Kızlar benim sonuçlarımda bir anormallik yok mu . Şekeri içtikten sonra düşmüş sonra 2. Saatte yükselmiş.
Magnezyum aldın mı ? Kullanırsan azalır belki. İnşallah hepsi sağlıkla doğsunIyi aksamlaaar. Benim kasilmalar devam off poff.Ne bicim hamilelikmis. Olaysiz gun yok. Tovbe Yarabbim. Allah çözümsüz dert vermesin hepsi hallolur. Saglikla dogsun bu minikler.
iyi akşamlar canim❤İyi akşamlar güzel analar
Canım hba1c dediğin gibi iyi gelmiş birkaç açlık şekeri takibinde varsa yapılmayabilir hakikaten. Ama parmak ucu ölçümleri yanıltabiliyor. Bebek iri bebek değilse , sıyunda fazla değilse yani dr un şüphelenmediyse yaptırmayabilirsinde tabii. Ama dr unun ne düşündüğü önemli bazen şekerler normal gibi görünüyor ama suyun fazla oluyor ya da şikayetleri olıyor hastanın ozaman açlık şekerine bakmaksızın öneriyorlarBenim açlık şekerim 84. Dün kontolüm vardı tok gittim tokluk şekeri 111 çıkmış. Bir de hbA1C değerine bakıldı son 3 aylık şeker ortalamasını gösteriyormuş. Doktorum şeker yüklemesi yerine bunu tercih ediyorum dedi ben de şeker yüklemesi yaptırmak istemiyordum zaten. 4.78 çıkmış referans aralığı 4-6. Şekerle ilgili bir sıkıntı görülmedi çok şükür.
Şeker yüklemesi yaptırmayacak olan arkadaşlar kanda bu değere baktırabilirsiniz. İnternette de araştırdım şeker açısından önemli bir test olduğu yazıyor.
betsy_pc canım eşin ve kendin doktorsun değil mi yazdıklarıma bi bakabilir misin?
Parmak ucu ölçümü değildi canım kan verdim tahlilde bakıldı. Bebeğin suyu iyiymiş gelişimi haftasıyla uyumlu ailede şeker öyküsü yok. İlk bebeğimde de yaptırmamıştım bir sıkıntı yaşamamıştım. Bu değerler de normal çıkınca şimdi de yaptırmıycam.Canım hba1c dediğin gibi iyi gelmiş birkaç açlık şekeri takibinde varsa yapılmayabilir hakikaten. Ama parmak ucu ölçümleri yanıltabiliyor. Bebek iri bebek değilse , sıyunda fazla değilse yani dr un şüphelenmediyse yaptırmayabilirsinde tabii. Ama dr unun ne düşündüğü önemli bazen şekerler normal gibi görünüyor ama suyun fazla oluyor ya da şikayetleri olıyor hastanın ozaman açlık şekerine bakmaksızın öneriyorlar
Gözünaydın olsun ozamanParmak ucu ölçümü değildi canım kan verdim tahlilde bakıldı. Bebeğin suyu iyiymiş gelişimi haftasıyla uyumlu ailede şeker öyküsü yok. İlk bebeğimde de yaptırmamıştım bir sıkıntı yaşamamıştım. Bu değerler de normal çıkınca şimdi de yaptırmıycam.
Teşekkür ederim
AnaaaammmmKızlar ocak annelerinden biri Kasım sonunda doğurmuş
Yaaaaa anaaamm tabiiAnaaaammmm
Yeni başlangıçlı Diyabet varsa yani mesela 2-3 haftadır Diyabetsen HbA1c düzeyi normal çıkabilir. AmaCanım hba1c dediğin gibi iyi gelmiş birkaç açlık şekeri takibinde varsa yapılmayabilir hakikaten. Ama parmak ucu ölçümleri yanıltabiliyor. Bebek iri bebek değilse , sıyunda fazla değilse yani dr un şüphelenmediyse yaptırmayabilirsinde tabii. Ama dr unun ne düşündüğü önemli bazen şekerler normal gibi görünüyor ama suyun fazla oluyor ya da şikayetleri olıyor hastanın ozaman açlık şekerine bakmaksızın öneriyorlar
Şubat anaları bitti ocak analarına mı geçtinKızlar ocak annelerinden biri Kasım sonunda doğurmuş
Yaaa işte şöyle bir geri giderken sayfalarda denk geldim. İyiymiş bebekteŞubat anaları bitti ocak analarına mı geçtin
İnşallah iyilerdir
1 saattir kasılmaları takip ediyorum aralıklar 12 dk 11 dk 10 dk 13 dk şeklinde. Sonunda magnezyuma kavuştum nasıl iğrenç bir tadı var, neyse içtim etkisi olacak mı bakalım. Tam bunları düşünürken ocak annesi doğurmuş aboooo.Yaaaaa anaaamm tabii
Naber nasılsıniyi akşamlar canim❤
Öyle dedi zaten Braxton Hicks kasılması dedi, 2. gebeliklerde erken başlarmış. Bu kasılmayı söylemesi de ne zor be. Ama çok abarttı bu deli uterusum. Bi yeter bi dinlensin 2 gündür ne buBraxton lar başlamıştır belki. Benimde geçen hafta iki kez oldu ama döndüm soluma yattım gevşedi hemen. Ama seninkiler çok sık hey allam
Yani bizim ocak sonu doğurmamış gibiYaaa işte şöyle bir geri giderken sayfalarda denk geldim. İyiymiş bebekte
Diasporal keser inşallahÖyle dedi zaten Braxton Hicks kasılması dedi, 2. gebeliklerde erken başlarmış. Bu kasılmayı söylemesi de ne zor be. Ama çok abarttı bu deli uterusum. Bi yeter bi dinlensin 2 gündür ne bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?