2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim sonuçlarımda bir anormallik yok mu . Şekeri içtikten sonra düşmüş sonra 2. Saatte yükselmiş.

Canim benim ilk kizimda yapilan seker yuklemesinde aclik 74, bir saat sonra tokluk 71 cikmisti, doktorum sonucun guzel, anormal bir durum yok demisti.

Iyi aksamlaaar. Benim kasilmalar devam off poff. Ne bicim hamilelikmis. Olaysiz gun yok. Tovbe Yarabbim. Allah çözümsüz dert vermesin hepsi hallolur. Saglikla dogsun bu minikler.
Magnezyum aldın mı ? Kullanırsan azalır belki. İnşallah hepsi sağlıkla doğsun

D dry75 canım instagram sayfasını bana da atabilir misin bi bakayım neler var
Astronot tarzı tulumlardan konuşmuşsunuz zaten martta doğacak bebişler ilk aylarda kullanışlı olmaz bir sonraki kış düşünülebilir.

Benim açlık şekerim 84. Dün kontolüm vardı tok gittim tokluk şekeri 111 çıkmış. Bir de hbA1C değerine bakıldı son 3 aylık şeker ortalamasını gösteriyormuş. Doktorum şeker yüklemesi yerine bunu tercih ediyorum dedi ben de şeker yüklemesi yaptırmak istemiyordum zaten. 4.78 çıkmış referans aralığı 4-6. Şekerle ilgili bir sıkıntı görülmedi çok şükür.
Şeker yüklemesi yaptırmayacak olan arkadaşlar kanda bu değere baktırabilirsiniz. İnternette de araştırdım şeker açısından önemli bir test olduğu yazıyor.
betsy_pc canım eşin ve kendin doktorsun değil mi yazdıklarıma bi bakabilir misin?

Canım hba1c dediğin gibi iyi gelmiş birkaç açlık şekeri takibinde varsa yapılmayabilir hakikaten. Ama parmak ucu ölçümleri yanıltabiliyor. Bebek iri bebek değilse , sıyunda fazla değilse yani dr un şüphelenmediyse yaptırmayabilirsinde tabii. Ama dr unun ne düşündüğü önemli bazen şekerler normal gibi görünüyor ama suyun fazla oluyor ya da şikayetleri olıyor hastanın ozaman açlık şekerine bakmaksızın öneriyorlar

Parmak ucu ölçümü değildi canım kan verdim tahlilde bakıldı. Bebeğin suyu iyiymiş gelişimi haftasıyla uyumlu ailede şeker öyküsü yok. İlk bebeğimde de yaptırmamıştım bir sıkıntı yaşamamıştım. Bu değerler de normal çıkınca şimdi de yaptırmıycam.
Teşekkür ederim

Gözünaydın olsun ozaman rica ederim

Yeni başlangıçlı Diyabet varsa yani mesela 2-3 haftadır Diyabetsen HbA1c düzeyi normal çıkabilir. Ama ES-ER senin diğer her şey normalmiş, doktorun uygun gördüyse yeterlidir bu test. Ancak altın standart OGTT şeker yükleme testi yani.

Braxton lar başlamıştır belki. Benimde geçen hafta iki kez oldu ama döndüm soluma yattım gevşedi hemen. Ama seninkiler çok sık hey allam

Braxton lar başlamıştır belki. Benimde geçen hafta iki kez oldu ama döndüm soluma yattım gevşedi hemen. Ama seninkiler çok sık hey allam
Öyle dedi zaten Braxton Hicks kasılması dedi, 2. gebeliklerde erken başlarmış. Bu kasılmayı söylemesi de ne zor be. Ama çok abarttı bu deli uterusum. Bi yeter bi dinlensin 2 gündür ne bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…