Canim ben hic korse falan kullanmadim hic gobek falan kalmadi genelde sezeryan dogum yapanlar kullaniyo diye biliyorum zaten ben alttan dikisle korse hayatta kullanmazdim zaten benim cevremdede genelde herkes aliyo ama kullanamiyoKızlar cok alakasız olacak ama dogum sonrası korse hakkında bilgi istiyorum tecrubeli annelerdenne zaman takmalı ,hangi marka takmalı, ne sıklıkla takmalı, en onemlisi gercekten ise yarıyor toparlanmayı hızlandırıyor mu?
Canim bu tulumlar ilk aylarda kullanisli olmuyo 4 5 aylik ancak kullanilir zaten bizimkiler yaza denk gelicek anca ilk kisa denk gelicek sekilde giyerler ama bu tarz disi pelus ici pamuklu kumastan tulumlar var onlar kullanisli oluyoAstronot mont isteyenler baka bilir
Küçük beden var mı bakmadım ama
Kac dikisin vardiCanim ben hic korse falan kullanmadim hic gobek falan kalmadi genelde sezeryan dogum yapanlar kullaniyo diye biliyorum zaten ben alttan dikisle korse hayatta kullanmazdim zaten benim cevremdede genelde herkes aliyo ama kullanamiyo
Ne guzel canım benim darısı basımıza :) dua et bize de insallah normal yapalım bizde :) ilk dogum hep dua ediyorum...Canim ben hic korse falan kullanmadim hic gobek falan kalmadi genelde sezeryan dogum yapanlar kullaniyo diye biliyorum zaten ben alttan dikisle korse hayatta kullanmazdim zaten benim cevremdede genelde herkes aliyo ama kullanamiyo
Anne kızSen diyince bi bakim dedim de gobis olmasa iyiymisim aslinda toto moto yokmus bende
Eki Görüntüle 2212090
Valla kac dikis var soylememisti doktor ama ilk 3 gun agri oldu hareket falan ederken sonra gecmisti zatenKac dikisin vardi
Benim ikisindede ikiser tane ama ilkinin dikisi aciyodu ikinci dogumda hic hissetmedim dikisleri
Insallah canim gercekten cok guzel bi duygu insallah sanada nasip olur bende cok istiyorum bunda da normal dogum yapmayiNe guzel canım benim darısı basımıza :) dua et bize de insallah normal yapalım bizde :) ilk dogum hep dua ediyorum...
Amin canim ins hicbir canli yavrusundan ayrilmazAnne kız
Maşalllah size Allah bir ömür boyu ayırmasın sizi
Ayrıca göbiş artık Baya baya ben burdayım diyor
Allah bizede nasip eder inşallah bizde kızımla anne kız resim çekile bilirizAmin canim ins hicbir canli yavrusundan ayrilmaz
Bak lafimi unutma okula gonderiyosun gozun inan saatte simdi tenefus oldu simdi derse girdi simdi yemek saati falan
Kızlar belim ve sırtım ağrıyor
7. Ayın başında normal mı bu ağrılar
Benimde son bir iki haftadır ağrımaya başladı. Bebişler büyüyor normaldir heraldeKızlar belim ve sırtım ağrıyor
7. Ayın başında normal mı bu ağrılar
Kilo aldıkça göbek büyüdükçe normaldir herhaldebenimde ağrıyor. kardeşim 2 ay önce doğum yaptı onunda çok ağrımıştı. bu zamanlarda normal sanki.
Bazen çok iyi bazen kötü her yerim ağrıyorBenimde son bir iki haftadır ağrımaya başladı. Bebişler büyüyor normaldir heralde
Benimki de aman sen toplama tabakları ben yerleştiririm makinaya, aman sen yapma ben hallederim, ayyy dur bırak onları oraya ben kaldırırım falan diyor. Sonra 3 saat geçiyor hepsi aynen duruyor. Gece 11 de mutfak topluyorum :)))
Akşamda kızıyor bana çok ayakta kaldın dikkat etmiyorsun diyehepsi aynı
Hmm ogrendigim iyi oldu
Aklima gelmisken benim oglanda pek bi uslu saolsun faydasi var zarari yok bilmem anlatabildim mi
Kızlar şimdi birşey soracağım. Bizim bebişler kışın tam sonuna doğuyor diye astronottu, monttu almadım ben. Battaniyeye sarar oto koltuğunda çıkarırız diye düşündüm. Oto koltuğu arabasıylada uyumlu birkaç ay öyle gezdiririz kanguruya havalar ısınınca başlarım diye düşündüm. Ama doğru mu yanlış mı yaptım bilmiyorum. Zaten eşimde bende arabalara yapışık yaşıyoruz. Hava alsın diye sahile indirsek bile üşümez heralde değil mi battaniyeyle arabasında
Iyi aksamlaaar. Benim kasilmalar devam off poff.İyi akşamlar güzel analar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?