2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sekerim biraz yüksek cikmis sanirim açlık 83 1 saat sonra 148 birazdan dr uma aticam sonuclari nasil bi yol izliycez insallah bunlarida atlatırız ya

Kizlar sekerim biraz yüksek cikmis sanirim açlık 83 1 saat sonra 148 birazdan dr uma aticam sonuclari nasil bi yol izliycez insallah bunlarida atlatırız ya
Insallah canim. Belki 100 gramlik yukleme yaparlar. Bozulmus glukoz toleransi diye geciyor sanirim seninki. Diyet yapacagin kesin gibi. Insulin kullanmazsin sanirim. Bu arada beni de diyetisyene yonlendirdiler dahiliyeye gosterdim sonucumu 2. Saat baya dusuk.

Üstüne ince bir battaniye yeter li dimi
Aynen ZAten Bebek gelince kombi ayarları yükselecek :)

Aynen çünkü kış ayında doğmuyorlar. Birde nasıl alıştırısan öyle devam eder diyorlar yani çok sıcak ortama alıştırırsak bebek o sıcaklığı benimsediğinden en ufak bir değişimde hasta olabiliyorlarmış.
O yüzden fereh ferah yatmaları daha iyi sanırım

Bugün 2. Trimestr bitmiş aboo. Ben hic balayi dönemi anlamadan son 3 aylik kısma girdik hayırlısı. Haftasi erken ama nst bağlandı simdi dunden beri kasılma var diye. Simdilik iyi gibi cikiyor ama ben de kasılma hissetmedim baglandigindan beri.

Nst ye bağlanmayı ne zaman yapıyor doktorlar

Geçen hafta bir akşam benimde regl ağrısı gibi ağrım olmuştu. Olursa regl ağrısı gibi gel demişti doktorum. Gittik o zaaman bağladı ama kasılma çıkmadı allahtan. Normalmiş o tip bel ağrıları demek ki. Çıkmaz seninde inşallah.
Benimde iki haftadır ilk kez bebek bugün yer değiştirdi aşağı indi. Ayağa falan kalkarlen canımı yakıyor

Nst ye bağlanmayı ne zaman yapıyor doktorlar
NST için çok erken normalde bu haftalarda bakılmaz rutinde. Ben çok kasılıyorum dedim diye baktılar. Ama net bir şey çıkmıyor. Tekrar ölçüm yaptılar, servikal uzunluğa filan bakıldı. Normal hala çok şükür. Yalancı kasılmalar başlamış. Kendini fazla yorma dediler. Bir de canımı sıkan bir durum sanırım sırt üstü yatarak doğaramayacağım ben bu çobuğu öyle bir tansiyonum düşüyor anlatamam, 30 saniye sırt üstü yatınca gözlerim kararıyor. Kendi doktoruma da danışacağım. Çömelip mi doğursam ne yapsam Eşim aldı magnezyum akşama başlayacağım. Perogesteron da anlamsız servikal uzunluk yeterli çünkü dediler.

Ohh çıkmamış bir sıkıntı sevindim çok

Ya kizlar bu seker yukleme testini illa sabah ac karnina mi gidip yaptrmak gerekiyo..benim dger randevum ogleden sonra 4te ben ac gitsem her ihtimale karsi.doktorum smdi yapalim derse ole yaptrsam oluyo mu?? Veya nkdr sure oncesinden bsyler yemeyi brakmak gerekiyo?
Ben tek basima okdr iki uc kere ust uste kan veremem bayiliyorum.. esim izin almisken tek seferde gitmisken yaptramaz mym ki

Kiz comelerek daha kolay oluyo diyolar analarimiz bizi dogumhanede cengelde mi dogurdu sanki hepsi evde comelip camasir yikarken dogurmus iste cok sevindim buarada sanci fln cikmamasina

50 gr lık yapılacaksa açlık tokluk çok bakmıyorlar ama 75 gr lık yapılacaksa 3 gün diyet ve sabah açlığı istiyorlar. Doktoruna bir yaz istersen

ay canım benimde sabahtan beri ağrılarım var önce bacaklardan başladı bel baş devam etti şimdide bel daha da şiddetli ağrıyor soruyrum arkadaşlara normal bu aylar diyorlar sizlerde varmı kızlar böyle ağrılar

Kizlar seker testi icin 10 saat aclik gerek su dahi icmiyceksiniz yada icerseniz bir iki yudum su bu sbaah gittim bensaat 03 de sut icmist unutup yapmadilar bugun git yarin gel dediler

Beni sabah aç çağırdı gece 12 de yeme içmeyi bırak dedi.17 aralıkta randevum 24+6 da gideceğim.saat 4 de olmaz sanırım çünkü bir açlık bir tokluk bakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…