Günaydınnn kuZum herkese sağlıklı mutlu pazarlarGünaydın. Mutlu pazarlar
Oluyor kuZum çoğu kızlar yazmış aşapıda hissediyorum diyeSEPTEMBER LOVE Canım beni sormuşsun
İyiyim çok şükür sadece Elis’i çok aşağıda hissediyorum bazen vajinaya baskı yapıyor canım acıyor,yürümekte bile zorlandığım oluyor.
Yarın randevu almaya çalışacağım.
Sen nasılsın Canım
Peraaşkım nasıl
Hepinize mutlu pazarlar
Günaydın herkese.. bugün güneşli güze bir gün... herkese iyi Pazar’lar.
Günaydınnniyi pazarlar herkese
Kuzum ne sanslisin oh borek kaynanadan miss.. demek az kus kalinca kiymete biniliyo yazdm bunu bi kenaraNe güzel pazar mejasları Bunlar
Bende misafirlerime kahvaltı hazırlayacağım
Sağol olsun kayınvalidem böreği fırına vermiş :)
Öğrenince beni de bilgilendirir misin canımSeninle doğum tarihimiz aynı. Ben de bu hesap kitap işini okuldaki tecrübeli arkadaşlarıma soracağım. Eğer söylediğin gibiyse 37. Haftaya kadar çalışmak mantıklı olur. Yoksa Doğum sonrasına aktaracak pek birşey kalmaz. Aslında 2. Döneme başlamak istemiyorum ama Doğumdan sonraki zaman bizim için daha önemli. Hesaplar tutmazsa 2. Dönem gitmem gerektiği kadar giderim.
Bizim müdür bu Doğum izinlerinde arkadaşlara bayağı bir zorluk çıkatttı mesela izinden sonra başlamak yasal hakkı olduğu halde zorla rapor aldırtıp başlatmadı çoğu kişiyi yarıda bırakılmasın diye biraz sorunluNiye çıkarsın ki sonuçta senin 37. Haftaya kadar çalışma hakkın var. Programı ona göre ayarlar ücretli sen gidince başlar.
Tesekkür ederim. zaten tek düşündüğum iki cocugu nasil idare etcem:)seninkilerin araligi bence ideal .allah hepimize kolaylik versin gelen bebisler gazsiz sakin bebekler olur insVar canım benim de şuan 27 aylık kızım var. Karnımda da 5 aylık :) plansız bebekti. Ama seninkinden daha küçük olan da var topikte. Allah verir kolaylığını.
Bu mesajin inan cok iyi geldi .zaten kizim yeme konusunda mizmiz neler cektim. dua ediyorum 2.cok iştahli olur da o da ona bakar yer.sen simdi 3.ye mi hamilesin masalahHosgeldin
Benim cocuklarim arasinda 23 ay var ikiz gibi buyuduler o kadar iyi olduki teki yemediginde otekine bakti yedi teki uyudugunda otekide uyudu.Hadi evi tozuttunuz parka dedigimde biz boyle iyiyiz dediler.arkadas arayip anne otur benle oyna demefiler.Cunku birbirlerine arkadastilar.Buyuduler hala birine bisey alinca anne abimede alalim anne kardesimede alalim derler.Hic dert etme cok iyi olmus bence
Hıç merak etme .bebek dogum pozisyonunu halen almamistir .benimde bu haftalarda tersti o yuzden ayaklari asagida olunca tekmeleri cok asagida hissederdim.30a dogru başi aşagi döndü ve tekmelerini de yukarda hissettim .SEPTEMBER LOVE Canım beni sormuşsun
İyiyim çok şükür sadece Elis’i çok aşağıda hissediyorum bazen vajinaya baskı yapıyor canım acıyor,yürümekte bile zorlandığım oluyor.
Yarın randevu almaya çalışacağım.
Sen nasılsın Canım
Peraaşkım nasıl
Bende öğretnenim.sen orasini hic düsünme onemli olan senin bebegin .37ye kadar caliş iznini al .gerisini onlar düşünsün.O zaman da idare sorun çıkartabilir ücretliyi dönem başında başlatmak isteyebilirler böyle yarıda bırakmış gibi olur
Benim 4. Aydan beri sağ tarafımda oluyor. Ama dikkat ettim yemeği abarttığımda ya da pilav, bulgur, karbonhidrat içerikli şeyler yediğimde daha fazla oluyor.Kaç gecedir göğüs kafesi ağrısından uyuyamıyorum
Bende öğretmenim. Bende sizler gibi düşünüyordum. Rapor alır sonra 37.haftada dogum iznine çıkarım diyordum. Sizleri okuyunca olmadığını anladım. Bende mecburen 37. Haftaya kadar çalışacağım. Somestir tatilinden sonra 3 Hafta daha . eğer çalışırsak tam iznim haziran karne gibi bitiyor.bakalim..o ğünler gelsinBizim müdür bu Doğum izinlerinde arkadaşlara bayağı bir zorluk çıkatttı mesela izinden sonra başlamak yasal hakkı olduğu halde zorla rapor aldırtıp başlatmadı çoğu kişiyi yarıda bırakılmasın diye biraz sorunlu
canım burdan bazı arkadaşlarda zaman zaman lekelenme şeklinde yaşıyorlar bunu.sancın yoksaa canını çok sıkma,yrn hemen doktora görünürsünGunaydin kizlar bende biraz once lavaboya gittim cikarken bi baktim pecetede kan moralim cok bozuldu
canım maaşallah sana ve kuzuna harika görünüyorsun incecik anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?