Anam bu benden de fenasenle küstükten sonra kadında ne tansiyon ne şeker kalmış desene ilaca bile gerek duymamış
Insallah canim. Belki 100 gramlik yukleme yaparlar. Bozulmus glukoz toleransi diye geciyor sanirim seninki. Diyet yapacagin kesin gibi. Insulin kullanmazsin sanirim. Bu arada beni de diyetisyene yonlendirdiler dahiliyeye gosterdim sonucumu 2. Saat baya dusuk.Kizlar sekerim biraz yüksek cikmis sanirim açlık 83 1 saat sonra 148 birazdan dr uma aticam sonuclari nasil bi yol izliycez insallah bunlarida atlatırız ya
Anam bu gece o kanepede yatmazsa eniste ben daha sana bisiiii demiyomyemin ederim aynı konuşmayı yaptım üve anada büyümesin yavrum anneme ver diyebide diyor 40ını bekliyimmi
Üstüne ince bir battaniye yeter li dimi
Aynen ZAten Bebek gelince kombi ayarları yükselecek :)
Kizlar sekerim biraz yüksek cikmis sanirim açlık 83 1 saat sonra 148 birazdan dr uma aticam sonuclari nasil bi yol izliycez insallah bunlarida atlatırız ya
insallah canım, kendini sıkma doktorun en guzel bilgiyi verecektir sanaKizlar sekerim biraz yüksek cikmis sanirim açlık 83 1 saat sonra 148 birazdan dr uma aticam sonuclari nasil bi yol izliycez insallah bunlarida atlatırız ya
Nst ye bağlanmayı ne zaman yapıyor doktorlarBugün 2. Trimestr bitmiş aboo. Ben hic balayi dönemi anlamadan son 3 aylik kısma girdik hayırlısı. Haftasi erken ama nst bağlandı simdi dunden beri kasılma var diye. Simdilik iyi gibi cikiyor ama ben de kasılma hissetmedim baglandigindan beri.
Bugün 2. Trimestr bitmiş aboo. Ben hic balayi dönemi anlamadan son 3 aylik kısma girdik hayırlısı. Haftasi erken ama nst bağlandı simdi dunden beri kasılma var diye. Simdilik iyi gibi cikiyor ama ben de kasılma hissetmedim baglandigindan beri.
NST için çok erken normalde bu haftalarda bakılmaz rutinde. Ben çok kasılıyorum dedim diye baktılar. Ama net bir şey çıkmıyor. Tekrar ölçüm yaptılar, servikal uzunluğa filan bakıldı. Normal hala çok şükür. Yalancı kasılmalar başlamış. Kendini fazla yorma dediler. Bir de canımı sıkan bir durum sanırım sırt üstü yatarak doğaramayacağım ben bu çobuğu öyle bir tansiyonum düşüyor anlatamam, 30 saniye sırt üstü yatınca gözlerim kararıyor. Kendi doktoruma da danışacağım. Çömelip mi doğursam ne yapsamNst ye bağlanmayı ne zaman yapıyor doktorlar
deme öyle demeAnam bu gece o kanepede yatmazsa eniste ben daha sana bisiiii demiyom
Ohh çıkmamış bir sıkıntı sevindim çokNST için çok erken normalde bu haftalarda bakılmaz rutinde. Ben çok kasılıyorum dedim diye baktılar. Ama net bir şey çıkmıyor. Tekrar ölçüm yaptılar, servikal uzunluğa filan bakıldı. Normal hala çok şükür. Yalancı kasılmalar başlamış. Kendini fazla yorma dediler. Bir de canımı sıkan bir durum sanırım sırt üstü yatarak doğaramayacağım ben bu çobuğu öyle bir tansiyonum düşüyor anlatamam, 30 saniye sırt üstü yatınca gözlerim kararıyor. Kendi doktoruma da danışacağım. Çömelip mi doğursam ne yapsamEşim aldı magnezyum akşama başlayacağım. Perogesteron da anlamsız servikal uzunluk yeterli çünkü dediler.
Çok yüksek cıkmamış hamur işi şeker pekmez pilav tatlı yeme der cok cokKizlar sekerim biraz yüksek cikmis sanirim açlık 83 1 saat sonra 148 birazdan dr uma aticam sonuclari nasil bi yol izliycez insallah bunlarida atlatırız ya
Kiz comelerek daha kolay oluyo diyolarNST için çok erken normalde bu haftalarda bakılmaz rutinde. Ben çok kasılıyorum dedim diye baktılar. Ama net bir şey çıkmıyor. Tekrar ölçüm yaptılar, servikal uzunluğa filan bakıldı. Normal hala çok şükür. Yalancı kasılmalar başlamış. Kendini fazla yorma dediler. Bir de canımı sıkan bir durum sanırım sırt üstü yatarak doğaramayacağım ben bu çobuğu öyle bir tansiyonum düşüyor anlatamam, 30 saniye sırt üstü yatınca gözlerim kararıyor. Kendi doktoruma da danışacağım. Çömelip mi doğursam ne yapsamEşim aldı magnezyum akşama başlayacağım. Perogesteron da anlamsız servikal uzunluk yeterli çünkü dediler.
50 gr lık yapılacaksa açlık tokluk çok bakmıyorlar ama 75 gr lık yapılacaksa 3 gün diyet ve sabah açlığı istiyorlar. Doktoruna bir yaz istersenYa kizlar bu seker yukleme testini illa sabah ac karnina mi gidip yaptrmak gerekiyo..benim dger randevum ogleden sonra 4te ben ac gitsem her ihtimale karsi.doktorum smdi yapalim derse ole yaptrsam oluyo mu?? Veya nkdr sure oncesinden bsyler yemeyi brakmak gerekiyo?
Ben tek basima okdr iki uc kere ust uste kan veremem bayiliyorum.. esim izin almisken tek seferde gitmisken yaptramaz mym ki
ay canım benimde sabahtan beri ağrılarım var önce bacaklardan başladı bel baş devam etti şimdide bel daha da şiddetli ağrıyor soruyrum arkadaşlara normal bu aylar diyorlar sizlerde varmı kızlar böyle ağrılarGeçen hafta bir akşam benimde regl ağrısı gibi ağrım olmuştu. Olursa regl ağrısı gibi gel demişti doktorum. Gittik o zaaman bağladı ama kasılma çıkmadı allahtan. Normalmiş o tip bel ağrıları demek ki. Çıkmaz seninde inşallah.
Benimde iki haftadır ilk kez bebek bugün yer değiştirdi aşağı indi. Ayağa falan kalkarlen canımı yakıyor
Beni sabah aç çağırdı gece 12 de yeme içmeyi bırak dedi.17 aralıkta randevum 24+6 da gideceğim.saat 4 de olmaz sanırım çünkü bir açlık bir tokluk bakılıyor.Ya kizlar bu seker yukleme testini illa sabah ac karnina mi gidip yaptrmak gerekiyo..benim dger randevum ogleden sonra 4te ben ac gitsem her ihtimale karsi.doktorum smdi yapalim derse ole yaptrsam oluyo mu?? Veya nkdr sure oncesinden bsyler yemeyi brakmak gerekiyo?
Ben tek basima okdr iki uc kere ust uste kan veremem bayiliyorum.. esim izin almisken tek seferde gitmisken yaptramaz mym ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?