aşırı derece kaşınıyo kaşımamaya çalışıyorum ama az az çatlamaya başladım ben kenardan belli alt kısımlarKizlar artık 7 aydayiz
Çatlağı başlayan varmi
Yoksa erken mi
bizde öyle düşündükBen varim canim esim inat etti ocak ayi olmadan baslamayalim diyo
Insallah yetistire biliriZbizde öyle düşündük
Bebeğe almasan bile kendine al istersen pijama , gecelik falan ama gerçi ocağada birşey kalmadıInsallah yetistire biliriZbenim erken dogum ihtimalimde var insallah olmaz tam vaktinde gelir de
benim göğüslerimde oldu çok hafiften ,kaşınmaya da devam ediyor sanırım icene çatlayacak. göbeğimde henüz yokKizlar artık 7 aydayiz
Çatlağı başlayan varmi
Yoksa erken mi
eğer gezerek görerek alıcam diyorsan, inan çok zor oluyor, dün beşik bakmaya gittik onda bile zor dayandım. Yada ben gereksiz ağırlaştım bilmiyorum ama internetten alacaksan kısa sürede halledersinBen 1 çöp bile almadim
Bekliyom ne bekliyom bilmiyom
Güle güle kullanın canım cok guzel gorunuyorhttps://www.civilim.com/baby-enzo-gold-elite-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-63963-syh bizde sonunda bu arabayı aldık kullananlar memnunmuş fiyatı d uygun geldi inşallah bizde memnun kalırız.
bende çok şükür bişey yok kaşıntı da yok karnım aşırı gergin değil gögüslerim hiç büyümedi zaten hatta o konuda endişe etmiştim süt olmaz mı diye ama sütün gögüs büyümesiyle alakası yokmuş neyse ki.Kizlar artık 7 aydayiz
Çatlağı başlayan varmi
Yoksa erken mi
İnşallah canım bizimkilerde bekler. Birkaç kez daha yapılacakmış ciğer geliştirici iğne.O kadar çok duydum ki serumlarla doğumu durdurup aylarca beklete biliyorlar kuZum
Ve o ciğer iğnesi mucize bir şey
Erken doğan bebeklerde ciğer iğnesi yapınca
1-0 önde başlıyorlarmışlar hayata hep öyle yazmışlar
Sağolasın dualarla bugün daha iyi hissediyorum. Umutluyum.İçinize sinsin aldığınız. İyice bakın modellere.
Allah kolaylık versin çok az uykuyla güne başlamak zor.
Ben biraz daha fazla uyudum şükür 2buçuk ile 5buçuk arası uyanmadan uyudum en azından
Çocuk büyük ya, çok eziyeti yok yavrumun. Ama uykusuzluk zor.
Ciğerleri gelişsin ama içeride dursun yavrucaklar inşallah. Bol bol dua ediyorum
İyi olmana sevindik kadın doğum hastanesi tercih etmeye çalış böyle durumlarda kapsamlı hastanelerde böyle şeyler olmuyor pek.Kızlar kusura bakmayın öğlenciyim telefondan yazıyorum.
Dün akşam gittim devletin aciline.
Kadın doğum doktoru yokmuş bana pişkin pişkin ya özele ya başka devlete gidin dediler.
Sancısı olan biri gelse ne yapacaklar anlamadım.
Sonra lanet olsun dedim o sinirle eve geldik.
Çok şükür biraz daha iyi hareketler.
Daha da iyi olur inşallah.
Allah devlet hastanesinin eline düşürmesin bunu bir kere daha anladım.
Benimde göğüsümde oldu ben göğüsüme krem sürmüyordum çok fazla o yüzden galibabenim göğüslerimde oldu çok hafiften ,kaşınmaya da devam ediyor sanırım icene çatlayacak. göbeğimde henüz yok
Kasilmalar için üç adet onar dk arayla ilaç içtim nidicard. Kasilmalar bir tık azaldı gibi.
Ciğer geliştirici celestone iğne yapıldı. Seruma devam. Yatacagiz böyle yarın tekrar kontrol ederler.
Herkese iyi haftalar
Günaydın kızlar :)
Haftasonu kemeraltına gittik annem ve kardesimle :)
Anneneaanemiz birsuru sey aldı oglusumuzaSize sorum 3 hastane cıkısı + 20 kadar alttan cıtcıtlı zıbın, 6 tane kadar alt-ust ayrıca takım ilk etapta yeterli mi? Bunlardan baska corap, patik, banyo havlusu da aldık ama onları cekmemisim..
Eki Görüntüle 2213870 Eki Görüntüle 2213871 Eki Görüntüle 2213872 Eki Görüntüle 2213873 Eki Görüntüle 2213874
Günaydın.. iyi misiniz kızlar? Ben hastalıklardan ediyorum.. inşallah yakında düzeleceğim.
günaydın kızlar benim gibi hala bebek alışverişi yapmayan varmı? ocakta yapmaya başlicaz ama
BENDE BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM GELDİĞİNDE FOTOGRAF CEKERMİSİNhttps://www.civilim.com/baby-enzo-gold-elite-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-63963-syh bizde sonunda bu arabayı aldık kullananlar memnunmuş fiyatı d uygun geldi inşallah bizde memnun kalırız.
Yeter bence abartmayin eccukte 3.-5. bebegi doguracaginiz zaman alirsiniz onlaraGünaydın kızlar :)
Haftasonu kemeraltına gittik annem ve kardesimle :)
Anneneaanemiz birsuru sey aldı oglusumuzaSize sorum 3 hastane cıkısı + 20 kadar alttan cıtcıtlı zıbın, 6 tane kadar alt-ust ayrıca takım ilk etapta yeterli mi? Bunlardan baska corap, patik, banyo havlusu da aldık ama onları cekmemisim..
Eki Görüntüle 2213870 Eki Görüntüle 2213871 Eki Görüntüle 2213872 Eki Görüntüle 2213873 Eki Görüntüle 2213874
geldi canım da kolide çıkarmadım henüz cumartesi geldi kullanan birine sordum ben çok memnunuz dedi öyle aldım ben aldığımda 899 du 999 olmuş.BENDE BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM GELDİĞİNDE FOTOGRAF CEKERMİSİN
Benim göğüslerim ufaktı birden bukadar büyümeyi kaldıramadıBenimde göğüsümde oldu ben göğüsüme krem sürmüyordum çok fazla o yüzden galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?