Aynen öyle valla. Hepimizin bebişi sağlıkla gelir umarımYani bizim ocak sonu doğurmamış gibiAllah ım zamanında sağlıkla gelsin bebişler
Ayyy biraz daha idare etse iyiydi şöyle 1 ay sonra falan başlasaydıBu son 3 aylık dilime girer girmez ağırlaştım kızlar resmen nefes darlığı başladı
Alt katta bile inmek zorluyor beni
İyi ki alışveriş işlerinin çoğunu hallettim
Belli ki yılbaşından sonra evde bile zorlanacağım
Aynen kuZum ya 8 ay da olsa fena olmazdı yanı dimi erken mi başladım ağırlaşmayaAyyy biraz daha idare etse iyiydi şöyle 1 ay sonra falan başlasaydı
Benimde kontrol 17 ya da 18 gideceğimEvet bende 18 inde ki kontrolden sonra dolabını aldırayım eşime diyorum. Sonrada yıkayıp yerleşelim aklımızda kalmasın. Aralık sonunda zaten 30-31. Haftalarda olacağız iyidir hazırlanmak için heralde
Dolabı ikea dan almaya karar verdik çok sürmez heralde gelmesi birkaç gün sonrada montaj için gelirler.Benimde kontrol 17 ya da 18 gideceğim
Aldır kuZum dolapı zaten eve gelmesi 10-15 gün sürer bence
Beşik aldım ya 1 ay içerisinde gelirmiş
1 gün boyunca yıkarız güzelce kururlar
Sonra ütüleme dolapa yerleşme yaparız
O arada hastane çantası içine yerleştireceklerimizi ayarlarız.
Benim biraz daha noksanım var biberon emzik gibi
Aslında deterjana karar verip onu alayımda dursun evde
İkeadan ise hemen halledersinizDolabı ikea dan almaya karar verdik çok sürmez heralde gelmesi birkaç gün sonrada montaj için gelirler.
O noksanlar bende de var ama onlar sıkıntı değil nasılsa.
Çok vakit almaz diye düşünüyorum ama belli olmaz tabii
Onlar son günler hallolur yaaHastane masası içinde bir kaç şey almam lazım
şükür canım iyiyim dizi izliyordum ama çocuk engel oldu:)) tüm yazdıklarınızı okuyorum ama işte yolda yazamıyorum evde de çocuk hemen almak istiyor elmndenNaber nasılsın
banada şeker testi yapmadı hba1c 4.7 çıktı benimde.. açlık şekerimde düşük çıkıyor hep. şeker hastalığı varmı ailede dedi,yok dedim . gerek yok sana yüklemeye dedi..Benim açlık şekerim 84. Dün kontolüm vardı tok gittim tokluk şekeri 111 çıkmış. Bir de hbA1C değerine bakıldı son 3 aylık şeker ortalamasını gösteriyormuş. Doktorum şeker yüklemesi yerine bunu tercih ediyorum dedi ben de şeker yüklemesi yaptırmak istemiyordum zaten. 4.78 çıkmış referans aralığı 4-6. Şekerle ilgili bir sıkıntı görülmedi çok şükür.
Şeker yüklemesi yaptırmayacak olan arkadaşlar kanda bu değere baktırabilirsiniz. İnternette de araştırdım şeker açısından önemli bir test olduğu yazıyor.
betsy_pc canım eşin ve kendin doktorsun değil mi yazdıklarıma bi bakabilir misin?
Ne güzelmişGecen civilden almistim prensesin ümügünee fularEki Görüntüle 2212202
Canım ben 27 nin başında yaptırdımİyi akşamlar kızlar şeker yukleme testi kaçıncı haftalarda yapılıyor bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?