2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar benim de sol kalcam çok acıyo ozlelikle uyaninca sanki hıc uyumamis gibi yorgun uyaniyorum herkes ohoo simdiden böyleyse diyo bakalım hayırlısı hakkimizda ama son 3 ay zor geciyo gercekten

geçmiş olsun canım, dinlen bolca

kızlar bende dün gece tam yatarken kasılma yaşadım, sol tarafımda 3 4 defa resmen toplandı birde kasılmayla beraber öğürme mide bulantısı geldi, ağladım hatta,eşimde niye ağlıyosun diye soruyor, canım acıdığından olabilirmi diye ona da çemkirdimsonrasında geçti uyuyabildim aynı şiddetle devam etseydi hastaneye gidecektik.

Kızlar ocak annelerinden biri Kasım sonunda doğurmuş

Bu hesapla biz ocak ayında tetikte mi olmalıyız
Allahım hepimize zamanında saglıklı dogum nasip etsiiiin
Aynen kuZum ya 8 ay da olsa fena olmazdı yanı dimi erken mi başladım ağırlaşmaya
Ocak başında bütün çamaşırları yıkayıp ütüleyip hazır etmek en iyisi bence temizce durup beklesinler
Kesinlikle canım ocak ayında herseyimizi hazırlamalıyız demek ..

İyi akşamlar kızlar şeker yukleme testi kaçıncı haftalarda yapılıyor bilginiz varmı

24-28 arasında yapılıyormus canım benim 27+0 da yapılacak randevumu oyle verdiler..

Oğlumla benden de iyi geceler kizlar

Masallah canımmm cok guzelsiniz

Kızlar bu arada şu sallanan emzirme koltuklarından almanızı tavsiye ediyorum zira en az ıkı ay o koltuga baglı yasanıyor

Ya bende bazı instagram hesaplarında gördüm bayıldım meltem smart diye geciyor bir magazada da denedim sonra cok hosuma gitti normalde de kullanılır

Erken doğum riskin yoksa çok takılma tabii ki. Ama ne olur olmaz. Hazırlıkları yılbaşından sonra bitirmek lazım sanki. Çantayıda beylerin unutmayacağı biryere koymak lazım benimki unutur çünkü çantayı da yerini de . Ama inşallah herşey planlandığı gibi olur

benim kayınvalidem hatırlatır, bazaya bile koysam bulur verir eşimin eline

Günaydın kızlar. Bende yorgun uyayananlardanım. Hiç uyumamış gibi uyanıyorum resmen ayaklarım bacaklarım ağrıyor. Sağım ve solum çürüdü
Günaydın kızlar benim de sol kalcam çok acıyo ozlelikle uyaninca sanki hıc uyumamis gibi yorgun uyaniyorum herkes ohoo simdiden böyleyse diyo bakalım hayırlısı hakkimizda ama son 3 ay zor geciyo gercekten
Günaydın arkadaşlar... bende gece bölük pörçük stresli uyudum. Sürekli uyandım. Sol kalçam beni terkedecek heralde. 1 ay sonra ne yapacağım çok mu mızmızım yaa değilimdir aslında

Hepimiz bu gece özellikle sol kalça ağrısından uyuyamamışız. Bu nasıl iş ya? Burda sızlandığımın 100 katını yaşıyorum. Kendimden sıkıldım o derece. Ocak ayı başında kıyafetleri falan yıkayıp hazırlayacağım. Ocak sonuna doğru da taşınacağız. İnşallah taşınırken doğurmam . Dün ''ne yaparım ev yarım yamalak taşınmış olursa ve o sırada doğurursam'' diye düşündüm, kayınvalidemde kalırız herhalde. Zaten bel fıtığım var benim bu arada hatta neredeyse ameliyatlık, o yüzden de çok ağrım oluyor. Gece gece germe egzersizleri yaptım iyi geldi. Halim olsa yoga yapacağım bu akşam bi deneyeyim diyorum.

Canım yaa çok zamansız senin şu taşınma işi tam son zamanlarda ama doğurmazsın herhalde. Ağırdan alırsın artık işleri napican

sağol canım, ahlayıp inlemekten ben usandım inanki değilki eşim.birden ağırlaştık sanki hepimiz, iyi gidiyorduk

Bizim yanımızda şuan kimse yok acil birşey olursa da ilk anda olmaz muhtemelen. O yüzden bizimki stresten ölür de bir haltı hatırlayamaz

sen kapı yanına biryere koy olmadı tam çıkarken kaş göz işareti hatırlatırsın alır çantayı

benim evde yapılacak temizlik işi bile gözümü korkutuyor, Allah sana yardım etsin.

Canım yaa çok zamansız senin şu taşınma işi tam son zamanlarda ama doğurmazsın herhalde. Ağırdan alırsın artık işleri napican
Kayınvalidem annem ikisi de yardım ederiz dedi, ablam ve kız kardeşim var ama çalışıyorlar onlar çok bişey yapamaz sanırım. Firma zaten ağır işlerin hepsini yapıyor. Taşınma işini doğum sonrasına bırakmak istiyordum. Gerçi küçük bebekle de taşınmak zor. Şimdiki temizlikçimi taşınma öncesi ve sonrası 2 kez çağırırım diyorum. Sonrasında gelemez ama yeni evimize çok uzak. Oradan temizlik için birilerini bulmak lazım. Kızım için mutlaka taşınmamız lazım. Okula gidip gelmek çok problem olur taşınmazsak. Hatta çalışmak istememin en büyük nedeni kızın okulu. Eğer taşınmış olsak şimdi çoktan raporu alıp evde otururdum, kızı da servise verirdim. Şimdi rapor alsam da evde oturamayacağım kızı okula getir götür uğraşırken. Dün doktor dedi istersen rapor yazalım diye yine istemedim.

Yok canım erken dogum riski demedi doktorumuz.. sadece iri bir bebek tam zamanı beklemeyebilir ama degisedebilir kilo durumu vs dedi.. Ki kilosu boyu normal sınırlar icinde, üste yakın biraz neyse..

Ay yılbasına ne kaldı ki di mi canım bu ay tum alınacakları halletmemiz lazım o zaman hala hastane cıkısı bile alamadım..
Haklısın bizimki de kesin unutur o heyecanla arabaya mı koysam direkt

Dün de ben yazdım ya 7 . Aya girer girmez resmen ağırlaştım ayaklarımım üstüne basamıyorum
Mide bulantılarım başladı tekrardan
Siz bide işe gidiyorsunuz

Canım ya kader ortagım
Bende hala tasınamadım tadilat hala bitmedi fenalıklar basıyor..
Boyle olunca ne dogru duzgun oda vs bakabiliyorum ne baska birsey iyice karısıyor kafam..
ev tadilatına mı yetiseyim ise mi bebis hazırlıgına mı..
Bitse de tasınsak sag salim daha agırlasmadan...

Bebekle daha zor olur bence çok küçük olacak muhtemelen. Ama hala çalışıyor olmam kasılmalarla falan zor allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…