2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde öyle bir korsem var yarım bacak göğüs altı
Oda iş yorursa onu kullanayım :)
Ne zaman kullanmaya başlamak lazım

Bu eve taşınacaksınız dimi kuZum
Güle güle oturun inşallah
Ama eğer imkan varsa klozetin yerini sanki değiştire bilirsin
Mutfak çok tatlı Amerikan mutfak dimi
YOK CANIM AMERİKAN DEĞİL NORMAL MUTFAK MÜSTAKİL ÇOK AZ BULUNUYOR SEÇENEK AZ BİZİMDE İKİ TANE KÖPEĞİMİZ VAR Bİ TEK BURAYI BULABİLDİK.

Kuzum benimde kardesim diyor o karnın kendini hızlı toplaması rahmin yerini bulması icin falan hızlandırıyor diyor.. ozel bir marka mı herhangi birsey mi almalı bilmem bende hic korse yok
İlk doğumda ben korse aldım doğum sonrası korse diye takacağım diye planlar yaptım. Ama korse giyince bi fenalık geldi bana anlatamam. Kullanamadım maalesef. O yüzden de hep ayva göbeği kaldı, karnım hep dümdüzdü ilk gebeliğim öncesinde. Bu sefer owli korse almayı ben de düşünüyorum bakalım. En olmadı çarşafa sardıracağım kendimi. Bir de erken başlayacağım spora çabuk toplanırım diye düşünüyorum.

Benimde öyle bir korsem var yarım bacak göğüs altı
Oda iş yorursa onu kullanayım :)
Ne zaman kullanmaya başlamak lazım
altta dikiş olursa o bacaktan korse zor olmaz mı canım çünkü onlar alttan da sıkıyor baya ben lohusa korsesi diye baktım onlar hep göbekten dereceli bide sezaryen doğumlar dikişlerden dolayı hemen göbeğe birşey takamıyorlar diye biliyorum.

Ben de almayı düşünmüyorum kızlar konuşuyordu denk gelince bilgi vereyim dedim
Ben uyku tulumu istiyorum sadece
Ama aklımda net bir şey oturmadı nasıl bir şey alma konusunda

Kızım kasım doğumlu astronot tulum hediye gelmişti 0-3 aylık. 1 kez giydirdim sadece, sevmedi onu kızım. Oğlan martta doğacak bence çok gereksiz en azından İzmir için.

YOK CANIM AMERİKAN DEĞİL NORMAL MUTFAK MÜSTAKİL ÇOK AZ BULUNUYOR SEÇENEK AZ BİZİMDE İKİ TANE KÖPEĞİMİZ VAR Bİ TEK BURAYI BULABİLDİK.
Yaa güzel bir badana falan yapılırsa gayette güzel olur neden olmasın... bir bahçenin işleri yetişmez heralde o da yaZa hallolur zaten.. öyle bakımsız bir eve benzemiyor güle güle oturun inşallah

Kızım kasım doğumlu astronot tulum hediye gelmişti 0-3 aylık. 1 kez giydirdim sadece, sevmedi onu kızım. Oğlan martta doğacak bence çok gereksiz en azından İzmir için.
Ben kafayı uyku tulumuna taktım
Bebeye yorğan örtmeyeceğiz ya
O yüzden acaba uyku tulumu daha mi iyi olur

İstiyorsan ilk planda basit birşey al. Şu yanı düğmeli olanlardan baktın kullanıyorsun bebekte rahat önceden konuştuğumuz tulumlardan alırsın

Bizim çift tezgah var. Dün evdeydi. Bütün gün bir bi tarafı sildim bir döndüm öbür tarafı sildim güya ben yorulmayayım diye yoğurt mayaladı, yemek yaptı canım kocam

Sağolsun eşim yardımcı oluyor bana ama sen bırak hallederim dediği işlerin birçoğu kalıyor öyle. Birde çok titizce davranmıyor olsun bitsin modunda.
Ama yinede Allah razı olsun ondan, hamilelikte gerçekten eşlerin desteği çok önemli

Yaa güzel bir badana falan yapılırsa gayette güzel olur neden olmasın... bir bahçenin işleri yetişmez heralde o da yaZa hallolur zaten.. öyle bakımsız bir eve benzemiyor güle güle oturun inşallah
saol canım benim ama bahçeninde hallolması gerekiyor çünkü köpeklerimiz oraya gelecek :)

Sagol canım önerilerin icin

Canım bebekler çok sıcağı sevmiyorlamış ya, ikili ince takımlarından giydirip üstünüde ince bir örtüyle örtsek yeter diye düşünüyorum nasıl olsa petekler açık olacak çok sıcakta bebişler rahat uyuyamaz bence . Ben bile petek açıkken uyuyamıyorum bunalıyorum bebiş bize çekerse çok kalın şeylere ihtiyaç duymam sanırım

Üstüne ince bir battaniye yeter li dimi
Aynen ZAten Bebek gelince kombi ayarları yükselecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…