2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar artık 7 aydayiz
Çatlağı başlayan varmi
Yoksa erken mi
bende çok şükür bişey yok kaşıntı da yok karnım aşırı gergin değil gögüslerim hiç büyümedi zaten hatta o konuda endişe etmiştim süt olmaz mı diye ama sütün gögüs büyümesiyle alakası yokmuş neyse ki.

İnşallah canım bizimkilerde bekler. Birkaç kez daha yapılacakmış ciğer geliştirici iğne.
Sende çok yorma kendini fazla temizlik yapıyorsun yorma yavrunu.
Sağolasın dualarla bugün daha iyi hissediyorum. Umutluyum.
İyi olmana sevindik kadın doğum hastanesi tercih etmeye çalış böyle durumlarda kapsamlı hastanelerde böyle şeyler olmuyor pek.

Kasilmalar için üç adet onar dk arayla ilaç içtim nidicard. Kasilmalar bir tık azaldı gibi.
Ciğer geliştirici celestone iğne yapıldı. Seruma devam. Yatacagiz böyle yarın tekrar kontrol ederler.

Daha iyi olmana sevindi.. Rabb'im saglikla, kolaylikla, zamaninda kavustursun yavrularina..

Herkese iyi haftalar

Iyi haftalar Canim lavanta yagi mi alsan acaba aktardan, yastigina damlatirsin, misil misil uyursun belki, sakinlestirici, yatistirici ve uyku yapma ozrlligi var hani. Benim doktorum guvenle kullanabilirsin demisti bana.

Ohooo yetmez mi masaallah, sonra kullandikca da duruma gore alirsin zaten. Simdilik gayet yeterli bence de.

Günaydın.. iyi misiniz kızlar? Ben hastalıklardan ediyorum.. inşallah yakında düzeleceğim.

Offf of ben de cok fenayim, oksuruk mahvediyor, kizim da hasta ayni sekilde ama keyfi yerinde sukur, dun gece ateslenmis gibi geldi bana, olctum ateisni 37.5 cikti, ben de yorgan yerine pike ortu0 yatirdim bakalim, bir an once su oksurukten kurtulmam lazim yoksa oksururken pirtlatcam bebegi

günaydın kızlar benim gibi hala bebek alışverişi yapmayan varmı? ocakta yapmaya başlicaz ama

Ben de daha hicbirsey almadim. Bir tek black fridayde esim unibaby islak mendil almisti o kadar, bir igne almis degiliz, bu hafta yavas yavas baslamaya karar verdim, yoksa cidden agirlastigimi hissediyorum, havalar da iyice soguyunca cok zor olur.

S ssule07 lavanta yagi deneyeyim uyku icin. Catlak olayina gelirsek henuz catlagim yok. Goguslerimde onceden olmustu hem de dogum sonrası. O 'yuzden bol bol kremlenelim yaglanalim ve cok su icelim. Catlaksiz atlatalim

Aynen benim de gogsumun alt kisimlarinda dogumdan sonra olmustu, baska da catlagim olmamisti. O da sanirim bebek ememedigi icin gogsun cok sisip gerilmesinsen olmustur diye dusunuyorum.

Yeter bence abartmayin eccukte 3.-5. bebegi doguracaginiz zaman alirsiniz onlara
Hem sen nasil harcarsin benim kizimin bilennzikkk paralarini

Ayy bugun butun pazartesilerden farkli gittim okula randevu var saat 4te diye bari bundan snra butun randevulari pztsye alyim de bi sekilde atlatmaya bahanem olsun
Bu arada @Cemre Yaman canim sevindm hareket etmesine betsy_pc nin dedigi gibi asker etti bizi daha simdiden bucuruk SEPTEMBER LOVE kiz naptn butun camasrlari bugunden yikayip ustune de temizlik yaptm deme bak hos dun okdr uyardk ama ben senin cok da dinleyecegini dusunmuyodm acikcasi kesin hepsini yarin yapar dedm icmden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…