- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Oğlumla benden de iyi geceler kizlar
Bu koca göbek bebek.diyorum
Göbek değil Bebek diyorsun yani
Cantada bas kosede burdayim diyo :))Oğlumla benden de iyi geceler kizlar
Kız portmantoda asmaya üşendimCantada bas kosede burdayim diyo :))
Ay kizlar neler geldi başıma sabah beri bel bacak baş agrim var diyordum ya akşamda ateşim 38.5 olmazmi dusurmeye calistik düşmedi acile gittik Dr bebege gobekten baktı iyi dedi rahim boyunada bakayim istersen bel agrisi iyi degil dedi bak dedim bide alttan ona baktımi iyy neyse gayet iyi dedi. Parol serum yedim kan idrar baktılar çok şükur ateşim dustu tahliller temiz ama perşembe yine kana bakalm dediler
Teşekkürler canım hem de manisadaymış bi bakayımBohca vitrini sayfanin adi 60a yapiyomus sanirim
24-28. Haftalar arasında dedi dr umİyi akşamlar kızlar şeker yukleme testi kaçıncı haftalarda yapılıyor bilginiz varmı
İnşallah cnm şimdi de uyandım oda sicacik ama beni titreme tutuyor eger asidansa oyle asiya lanet olsunAşıdan olmasın ya... gerçi aşı için çok gürültülü etki yapmış ama yarına birşeyin kalmaz inşallah
sabahın köründe uykusunu alarak uyananlar kulubundenimGece gece uykusu olup da uyuyamayanlar kulubüne katilmak isteyen var mi?
Gecmis olsun atesli hatunAy kizlar neler geldi başıma sabah beri bel bacak baş agrim var diyordum ya akşamda ateşim 38.5 olmazmi dusurmeye calistik düşmedi acile gittik Dr bebege gobekten baktı iyi dedi rahim boyunada bakayim istersen bel agrisi iyi degil dedi bak dedim bide alttan ona baktımi iyy neyse gayet iyi dedi. Parol serum yedim kan idrar baktılar çok şükur ateşim dustu tahliller temiz ama perşembe yine kana bakalm dediler
En azindan uykunu almışsın. 3le 5bucuk arasi uyaniktim yine. Sabah da zor kalktim. Bacagim belim falan agridi bugun de. Her gun ayri bir sey. Dogumu iple cekiyorum.sabahın köründe uykusunu alarak uyananlar kulubundenim
Bosver biraz da biz mizmiz olalim azcik nazlanalim bugunler elimize gecmez bebisleri nazlarlar smdi bayrak bzm elimizdeGünaydın arkadaşlar... bende gece bölük pörçük stresli uyudum. Sürekli uyandım. Sol kalçam beni terkedecek heralde. 1 ay sonra ne yapacağım çok mu mızmızım yaadeğilimdir aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?