2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sözde annecilerden,10 dakikalık yolmuş sabahtan akşama kadar dursa bebişte yok,

VALLA KENDİ KOCAMI GÖRDÜM

Kızlar cok alakasız olacak ama dogum sonrası korse hakkında bilgi istiyorum tecrubeli annelerden ne zaman takmalı ,hangi marka takmalı, ne sıklıkla takmalı, en onemlisi gercekten ise yarıyor toparlanmayı hızlandırıyor mu?

Astronot mont isteyenler baka bilir
Küçük beden var mı bakmadım ama
Ben astronot tulum için ihtiyaç haline almayı düşünüyorum, hem bebişler doğduğunda sezon sonu olur baktık çok lazım göndeririz eşleri aldırırız, fiyatlarda düşer.
gerçi senin attığında epey uygun fiyatı

benim evde klasik paçalı korsem varonu giymeyi düşünüyorum hem bacaklarıda toplar,iç giyim mağazasından almıştım öyle markalı filan değil ama işe yarıyor diye biliyorum. eskilerde bir bezle mutlaka sararmış,demekki fayda ediyor

Kuzum benimde kardesim diyor o karnın kendini hızlı toplaması rahmin yerini bulması icin falan hızlandırıyor diyor.. ozel bir marka mı herhangi birsey mi almalı bilmem bende hic korse yok

Valla bence hiç alakasız değil. 18 inde kontrolüm var. Aklımı başımdan alacak yeni birşey çıkmazsa sormayı planlıyorum bende. Owli yanlış hatırlamıyorsam korseler varmış sezeryan sonrası ne zaman takabilirim diye soracağım. Ona göre alacağım zamana karar vereceğim bende

Ben de almayı düşünmüyorum kızlar konuşuyordu denk gelince bilgi vereyim dedim
Ben uyku tulumu istiyorum sadece
Ama aklımda net bir şey oturmadı nasıl bir şey alma konusunda

Bence de di mi ona gore alırız arastırırız hazır ederiz :)
sorunca buraya da yaz canım bende ilk kontrolumde sorarım 11iydi sanırım bizimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…