2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

50 gr lık yapılacaksa açlık tokluk çok bakmıyorlar ama 75 gr lık yapılacaksa 3 gün diyet ve sabah açlığı istiyorlar. Doktoruna bir yaz istersen
Tamam canim sagol gitmeden yazayim olmazsa ama acligim 70 cikiyo hep.. 50lik yapar herhalde ilk

Benimde sürekli değil ama arada oluyor belimde. Önemli değil heralde onlar

Kizlar seker testi icin 10 saat aclik gerek su dahi icmiyceksiniz yada icerseniz bir iki yudum su bu sbaah gittim bensaat 03 de sut icmist unutup yapmadilar bugun git yarin gel dediler
Beni sabah aç çağırdı gece 12 de yeme içmeyi bırak dedi.17 aralıkta randevum 24+6 da gideceğim.saat 4 de olmaz sanırım çünkü bir açlık bir tokluk bakılıyor.
Herkese farkli bi uygulama yapipmis ilginc SEPTEMBER LOVE sen de hafif kahvalti yapip gitmistin dimi neyse benm bu konuyu kendi doktorumla gorusmem gerek sanirim..insallah hic gerek gormez de cunku yaptirma taraftari degilim

İsimli hastane çıkışını 10 lu takım mı yaptırıyorsunuz
Senin sosyal medyan Yok ama bak eşinin var :))

ooo eşim her mecrada aktif maşallah :)
sanırım 10lu ek olarak da yastığı var.
desene karar verdim isim yazılı tasarım halini gönderecek kadın resim olarak.
ondan sonra beğenirsem yapılacak 10 günde de geliyormuş.
organik pamukmuş hepsi bakalım.

Şükür kuZumm ne güzel sorun yok maşalllah
Sırt üstü bende yatamıyorum nefesim zorlanıyor çok

Kiz comelerek daha kolay oluyo diyolar analarimiz bizi dogumhanede cengelde mi dogurdu sanki hepsi evde comelip camasir yikarken dogurmus iste cok sevindim buarada sanci fln cikmamasina
Evet sanci gelince yere comelin sanki wc yapiyor gibi hem rahatliyorsunuz hemde acilma oluyor daha kisa surede dogum gerceklesiyor

Oyle mi dunurcum bu 2 cocuktan sonra bu fiziginizini genetiginize mi borclusunuz acaba
Ilkinde 3 gun kullandim sadece gunduzleri ama kullanma amacim farkliydi alt dikislerimi tutuyordu ve aciyi azaltiyordu o yuzden.Zaten boxer tarziydi gobege gelmiyodu bile.
Ikincide hic kullanmadim cunku hic hissetmedim dikisleri bile.Bundada kullanmam rahat bisey degil oturup kalkilmiyo surekli bi mideye baski.
Cok dikisim acirsa boxer tarzi olani giyerim

Ohh çıkmamış bir sıkıntı sevindim çok
Cook sukur.

Kiz comelerek daha kolay oluyo diyolar analarimiz bizi dogumhanede cengelde mi dogurdu sanki hepsi evde comelip camasir yikarken dogurmus iste cok sevindim buarada sanci fln cikmamasina
aslinda comelerek dogurmak cok daha kolay da doktor goremiyor diye sirt ustu yatiyoruz. Comelip doguralim grubu kuralim

Bir tane boxer tarzı bir tane de göbek bolgesi icin ayrı ayrı alayım ben o zaman durumuma gore bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…