2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben hic korse falan kullanmadim hic gobek falan kalmadi genelde sezeryan dogum yapanlar kullaniyo diye biliyorum zaten ben alttan dikisle korse hayatta kullanmazdim zaten benim cevremdede genelde herkes aliyo ama kullanamiyo

Astronot mont isteyenler baka bilir
Küçük beden var mı bakmadım ama
Canim bu tulumlar ilk aylarda kullanisli olmuyo 4 5 aylik ancak kullanilir zaten bizimkiler yaza denk gelicek anca ilk kisa denk gelicek sekilde giyerler ama bu tarz disi pelus ici pamuklu kumastan tulumlar var onlar kullanisli oluyo

Canim ben hic korse falan kullanmadim hic gobek falan kalmadi genelde sezeryan dogum yapanlar kullaniyo diye biliyorum zaten ben alttan dikisle korse hayatta kullanmazdim zaten benim cevremdede genelde herkes aliyo ama kullanamiyo
Kac dikisin vardi
Benim ikisindede ikiser tane ama ilkinin dikisi aciyodu ikinci dogumda hic hissetmedim dikisleri

Ne guzel canım benim darısı basımıza :) dua et bize de insallah normal yapalım bizde :) ilk dogum hep dua ediyorum...

Abimim eşi Can gelinim ablasına yapmıştı
Bana da yapacak taç ve terlik bide kapı süsü
Evde kendi yapacaklara fikir olsun diye paylaşıyorum

Eklentiler

• 775D918E-C4DE-4E5B-8973-76C5AF42B9EC.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 6BAD6B63-657F-4D2E-85D5-74C0ECFCC8F8.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 61
Anne kız
Maşalllah size Allah bir ömür boyu ayırmasın sizi
Ayrıca göbiş artık Baya baya ben burdayım diyor
Amin canim ins hicbir canli yavrusundan ayrilmaz
Bak lafimi unutma okula gonderiyosun gozun inan saatte simdi tenefus oldu simdi derse girdi simdi yemek saati falan

Tam da benimkini anlatmissin. Demek ki hepsi boyle bunlarin.

Hmm ogrendigim iyi oldu
Aklima gelmisken benim oglanda pek bi uslu saolsun faydasi var zarari yok bilmem anlatabildim mi

Ayyy masaallah, 4 yasinda olacak benim kiz ocak ayinda. Ama minyon bir prenses. Saclari sari uzun rapunzel gibi, kendinden lüleli uclari da.

Astronot hic ama hic onermem, o bebisler o astronotlarin icinde boguluyolar sanki, hic rahat ettiklerini dusunmuyorum. Dedigin gibi benim kizim da ocak dogumlu, araba koltuguyla bebek arabasi uyumluydu, battaniyesini uzerini orttun mu tamamdir. Ben 1 ayliktan itibaren kanguruyla da gezdirdim hep disarda, kalin bir hirka iki kat alt kiyafet, cok aoguk olursa da battaniyesini kangurunun etrafina sikistiriyordum. Senin sicakliginla zaten sicacik oluyor bebis.

Kızlar benim sonuçlarımda bir anormallik yok mu . Şekeri içtikten sonra düşmüş sonra 2. Saatte yükselmiş.

Eklentiler

• IMG_20181204_190337.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…