2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oluyor kuZum çoğu kızlar yazmış aşapıda hissediyorum diye
Bende de oluyor bide sertleşiyor adım atamıyorum
Yarın git bakalım kontrol ol
Elis kuZum babasını özledi bence Artık o yüzden yaramazlık yapıyor

Öğrenince beni de bilgilendirir misin canım

Niye çıkarsın ki sonuçta senin 37. Haftaya kadar çalışma hakkın var. Programı ona göre ayarlar ücretli sen gidince başlar.
Bizim müdür bu Doğum izinlerinde arkadaşlara bayağı bir zorluk çıkatttı mesela izinden sonra başlamak yasal hakkı olduğu halde zorla rapor aldırtıp başlatmadı çoğu kişiyi yarıda bırakılmasın diye biraz sorunlu

Var canım benim de şuan 27 aylık kızım var. Karnımda da 5 aylık :) plansız bebekti. Ama seninkinden daha küçük olan da var topikte. Allah verir kolaylığını.
Tesekkür ederim. zaten tek düşündüğum iki cocugu nasil idare etcem:)seninkilerin araligi bence ideal .allah hepimize kolaylik versin gelen bebisler gazsiz sakin bebekler olur ins

Bu mesajin inan cok iyi geldi .zaten kizim yeme konusunda mizmiz neler cektim. dua ediyorum 2.cok iştahli olur da o da ona bakar yer.sen simdi 3.ye mi hamilesin masalah

Hıç merak etme .bebek dogum pozisyonunu halen almamistir .benimde bu haftalarda tersti o yuzden ayaklari asagida olunca tekmeleri cok asagida hissederdim.30a dogru başi aşagi döndü ve tekmelerini de yukarda hissettim .

geronimo_s E esramtirak S Suzi1704 SEPTEMBER LOVE yineyeniyeniden2
Çok şükür cimcimem iyiymiş ben aşağıda hissettigim için baski kasilma oldugu icin endiselenmistim lakin bebişim çokda aşağıda değilmiş rahim ağzıda kapalı suyumda yerinde hatta iki güzel haberde kordonu önde ve böbrek genislemesi görünmüştü ayrintilida kordon yukarı çıkmış böbrekte normale dönmüş şükür.
Ağrının sebebi Rahim genişlemesi yada cerrahi olabilir apandisit felan cerahi gorsun serum taktırin dedi.ama ben duymak istediklerimi duymuştum cerrahilik bı durum olduğunu düşünmedim evdede bekleyen iki tane canım olduğu için çıkıp geldim.
Bence ben usutmusde olabilirim eşimin atletlerini giyme zamanim geldi:)
Merak Edip sorduğunuz için Allah razı olsun hepinizi kocaman öpüyorum sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirip evlatlarinizi bir avazda kucağınıza almanızı diliyorum Rabbimden

Gunaydin kizlar bende biraz once lavaboya gittim cikarken bi baktim pecetede kan moralim cok bozuldu

Kaç gecedir göğüs kafesi ağrısından uyuyamıyorum
Benim 4. Aydan beri sağ tarafımda oluyor. Ama dikkat ettim yemeği abarttığımda ya da pilav, bulgur, karbonhidrat içerikli şeyler yediğimde daha fazla oluyor.

Bende öğretmenim. Bende sizler gibi düşünüyordum. Rapor alır sonra 37.haftada dogum iznine çıkarım diyordum. Sizleri okuyunca olmadığını anladım. Bende mecburen 37. Haftaya kadar çalışacağım. Somestir tatilinden sonra 3 Hafta daha . eğer çalışırsak tam iznim haziran karne gibi bitiyor.bakalim..o ğünler gelsin

Gunaydin kizlar bende biraz once lavaboya gittim cikarken bi baktim pecetede kan moralim cok bozuldu
canım burdan bazı arkadaşlarda zaman zaman lekelenme şeklinde yaşıyorlar bunu.sancın yoksaa canını çok sıkma,yrn hemen doktora görünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…