2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kizlar neler geldi başıma sabah beri bel bacak baş agrim var diyordum ya akşamda ateşim 38.5 olmazmi dusurmeye calistik düşmedi acile gittik Dr bebege gobekten baktı iyi dedi rahim boyunada bakayim istersen bel agrisi iyi degil dedi bak dedim bide alttan ona baktımi iyy neyse gayet iyi dedi. Parol serum yedim kan idrar baktılar çok şükur ateşim dustu tahliller temiz ama perşembe yine kana bakalm dediler

Bohca vitrini sayfanin adi 60a yapiyomus sanirim

Aşıdan olmasın ya... gerçi aşı için çok gürültülü etki yapmış ama yarına birşeyin kalmaz inşallah

Aşıdan olmasın ya... gerçi aşı için çok gürültülü etki yapmış ama yarına birşeyin kalmaz inşallah
İnşallah cnm şimdi de uyandım oda sicacik ama beni titreme tutuyor eger asidansa oyle asiya lanet olsun

Gecmis olsun atesli hatun

Uykumu alamadim agrili bir gece gecirdim simdide uykum var ama uyuyamam disarda biraz evrak islerim var resmi dairelerde..

Offf

Herkese günaydın. Benim de endokronolojide 8.30 da randevum var. Şeker yüklemesi yapılacak büyük ihtimalle. nedense çok stres yaptım. Bütün gece uyandım durdum. Umarım iyi geçer.

Gunaydin bayanlar, kizim gece yanimiza geldi, bizimle uyudu, uzerimden tir gecmis gibi uyandim ben de

Günaydın arkadaşlar... bende gece bölük pörçük stresli uyudum. Sürekli uyandım. Sol kalçam beni terkedecek heralde. 1 ay sonra ne yapacağım çok mu mızmızım yaa değilimdir aslında

Günaydın arkadaşlar... bende gece bölük pörçük stresli uyudum. Sürekli uyandım. Sol kalçam beni terkedecek heralde. 1 ay sonra ne yapacağım çok mu mızmızım yaa değilimdir aslında
Bosver biraz da biz mizmiz olalim azcik nazlanalim bugunler elimize gecmez bebisleri nazlarlar smdi bayrak bzm elimizde

Ayy kizlar pijamafirtinasi diye bi sayfa var allahim kendimi kaybediyorum o sayfaya girince.. hepsinden birer takim alasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…