2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu son 3 aylık dilime girer girmez ağırlaştım kızlar resmen nefes darlığı başladı
Alt katta bile inmek zorluyor beni
İyi ki alışveriş işlerinin çoğunu hallettim
Belli ki yılbaşından sonra evde bile zorlanacağım

Ayyy biraz daha idare etse iyiydi şöyle 1 ay sonra falan başlasaydı

Evet bende 18 inde ki kontrolden sonra dolabını aldırayım eşime diyorum. Sonrada yıkayıp yerleşelim aklımızda kalmasın. Aralık sonunda zaten 30-31. Haftalarda olacağız iyidir hazırlanmak için heralde

E-Bebek sitesinden aldığım çanta geldi evet biraz ağır arkadaşların dediği gibi ama bence çok kaliteli. Eşim taşır zaten. İkiz bebekler için ideal büyüklükte ama tekli olanlara bence de biraz büyük. Bizim ikizlere ancak yetecektir.

Evet bende 18 inde ki kontrolden sonra dolabını aldırayım eşime diyorum. Sonrada yıkayıp yerleşelim aklımızda kalmasın. Aralık sonunda zaten 30-31. Haftalarda olacağız iyidir hazırlanmak için heralde
Benimde kontrol 17 ya da 18 gideceğim
Aldır kuZum dolapı zaten eve gelmesi 10-15 gün sürer bence
Beşik aldım ya 1 ay içerisinde gelirmiş
1 gün boyunca yıkarız güzelce kururlar
Sonra ütüleme dolapa yerleşme yaparız
O arada hastane çantası içine yerleştireceklerimizi ayarlarız.
Benim biraz daha noksanım var biberon emzik gibi
Aslında deterjana karar verip onu alayımda dursun evde

Dolabı ikea dan almaya karar verdik çok sürmez heralde gelmesi birkaç gün sonrada montaj için gelirler.
O noksanlar bende de var ama onlar sıkıntı değil nasılsa.
Çok vakit almaz diye düşünüyorum ama belli olmaz tabii

İkeadan ise hemen halledersiniz
Bunlardı düşündükçe heyecan basıyor
Eksik bi şey kalırsa da eşler alır halleder artık
Gerçi benim ki heyecandan yapabilir mi bilmıyorum

banada şeker testi yapmadı hba1c 4.7 çıktı benimde.. açlık şekerimde düşük çıkıyor hep. şeker hastalığı varmı ailede dedi,yok dedim . gerek yok sana yüklemeye dedi..

İyi akşamlar kızlar şeker yukleme testi kaçıncı haftalarda yapılıyor bilginiz varmı

Kızlar bu arada şu sallanan emzirme koltuklarından almanızı tavsiye ediyorum zira en az ıkı ay o koltuga baglı yasanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…