sadece arar :) ve çalışmıyor evde bütün gün evler arası da 10 /15 dk anca var
senle küstükten sonra kadında ne tansiyon ne şeker kalmış desene ilaca bile gerek duymamış
Güle güle giysin paşabunu aldım Görkem Paşama
Yok kıss nerde aklını kocası ile bozmuşsözde annecilerden,10 dakikalık yolmuş sabahtan akşama kadar dursa bebişte yok,
vallahi enteresan, kız benim gibi geçmi buldu kocayı yoksaYok kıss nerde aklını kocası ile bozmuş
Evlendiğinden beri abisini bi kere bile aramamış
Bakalım Bebek gelince ne yapacak
çok güzel bende bu takımla aldığım arasında kalmıştım güle güle giysinbunu aldım Görkem Paşama
vallahi enteresan, kız benim gibi geçmi buldu kocayı yoksa
VALLA KENDİ KOCAMI GÖRDÜMBenimki de aman sen toplama tabakları ben yerleştiririm makinaya, aman sen yapma ben hallederim, ayyy dur bırak onları oraya ben kaldırırım falan diyor. Sonra 3 saat geçiyor hepsi aynen duruyor. Gece 11 de mutfak topluyorum :)))
Akşamda kızıyor bana çok ayakta kaldın dikkat etmiyorsun diyehepsi aynı
Ben astronot tulum için ihtiyaç haline almayı düşünüyorum, hem bebişler doğduğunda sezon sonu olur baktık çok lazım göndeririz eşleri aldırırız, fiyatlarda düşer.Astronot mont isteyenler baka bilir
Küçük beden var mı bakmadım ama
benim evde klasik paçalı korsem varKızlar cok alakasız olacak ama dogum sonrası korse hakkında bilgi istiyorum tecrubeli annelerdenne zaman takmalı ,hangi marka takmalı, ne sıklıkla takmalı, en onemlisi gercekten ise yarıyor toparlanmayı hızlandırıyor mu?
Kuzum benimde kardesim diyor o karnın kendini hızlı toplaması rahmin yerini bulması icin falan hızlandırıyor diyor.. ozel bir marka mı herhangi birsey mi almalı bilmem bende hic korse yokbenim evde klasik paçalı korsem varonu giymeyi düşünüyorum hem bacaklarıda toplar,iç giyim mağazasından almıştım öyle markalı filan değil ama işe yarıyor diye biliyorum. eskilerde bir bezle mutlaka sararmış,demekki fayda ediyor
Valla bence hiç alakasız değil. 18 inde kontrolüm var. Aklımı başımdan alacak yeni birşey çıkmazsa sormayı planlıyorum bende. Owli yanlış hatırlamıyorsam korseler varmış sezeryan sonrası ne zaman takabilirim diye soracağım. Ona göre alacağım zamana karar vereceğim bendeKızlar cok alakasız olacak ama dogum sonrası korse hakkında bilgi istiyorum tecrubeli annelerdenne zaman takmalı ,hangi marka takmalı, ne sıklıkla takmalı, en onemlisi gercekten ise yarıyor toparlanmayı hızlandırıyor mu?
Ben de almayı düşünmüyorum kızlar konuşuyordu denk gelince bilgi vereyim dedimBen astronot tulum için ihtiyaç haline almayı düşünüyorum, hem bebişler doğduğunda sezon sonu olur baktık çok lazım göndeririz eşleri aldırırız, fiyatlarda düşer.
gerçi senin attığında epey uygun fiyatı
Gözün aydın kuZumOGTT- şeker yükleme sonucum geldi, 75 gram ile
Açlık kan şekeri 83
1. saat 126
2. saat 93
2. saat biraz düşüyor, niye hemen acıktığım belli, doktoruma da danışacağım ama çok şükür ki Diyabet yok.
Bence de di mi ona gore alırız arastırırız hazır ederiz :)Valla bence hiç alakasız değil. 18 inde kontrolüm var. Aklımı başımdan alacak yeni birşey çıkmazsa sormayı planlıyorum bende. Owli yanlış hatırlamıyorsam korseler varmış sezeryan sonrası ne zaman takabilirim diye soracağım. Ona göre alacağım zamana karar vereceğim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?